Дали Слави ще прави партия? Ще направи това, което е нужно!

Този начин, по който се гласува, е архаичен и остарял, каза шоуменът
Обновена: 6 ное 2016 21:40 | 6 ное 2016 21:37, Красимир Ангелов
49
Дали Слави ще прави партия? Ще направи това, което е нужно!
Снимка: БТА

Дали ще направя партия? Ще направя това, което е необходимо, обяви шоуменът и инициатор на днешния референдум Слави Трифонов на специална пресконференция.

По думите му резултатите от днешното допитване са озвучителен шамар за политическата класа.

Тези 3 милиона души, или колкото са гласували на референдума, са мечти, надежди. За мен това е изключителна отговорност и нещо, което ме натоварва с тази отговорност, допълни той.

Още по темата

"Правя това, което позволява законът и конституцията. Дали ще направя партия ще зависи от това, как изглеждат нещата от тук нататък. В крайна сметка ние победихме тази система, която е направена така, да няма референдуми. Това е успех на тези 3 милиона българи", посочи още Трифонов.

По думите му, ако референдумът не мине границата, за да бъде задължителен, депутатите трябва да се съобразят с желанието на хората.

"Живеем в условията на демократична държава, където суверенът е българският народ. 3 милиона души са ужасно много и тези 240 души не може да не се съобразят с тяхното мнение", заяви шоуменът и продължи: "Ако не го направят, те ще получат жесток урок от своя суверен".

Според Трифонов българските депутати са деца на българския народ и ако не се съобразят с възпитание, с логика и със закони, "ще стане по друг начин".

Тв водещият определи и като бъдеща полезна инициатива да има електронно гласуване. Този начин по който се гласува е архаичен и остарял, категоричен бе той.

"България има полза да има референдуми и да има пряка демокрация. Може да се поздравим с успех, нека видим какви са цифрите, но референдумът е напът да успее", заяви от своя страна Иво Сиромахов.

Според сценариста Тошко Йорданов днес по време на гласуването е имало опити референдумът да бъде провален.

"Днес членовете на ЦИК грубо нарушаваха закона, като на много места караха хората да влизат да гласуват за президент и след това да излизат и да гласуват за втори път. При тези малоумни опашки вместо да чакаш час и половина, е трябвало да чакат по 3 часа", посочи той. По думите му и много членове на комисията са обяснявали на възрастни хора, че трябва да отговарят с "не" на въпросите.

"Референдумът е успешен, въпросът е дали той ще е задължителен или не е. Резултатите от чужбина още не са дошли, но смея да подозирам, че избирателната активност ще бъде в полза на референдума", завърши Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да създаде, защо да не гласуваме за него? Нов човек е в политиката, а и ако почне и той да краде няма да е нещо ново. Та те 27 години крадат от нас. Мисля че трябва да му се даде шанс.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех , сега ще видят всички онези яростни поддръжници.на Трифонов, които отричаха той да има каквито и да е полит. амбиции, няма ли да си основе партия, и дали ако със сценаристите си влязат в политиката , ще си направят харакири! Хора, не виждате ли че той само чака да види накъде ще задуха вятърът. Какви са тези мътни изказвания, че ще направи "каквото трябва"?! Кой ще каже какво трябва? Кой е зад гърба му, КОЙ ?! За кого играе? Вижда се от резултатите- да паднат Герб и да дойдат ПАК! комунистите и ДПС/Доган на власт..Точно онези, които го финансират! Честито! Айде да видим как ще разб
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.Три милиона и 500 хиляди,бяха преди 5 часа ,сега са четири милиона.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.Теб те питат,имаш ли мозъка,силата,волята,нещо да промениш?Не отклонявай коментарите,с обиди и плоски махленски номера.Какво по добро предлагаш от Слави?
38
2
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До 42Бяха 3 сега станаха 4 милиона. Ами Слави да беше се кандидатирал за президент и щеше да спечели по твоите думи...Чуваш ли се какви простотии думат пръстите ти? На кило ракия ли си или какво??
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.Четири милиона българи,не живеят в пещери!Нито са прости и *** махленски пръчки,като теб.
36
2
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До Бай ГанюХахаха добър въпрос....Май има само двама Слави и Росен Петров......а с Годжи стават трима :)
35
2
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До 38С такива пещерняци като теб няма опасност нещо да се промени към добро. Изгубил съм надежда още преди 25 години.
34
3
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
само да попитам......някой виждал ли до сега в световната история-ПЛЕШИВ РЕВОЛЮЦИОНЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-благодаря за вниманието
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.О колко грозно мога да те обиждам махленско врабче просто,направо ще ти паднат очилата,ама ще ми трият коментарите.Ако си не кадърен,да промениш нещо,към по добро и нямаш друго основание,освен да плюеш от злоба,към някого,то ти не вършиш работа за себе си,та не и за някой друг.Защо ти с мъничкия мозък на колибри,не измисли нещо по добро,за да се променят нещата в държавата?
32
4
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До Анонимен 36Няма какво да ти обяснявам на теб щом един полуграмотен чобанин ти е идол. Това само говори за себе си. Ходи си възпитавай и децата да му се възхищават на чалгаря та да видим докъде ще я докараме. Мозъчето ти е обвито в чалгарска паяжина, което ти пречи да виждаш по-далеч от вирнатото си носле.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.Ей селянин е голяма чест, а не обида.Не се пъни толкова!И теб те хранят от някое село,като ти четем коментарите,от коя махала на селото си?
30
5
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До Анонимен 32Слави е идол на няколко хиляди неандерталци с мозъчета като на врабчета като теб. Ходи там с анцуга по измислените му концертчета и пей с него за червени ферарита и тем подобни малоумщини. Тука говорим за сериозни неща отиди първо да се изкъреш, че миришеш на чесън и пот и после пиши тука...слабоумник
29
3
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
Е не как ще сме се информирали. Както си го представяш, гласуваме по емоция. И ако всеки *** може да събере над 300 хил. подписа, за да се проведе референдум, и народа одобри дебилните въпроси, е нужно политиците да ги изпълнят. Ако не им харесва да си потърсят друг по умен народ. Щото, иначе като стане напечено, ще им паднат умните кратуни.
28
4
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Боже,пази България от такива идоли..
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Snorky.Слави е идол,на 4 милиона българи,.Идол е и на техните деца!А ти не си идол на никой,защото нямаш мозък.Ако не ти се гледа Слави-има копчета мини на друг канал,толкова е просто.
26
2
 
5
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
Аз например се поинтересувах и затова гласувах против първия въпрос.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе в Младост гласувахме и за кмет на район. Е нема такава пародия - три (3) пъти влизах в темната стаичка и обратно да се подписвам, докато се нагласувам за всичко. Не напразно опашките бяха по 50 човека и се чакаше над час.
24
6
 
11
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
До Анонимен 25На Слави "музиката" му е селска, подходът му към гостите в шоуто е селски, държанието му към собствените му служители е селски...извод - ти си селянин защото имаш селянин за идол...
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 27Какво правим ако лева се обезцени ? То всичко много хубаво с 1лев субсидия ама знаеш ли какво става ако им се спре кранчето ? Стават много много изобретателни в кражбите.