Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!

Премиерът му пожела здраве и благоденствие, иска диалог за визите
10 ное 2016 11:07,
185
Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави Доналд Тръмп за избирането му за президент на САЩ, съобщава правителствената пресслужба.

Борисов пожела на Тръмп и на американския народ здраве и благоденствие.

Още по темата

"Ценя изключително високо достигнатото ниво на приятелство и стратегическо партньорство между нашите две страни", отбелязва премиерът и добавя, че искрено вярва, че двете страни ще продължат да надграждат постигнатото.

Борисов потвърждава още, че българското правителство ще продължи да полага усилия за пълното разгръщане на потенциала на двустранните отношения.

Министър-председателят отбелязва отличното сътрудничество между България и САЩ в областта на отбраната, борбата с тероризма и организираната престъпност в драматично променената среда на сигурност в глобален мащаб. Той изразява благодарността си за полученото съдействие за модернизацията на българските въоръжени сили.

"Същевременно съм убеден, че можем да направим още много за разширяване на присъствието на американския бизнес в България. Надявам се и на напредък в диалога за премахване на визовите ограничения за САЩ, което ще разшири възможностите за преки връзки между гражданите на двете страни", посочва премиерът Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
Ванга от ОТВЪДНОТО!! преди 7 години
Бойко ТИ СИ ПРИ МЕН !!!
125
0
 
0
 
! Отговори
Бон преди 7 години
Боко, ти и хората ти се въртите като слънчогледи. Забравихте ли как се слагахте на Клинтън, защото бяхте сигурни, ще се спечели. А, сега кажи какво ти наби в канчето г-жа Клинтън като беше в БългарияСега какво ще надграждаш с Тръмп?
124
0
 
13
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
# Тръм е против TTIP.# Тръмп е против мигрантите и "бежанците ."# Тръмп е против неолибералната Глабализация, виновна за милиони безработни# Тръмп е за приятелство с Русия и президента Владимир Путин# Тръмп е за силна Америка, която не играе ролята на световен жандарм, a възстановява собствената си индустрия.Е, тогава Бойкo да поиска за начало:# Закриване на американските бази в България# Помощ при изграждане на граничната ограда с Турция.
123
1
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Дали въобще Тръмп знае къде се намира България ? А за София сигурно ще си помисли за София Лорен, която е доста по-стара и не го интересува.
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли кой да ми отговори, какво е общото между долоизброените личности, освен, че имената им започват с едни и същи букви?Стефан СтамболовЖелю ЖелевСергей СтанишевБойко Борисов
121
1
 
3
 
! Отговори
Биляна преди 7 години
До ТОТОКакво значение има от къде ги е събрал? Има ли политик беден...няма. Кой за каквото учил. Ти май работа си нямаш , щом седиш по това време в нета да драскаш. Парички няма да събереш така
120
1
 
6
 
! Отговори
jjjj преди 7 години
boko iz4ezni na momenta
119
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е тарикат,оставка няма да даде докато не се срещне с Тръмп и не предоговори своят статут.Бойко е хамелион със диктаторски способности а света навлиза във неговото русло
118
2
 
6
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
До БилянаОт заплатите ли е събрал паричките, с които го съветваш да си живее, или...?
117
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отивай да надграждал бостаня с тиквите в Банкя. Не те искаме вече в парламента теб. Нямам търпение да дойде Понеделник и да ти видя окъканата физиономия. Сам се прецака, като плашиш хората с оставка и дестабилизация. Що за партизански и комунистически похват в 21 век? Ние да не сме овце, които да плашиш с гегата бе, чобанин ***. Айде към банкянските бостани.... Ти съсипа България, нещастнико! Манипулатор! Само, че народа не се оказа толкова *** за колкото ни имаш!
116
14
 
3
 
! Отговори
Биляна преди 7 години
Лош човешки материал. Прав беше Борисов. Не го заслужаваме. Ние сме прости хора. Само плюете по него, но ще ревете скоро. Хайде да видим колко лайка ще събера. Радвам се , че такива като вас ги има , че да може човека да се махне от тази помия, която му изливате всеки ден. Дано да е събрал достатъчно парички , че да си живее някъде в разкош, а вие тънете в мизерия , оплакване и плюене. Да си жив и здрав Бойко!!!
115
2
 
9
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
На Тръмп магнолиите цъфнаха, да видим сега нашите...
114
2
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 7 години
ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ГЕРБ СА ОТ ТУРЦИЯ И ***.ТАКАВА ПАРТИЯ НЯМА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ
113
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, бе, няма ли да ни оставите поне един ден без да го показвате тоя банкянски ***!?Говори глупост, обещава, а след това се изхлузва като *** изхуй.
112
0
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ СПОСОРИРА ДОСТ преди 7 години
Румен Порожанов държи с документи богът за шлифера и затова е недосегаемЗащото той има подкрепата на правилнитe хора. И познайте къде отиват нашите европейски пари????? За спонсорство на ДОСТ и ресто на Ердоган за подкрепата.Заради своята абсолютна изпълнителност и защитата на икономическите интереси на Местан и Турция, Порожанов е абсолютно спокоен за поста си и още дълго време ще държи земеделието и Бойко Борисов в цунг-цванг.
111
0
 
15
 
! Отговори
Много постно преди 7 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗАЩО ДА СЕ ХАБИМЕТебе те изстрелваме от катапулта в Малашевци право в Карлуково!Там пациентите ще те надуят с маркуч през *** и ще станеш балона на групата,която ще гласува в неделя за Цачева
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ще надграждат или ще се НАГАЖДАТ ние го знаем.
108
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ние ще надграждаме без теб.Поредното село в което са решили да настаняват мигранти е село Сливница,до Кресна.Местното население се готви за протест.Превърнахте страната ни в гето.Не ни стигат ромските махали,които се рзмножават като зайци,ами ни докарахте още,че тия са ни малко.Вчера сутринта Румяна Бъчварова каза,че трябва да проявим европейска солидарност,да ги приемаме и интегрираме.Дори само за това в неделя ще ви покажем червен картон.За другите сакатлъци-отделно.
107
17
 
3
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ. преди 7 години
ЗА НОВИТЕ ХОТЕЛИ ---НА ГОЦЕ ..И "ПОЛИГЛОТА --ЛЕТЕЦ"--от Позитано...ха,ха,хааааа!!!!РАЗЛИКАТА Е ---НИКАКВА!!!!!!НАЙ-МНОГО ---ДА ВИ КЛЪВНАТА ПАРИТЕ ОТ БАНКАТА /..като от КТБ/