Робева недоумява: Защо се разсърди Борисов?

Според нея и БСП не е готова да е алтернатива на управлението
17 ное 2016 10:00,
68
Робева недоумява: Защо се разсърди Борисов?
Снимка: Булфото, архив

Не можах да разбера защо Борисов се разсърди и подаде оставка. Като се замислих на парламентарните избори той също взе около 30% и не можа да състави сам правителство. Tака коментира оставката на правителството на Бойко Борисов Нешка Робева пред Нова тв.

Според легендата на художествената гимнастика премиерът Борисов е бил изоставен от своите коалиционни партньори, защото не е изпълнявал обещанията си. "И напускайки го, те казваха защо го напускат", допълни Робева.

"Това е пореден опит да видим дали той ще се върне на бял кон", коментира тя.

Според Робева и БСП не е готова да е алтернатива на управлението. Борисов обаче сам си бил виновен, защото обвързал изборите за президент с оставка на правителството. "Той от самото начало започна да поставя ултиматуми, което раздразни хората. Но България е оцелявала при много по-тежки кризи", допълни още треньорът.

С предпремиера в Добрич Нешка Робева ще представи своя последен спектакъл пред българската публика. Той се казва "Търси се Фигаро" и по думите й е много весел спектакъл.

"В него съчетахме опера с фолклор. След Добрич следват спектакли на 24 ноември във Варна, на 26 ноември в Бургас. Следват още градове, сред които София, Пловдив, Стара Загора, Шумен, Плевен и Русе. Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност", разказа треньорът по художествена гимнастика.

Относно бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика, тя заяви: "Добре е да се разделяме по този начин със спортистите си". Самата Нешка Робева обаче няма да може да присъства на бенефиса, тъй като трябва да пътува за генерална репетиция за своя спектакъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
червена бабичка преди 7 години
Смешка Робева на всяка манджа мерудия на всяка тоалетна чиния- хартия
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я ДА ВИДИМ ЗАЩО ВСИЧКИ КАЗВАТ ЗАЩОТО- БЮДЖЕТ 2017 НОСИ МИЗЕРИЯ- А БСП ИСКАТ ДА НИ НАПРАВЯТ БОГАТИ- ПРЕДЛАГАТ 1000 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И 300 ЛВ МИН ПЕНСИЯ И ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ И НЕ ИСКАТ ББ КАКВО Е ТОВА 460 ЛВ.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете най после тиквата на мира !
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ние недоумяваме, защо млади девойки скачат по вашите методи на обучение.
48
2
 
9
 
! Отговори
крис преди 7 години
Много е безочлива,подведе хората да гласуват за Бареков!
47
3
 
8
 
! Отговори
камелия преди 7 години
До Защо? ха ха ще го дъвчат защото е популярна личност! като не иска да го дъвчат да си стои в Банкя и да си гледа внучето! хем ви сърби хем ви боли това гербаджиите! няма по гадни същества от вас знам го!Борисов иска всичко да се върти около него и всички да му козируват! е айде стига вече писна ни от авторитарното му поведение! и да не се връща вече, че става смешен с това *** ми дойди ми!
46
1
 
6
 
! Отговори
За всичко виновен Б. преди 7 години
До Анонимен"Корупцията е най-голяма при ГЕРБ", не защото ГЕРБ са виновни, а защото върхушката е сменена, но надолу изпълнителите са си все същите стари слуги на БКП/БСП/,ДПС и ДС, които щом са на власт други, а не ТЕ САБОТИРВАТ ВСИЧКО. За това цялият народ кански надава вой, че администрация НЕ РАБОТИ. Познавам много лица именно от тази администрация, която прави НАРОЧНО всичко възможно нещата да не стават. Никой до сега не го е казвал това. Телевизиите гъмжат от нагаждачи и манипулатори.
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това е пореден опит да видим дали той ще се върне на бял кон"По-добре на генерал бял кон, отколкото генерал на троянски кон !
44
9
 
5
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
Робева, всеки човек си има достойнство, за това Борисов подаде оставка. Нека и да си почине малко, след като останалите партии се стремят към властта не с идеи, а с популизъм и злепоставяне. Понеже всички останали партии са раздробени като малки камъчета, се оказва, че и най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Дори му се чудех на Борисов, как можа да издържи на толкова катран, лискан срещу него?. Нужна му е почвка, а спечелилите да вземат нещата в свои ръце. Защо все още го дъвчат?
43
2
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Заради спорта другарко Робева,човека ще влезе в историята с най много започнати и недовършени мандати,все още е млад има време за още.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗащоНе си прав. Стоичков беше лице в рекламата на ГЕРБ. След това усети, че го използват и престана.
41
1
 
5
 
! Отговори
промяната преди 7 години
До Анонименпредвид методите на дресировка "Тричане на уши" в гимнастическо съчетание с диви крясъци от ранна възраст до старини; и след рекламирането на лусион "Барека", не е останало много за носене
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барекова защо има наглостта да се появява публично?
39
1
 
10
 
! Отговори
Да, преди 7 години
До Анонимени никога няма да са готови за избори БСПто. С 38 депутати нямало да правят правителство. Ми колко си мислят, че ще имат в следващия парламент?!? Поживем, увидим.
38
0
 
7
 
! Отговори
международно преди 7 години
До Анонименслед разпада на Югославия арбитрите попитали Жан:- Имате ли претенции за Западните български покрайнини?- Нямаме - отговорил по коминтерновски другарят ти Виденов.
37
1
 
6
 
! Отговори
Стрината всъщност преди 7 години
До Нелиси рекламира спектаклите.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и тази, може би чула, но не разбрала какво чула. Ми то колко ли "багаж" има в израстъка над раменете.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъртите комунистически зомбита изпълзяха отвсякъде, трябва да лея пак сребърни куршуми
34
1
 
1
 
! Отговори
Gazirano uho преди 7 години
I kakvo ot tova? :-)Sachetaniata s lenti i buhalki si gi trenirat uspeshno nali?!...:-)
33
5
 
7
 
! Отговори
МАЯ преди 7 години
Г-ЖО РОБЕВА ЯВНО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ЛЕКАР УШИ НОС И ГЪРЛО,НЕ СТЕ ЧУЛИ ДОБРЕ КАКВО КАЗА НИНОВА ИЛИ НЕ ВИ СЕ ИСКАШЕ ДА ГО ЧУЕТО И КАЗАХТЕ НЕЩА НА КОИТО ЗНАЕТЕ ЧЕ АНА И ВИКТОР ЩЕ ВИ СЕ ЗАРАДВАТ ТЕ ЗАТОВА СА ВИ ПОКАНИЛИ ЗАЩОТО ЩЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ПРОТИВ БСП - МИСЛИХ ВИ ЗА ПО ИСКРЕНА НООООО НЕ Е ТАКА СЪЖАЛЯВАМ ПОЗДРАВИ НА БАРЕКОВ