Динко политик няма да става, но споделил някои идеи с Борисов

Ловецът на бежанци си призна: "Мразя бежанците, не бягат от война!"
Обновена: 27 ное 2016 12:32 | 27 ное 2016 12:29,
165
Динко политик няма да става, но споделил някои идеи с Борисов
Снимка: Булфото, архив

Ако съм искал да стана политик, досега да съм станал. Това заяви ловецът на бежанци от Ямбол Динко Вълев пред Нова тв. Той беше категоричен, че няма да влиза в политиката, но има идеи, които е споделил с премиера в оставка Бойко Борисов.

"Мразя бежанците, защото те не бягат от войната, а искат някой да ги издържа", каза той.

Още по темата
"Бях в Харманли и смятам, че направих всичко възможно да се стигне до консенсус. Исках да покажа на народа, че когато имаме проблеми сме като едно голямо семейство. Трябва да се подкрепяме и да бъдем един до друг", каза Динко.

Според него не може бежанците да се вдигат на бунт, при положение, че страната ни ги е приютила. "Те трябва да се върнат по родните си места или да ги върнем на Ангела Меркел, която много ги иска", заяви той.

Динко похвали и Бойко Борисов. Според него той е човек на ниво, който си върши работата добре.

Динко не успя да коментира факта, че сирийска бежанка е пазила българските служители в лагера в Харманли, когато е избухнал бунта, тъй като е бил на дискотека до 7 ч. и все още не е пускал телевизора.

"На мен ми обещаха, че нито в Ямбол, нито в село Бояново няма да има бежански лагер", увери той, без да уточнява откъде е дошло обещанието. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
1
 
! Отговори
Димитър Господинов преди 7 години
Динко, попитай баба си как нейната баба е бягала от БЪЛГАРСКО в ТУРСКО и в ГРЪЦКО и после ти бе майчин син вързваш със свински опашки.Ако беше мой син с две ръце щях да те гушна.При пра пра пра дядо ти нямаше ли бандити
117
0
 
4
 
! Отговори
Защо ? преди 7 години
Защо на такива селски ачове се дава гласност по медиите ? Един такъв т_панар скоро и в политиката ще влезе и ще гласува закони. Същото е и с Митю Пищова, Петното, оня варненския рапър и още и още...
116
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя го лансират, а Перата го съдят! Не е странно! Тук е Бойкостан и Динко Го харесва! Щото бил мъжкар като него.
115
1
 
5
 
! Отговори
хах преди 7 години
Народе само не се връзвай на такива като този сламар. Той е продукт на някой, не виждате ли как го лансират по телевизии, медии и т.н. Какво толкова е направил, че да ми го натрапват. Този ловеше и биеше тези имигранти, които минаваха солово, без да си плащат на каналджиите, сещайте се за какво става въпрос !
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ПОЛУГРАМОТНИЯ ДИНКО- ТОЙ Е НАЙ ОБИКНОВЕН МАРОДЕР- ЦИТИРАМ - БЕШЕ НАТИСНАЛ НЯКОЛКО НЕЩАСТНИКА НА ЗЕМЯТА И КАЗВАШЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА- "КАКВОТО НАМЕРЯ СИ Е ЗА МЕН"- ТАКИВА БЯХА МУТРИТЕ, КОИТО СВЪРШИХА МРЪСНАТА РАБОТА А ПОСЛЕ ГИ ГРЪМНАХА КАТО В СКОТОБОЙНА- ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАК СЛАВЧО ГИ ВЪЗПЯВАШЕ И РОНЕШЕ СЪЛЗИ- КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ, АКО СИ ОТГОВОРИМ ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ ИЗБРА ОПРЕДЕЛЕНИ Г У М А Н Е Т К И И ГИ НАЗНАЧИ ЗА МИЛИОНЕРИ- А ТЕ НЕ СТАВАТ И ЗА СЕРВИТЬОРИ.....
113
2
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Динко, и да си оперираш камбата, да не сумтиш и фучиш като турбодизел интеркулер.Едно време имаше израз "гледа като трактор", тоя гледа като фадрома.Има в него по нещо и от Бийвис и от Бътхед.
112
2
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Динчо, с тая мутра, брат...не политик, кондуктор във влака не моеш да станеш.Тоя диарбекирски поглед и азиатски нос-камба са от прадядо ти, кюрда, дето е вършал из ямболските села.Също и вродената дивотия и наглост.Като собственик на автоморга си си точно на мястото.
111
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До TЮRKСъчувствам ти,не е лесно да си потурчен,дедите са го отнесли ***,ама последствията са дълготрайни.
110
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Мдаа,той и Боко така започна-няма това,няма онова,ние ги хващаме,вие ги пускате...Изобщо иде бодра смяна,няма страшно.Да уточни само прочел ли е някоя книжка,Винету примерно?
109
4
 
2
 
! Отговори
TЮRK преди 7 години
За да се изчисти българия от проказата българска и стане обитаема отново, трябва в продължение на 7 дена да я тресе земетресение от 28 степен по Рихтер, след това 40 дена бензин да вали, и на 41'я гръм да удари! И 3000 години след това може да стане обитаема!
108
4
 
6
 
! Отговори
TЮRK преди 7 години
Бгри те сте пфууу ***.тУРЧИН съм АЗ a бг- рите сте кен.фa нa светa -мишки стрaхливи и герои нa мaсa сте и то по форумите сaмо-крaдете лъжете предaвaте се проституирaте дрогопродaвaчи,никой никъде не ви цени и не ви увaжaвa.Взехa ви турски поток и aец и нa турците дaдохa .Купувaте бг ток и бг лекaрствa от нaс зaщото един друг се цaкaте мишки бъзливи, обирате бежанци и мъртъвци като този Динко,Пера и онзи шофьор на в спешна помощ.....Долен н.род сте.....
107
6
 
4
 
! Отговори
Драскачката на Стати преди 7 години
Драскачката на статията е от бандата на Сорос, Меркел, Обама, и *** байрак. Опитва се да дискредитира Динко Вълев - патриота и защитника на България. Динко Вълев слага в джоба си Бърборков и Предателев.
106
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нивото на политиците ни е такова, че никой няма да се впечатли и Динко да е там. Човека е прав в това което казва и наистина не е нужно бежанците да ги задържаме тук, те си искат там където са ги поканили. Ако имахме умни глави в управлението нещата щяха да са по друг начин.
105
3
 
4
 
! Отговори
WC преди 7 години
До АнонименDINKO NOVIAT PREMIER NA BG>>>BORISOV NOVIA DINKO
104
4
 
10
 
! Отговори
12345 преди 7 години
Плюйте, плюйте, стойте си на насраните *** и само плюйте. Рано или късно плювнята ви ще се върне върху вас и ще ви удави. Както е тръгнало може и в кръв да бъде удавена България. Май сме наистина много прости и не виждаме накъде вървят нещата. Смях през сълзи ще има, докато се смеем на такива като Динко. Не се знае кой ще се смее последен.
103
7
 
10
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 7 години
До АнонименПрочетох всичките изблеци на ПЕДЕРАСТКИ ЧУВСТВА в тези анонимки,и с едно или две изключения,всички писачи са ИЗДУХАНИ,КАК да БЪДЕ?!-ДИНКО поне малко от малко върши НЕЩО,КОЛКО Е,ДРУГ ВЪПРОС,А КЪДЕ СА ДРУГИТЕ,,МЪЖЕ,,В ДЪРЖАВАТА БГ?! И БЕЗ ИЗВЕНЕНИЕ МИ ИДВА ЕДНА ИДЕАЛНА И ВАЛИДНА МЪДРОСТ ЗА НАС БГ,,МЪЖЕТЕ,,,,И СЕ СЪБРАЛИ ***,ОТ ВСИЧКИ ПРОЧУТИ КЛАСИ,,това са АНОНИМНИТЕ ПИСАЧИ!61285
102
1
 
19
 
! Отговори
Борислав преди 7 години
Нарочно тикат такива като Динко и Перата за да маргинализират и неглижират недоволството на бьлгарите спрямо мигрантите!Много хора биха се отказали да протестират ако това са лицата и водачите на протестите,това целят управляващите и нарицателните вече НПО-та!
101
3
 
20
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Динко от Джамбол политик няма да става. Ще става бияч. А може и пазач на паркинга на някой бай Миле?
100
2
 
15
 
! Отговори
б преди 7 години
Бойко може да го направи министьр на внутрених дел в новия кабинет, а Перата,вьншен министьр.
99
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко и идеи... магаре и телевизор.