Стефан Данаилов: Хората връщат доверието си в нас!

Актьорът за обратите в бъдещето на България пред Bulgaria ON AIR
9 ное 2016 10:14, Петя Славова
53
Стефан Данаилов: Хората връщат доверието си в нас!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Ние загубихме доверие в обществото след несполучливия ни вариант с кабинета "Орешарски". Затова си мисля, че бъдещата победа на ген. Радев ще бъде един от първите моменти на това, че хората ще започват да връщат доверие в нас.

Това каза големият български актьор, бивш министър на културата и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов пред Bulgaria ON AIR. Той сподели, че в момента редиците на партията са много добре, сега настроението е съвсем друго, партията има желание за работа.

"При предстоящи парламентарни избори вече ще е много важно да докажем, че ние сме по-различни", подчерта той.

Данаилов сподели, че е решение на ръководството на партията за оставки да се говори след датата на 13 ноември. Има и решение затова да не се водят никакви разговори с председатели на партии и организации за помощ.

"Това е, което прави ГЕРБ. Ние се обръщаме към хората", заяви Данаилов пред Симеон Белев и Лора Инджова.

По думите на актьора патриотизмът, който излъчва ген. Радев, ще привлече повече от симпатизантите на Патриотичния фронт.

"Кандидатурата на ген. Румен Радев я предложи Корнелия Нинова. Тя ме покани в кабинета и ми каза за ген. Радев.", разкри Данаилов.

На въпрос дали допуска предсрочни избори през пролетта, зам.-председателят на БСП отговори утвърдително. "Не е известно Слави Трифонов дали няма да направи друга структура. Виждате какво става с Веселин Марешки, той изявява, че ще прави също политически проект.

Това значи, че ще има разместване, така че датата 13 е много важна и е много важно какво ще е решението на Бойко Борисов", посочи Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 48: Много пъти троловете на герб са използвали тази крилата фраза: "червени олигарси". Досега никой обаче не е обяснил какво означава това, нито пък е доказал че някой е "червен олигарх". Да, имаше бандитска приватизация, но тя беше извършена основно по времето на Иван Костов. Юпитата на г-н Сакскобургготски също дадоха своя принос. Имаше проекти, за които има съмнения че може да са получени комисионни. Коя от партиите на т.н. преход може да каже, че никой не е злоупотребил с властта.
38
0
 
2
 
! Отговори
Бомбата преди 7 години
Не си връщат доверието във вас,а губят доверието си в ГЕРБ.Заради хора като Цвета Караянчева,Гроздан Колев и цялата пасмина в Кърджали.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nie sme на всеки километър.
36
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Чакат ни предсрочни избори и тогава ще се види кой е бил прав. Стефан Данаилов не е политик, може и да греши, но е достоен българин.
35
3
 
1
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Преди гледахме целувки между Серго и Местан, сега ще гледаме п.орно между Нинова и Карадаиъ. А и кръга КОЙ се активира също. Разбрах че и Пеевски се завръща на бял кон.
34
1
 
7
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Стефчо, хората не си връщат доверието във вас, а гласуваха МАЖОРИТАРНО за Радев! Тоест, това не е победа на БСП. Виж, Цачева загуби партийно, не мажоритарно! Нещо си се пообъркал в изводите!
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех че бат Серго е умен мъж Никой вече не си връща доверието във вас. Хората спряха да вярват на партии. вярват на човек. Или поне се опитват
32
4
 
2
 
! Отговори
да,да преди 7 години
Още на 14-ти ще почнат да повтарят " На всеки километър".И който пропусне и една серия дори-в Белене!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за оставката на ГЕРБ, но мисля че има още много път да се извърви до връщане на доверието на хората в БСП.
30
3
 
3
 
! Отговори
СЕРДЖ преди 7 години
Добре че са ромите.срещу 50 лв
29
2
 
13
 
! Отговори
коко преди 7 години
Грешиш,хората гласуват за Радев а не за вас защото не искат друг клоун за президент.
28
3
 
11
 
! Отговори
Чичо преди 7 години
Какво доверие, какви 5 лв.?! Ти тотално си изкукал, човек! Как да забрави народа целувките с Местан и цялата ви дясна политика?! То, наистина, всички в управление правят необходимото народът да яде *** и да изпростява, ама чак такава деменция още не ни гони...
27
4
 
9
 
! Отговори
чвор преди 7 години
Бъркащ нещо. След като ви бихме шута сега следва ГЕРБ.
26
3
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Заблуда Ламбо - наказват ГЕРБ ! Това са различни неща!
25
2
 
15
 
! Отговори
Трябва преди 7 години
страшно много неща да направите, господин Данаилов, за да се върне доверието на хората в БСП! Има един такъв афоризъм: доверие трудно се печели, но лесно се губи. А през последните години партията-майка сякаш се беше отдала на отблъскването на хората от себе си. Не бъркайте червения картон за ГЕРБ с подкрепа за вас - трябва да се опомните и да работите. Хора като Станишев нямат място в редовете ви.
24
12
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Язе на тоа свят повече от ГЕРБ мразим само БСП.
23
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След толкова лъжи и гадории от БКП, само истински идиотии могат да ви имат доверие...
22
2
 
3
 
! Отговори
Maria преди 7 години
Da si ni jiv i sdrav lambe ne se prebojadisa kato dr bkp 4lenove pomaka vejdi peva4kitec artisti koito sedaha po madite na jivkov skluptori hudojnizi uspehi na dostoinia nstovski gen radev ne na prebojadisanite komunete ot bkp v gerb stradali sme ot komunjagite sa tova nikoga sa tah i sa lelja zeza partinata sekretarka
21
8
 
14
 
! Отговори
ХЕ ХЕ преди 7 години
Стефчо, Стефчоо, що ти трябваше тая политика? Какво доверие си връщат хората във вас? Случайно не си ли чул за резултатите от Референдума?Близо 80% искат да им се махате от главата! Голямо доверие, няма що!
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не е партия която гони интереса на хората си. За ген.РАдев гласувахме защото е личност лично за него! И за да се накаже ГЕРБ защото се самозабравиха! Не подценявайте и гласовете за референдума защото той е насочен именно срещу партийната и политическа мафия.