БСП помпа сили, готви се за №1 на предсрочния вот

Чавдар Георгиев и Весела Лечева твърдят, че са готови за избори
15 ное 2016 16:07,
158
БСП помпа сили, готви се за №1 на предсрочния вот
Снимка: Dnes.bg

ГЕРБ в момента бягат от властта, те се уплашиха от наказателния вот. БСП ще се бори в коалиция на следващи парламентарни избори да е първа политическа сила, съобщи на пресконференция в Хасково депутатът от "БСП - лява България" Чавдар Георгиев.

Във Велико Търново пък членът на Изпълнителното бюро на Столетницата Весела Лечева обяви, че левицата има готовност и мобилизация да участва на предсрочни избори.

Според нея резултатите от президентските избори са доказали, че когато БСП има кауза, партията може да бъде мобилизирана и организирана за да може да побеждава.

Лечева посочи, че от БСП не очакват дестабилизация в държавата до провеждането на предсрочните избори, защото има действаща конституция и правила при подобни ситуации.

Тя подчерта, че с подаването на оставката си премиерът Бойко Борисов е искал да спаси себе си, но по този начин ще "погребе и партия ГЕРБ".

По думите й, параметрите на проектобюджета, подготвен от управляващите, не дават заявка за осъществяване на реформи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП - ДПС - Патриоти - здрави елементи от РБТака стабилно правителство да не може да го бутне боко независимо колко пари налива сорос в протести.После бързо излизане от ЕС и НАТО, и участие в Евразийския като една от страните основателки.Да ги видим американските нпо-та какво влияние ще имат тогава.
122
0
 
3
 
! Отговори
до 137 преди 7 години
че те досега бяха комунисит и милиционери във ластат? Бойко и Цветанов какви са?
121
0
 
4
 
! Отговори
сравнвние преди 7 години
Да виждаме Йотова се е така напомпала ,че скоро ща надмине Фидосова!
120
12
 
11
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 7 години
По добре БСП - ДПС отколкот ГЕРБ - ДОСТ .ДПС претърпя катарзис .Видя се кои от Турците са про Български и кои про Турски !! ГЕРБ с про Турската политика която водят ще видят власт през крив макарон .Надявам се БСП да спечели изборите и да има достатачно мнозинство да не допусне ДПС до властта .Партията столетница е Патриотична партия и само с Патриотите би следвало да се коалират
119
3
 
12
 
! Отговори
коко преди 7 години
Забравихте ли Виденов???????????????????????Никакви партии,на България и трябват способни хора!И някой и друг политик в кауша...
118
9
 
13
 
! Отговори
очевидец преди 7 години
Това което Бойко направи за 2-3години от БСП не могат да го нарисуват за толкова време.А вече и Лечева почна да разбира от политика и дава съвети,много жени-разбирачки нещо се събраха в това БСП.Колко ли ще издържи новият президент с толкова съветнички?Имам предвид психически и ФИЗИЧЕСКИ !
117
6
 
8
 
! Отговори
гонзо преди 7 години
Щом всички реват срещу мажоритарния избор, явно това е правилният път за оправяне на държавата. Най-важното е във властта да не попадат комуниги и милиционери, защото след тях и потоп. Българският народ показа, че е мъдър, и ако се гласува мажоритарно на два тура, ще помете партийните дембели. Колкото и да купуват *** няма да насмогнат да пречупят волята на честните граждани. Изборът на генерала го доказа
116
3
 
13
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Да им е честито на ония ще гласуват за столетницата. Ама после да не ревете... За ваша сметка ще си е...
115
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Промяната в България,ще стане и ще има по добър живот,когато всички 240 въшки се изметете от управлението на тази държава.Омръзнахте ни да ви гледаме физиономиите вече 20 и кусур години.Че вие ли сте най кадърните,най учените,най умните,НАЙ МОРАЛНИТЕ,та не може други хора да ви заместят.С какво сте повече вие?ИДЕТЕ СИ МИРНО И КРОТКО,ИНАЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО.НЯМА ДА ИМА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ БЕЗ СМЯНА НА ЗАКОНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА,КОИТО ВИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА КРАДЕТЕ.КОЛКО МИЛИОНА,ЩЕ СЪСИПВАТЕ ЗА ИЗБОРИ?
114
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До варен бук.Радев ,да е жив и здрав,ама няма правомощия да направи нищо,с което да се подобри живота на българина.Предизборните кампании и големите обещания, от бъдещия президент,на които народа се връзва, не значат нищо,защото са трудни,дори не възможни за изпълнение от президента!Празното говорене на неща,които иска народа да чуе,ги чу.От там нататък,другото е мижи да те лъжем.
113
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП,е злокачествения тумор на България!
112
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде на бас,да ми дадеш трите милиона откраднати от нас народа,ЧЕ ТИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИШ КУРНЕЛКЕ!Грам ли не ти е ясно,че след някой ден народа ще поиска Велико Народно Събрание.Че ще се сменят закони в конституцията,и че ще ви се търси сметка на всички крадливи партийки,Защото вие никога няма да се промените.Няма да ти пиша поговорката за ВЪЛКА И КОЗИНАТА.Нагледахме се на всичките ви физиономии в тоя парламент,който го превърнахте във свинска ***.Има много по кадърни хора от всички вас
111
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НАЙДЕНОВ.Кога започна да управлява,та му видяхте качествата?А на останалите,от БСП им виждаме качествата,всеки път когато те управляват България фалира.Точат лиги,че в момента има 15 милиарда,за крадене.осем милиарда борчове им платихме за една година управление.четири милиарда потънали незнайно къде без отчет.Това са БСП.
110
9
 
27
 
! Отговори
ами сега? преди 7 години
Хванахте ли се в капана със сиренцето?А какво друго очаквахте от БСП?
109
8
 
21
 
! Отговори
11 преди 7 години
Тия мухъли па зеха, че си поверваха, идиотска работа.
108
5
 
28
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Бащите ни строеха и градеха ,децата на комунистите през тези години на преход крадеха . Като гледам Лечева и други лалугери от котилото на БСП как точат лиги и дават акъл все ми се ще ,че ще спечелят следващият път ,ама на п ...ден .
107
12
 
17
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
Генерал Радев е наистина уникална находка! Не помня друга личност в историята на България от 1989 г. насам да е събирала толкова подкрепа от практически всички партии в цветовия спектър! БСП спечели изключително много от него! В това няма нищо лошо. Точно това трябва да е крайъгълният камък за избора на бъдещите кадри: кандидат-депутати, министри и кметове. Ако всички те наподобяват качествата, визията, осанката и поведението на ген. Радев, борбата ще е наистина конкурентна и качествена.
106
14
 
33
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 7 години
Божеееее! И вярвате на БКП-БСП, че ще ви докарат свтлото бъдеще? Аман от наивници.
105
5
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Tapi komunisti slezte na zemqta glasuvahme za Rumen Radev né za vaspomiari
104
0
 
14
 
! Отговори
До 121 преди 7 години
Аз не гласувах за мажоритарни избори, но подкрепих с "да" другите два въпроса - българските граждани да бъдат така добри да идват да гласуват и като нямат достатъчно гражданско съзнание, за известно време нека това да става по задължение!Въпросът за субсидирането на партиите също заслужава да се премисли.