Депутат от БСП: Каналджийството у нас се толерира

Най-големият проблем у нас е корупцията, заяви Жельо Бойчев
Обновена: 28 ное 2016 21:22 | 28 ное 2016 21:16, Красимир Ангелов
18
Депутат от БСП: Каналджийството у нас се толерира
Снимка: Bulgaria On Air

Най-големият проблем в страната е корупцията, а в мигрантската криза се вижда с много голяма сила, защото това в момента, което се случва е едно организирано каналджийство, което се толерира. Това заяви в предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR народният представител от БСП Жельо Бойчев във връзка с проблемите по българската граница и бежанците, които преминават през нея.

Относно ситуацията в Харманли и упреците на Румяна Бъчварова към БСП, Бойчев каза, че безумие да събереш близо 3000 човека и да няма напрежение. "Този лагер не е замислен и не е планиран да бъде с такива разчети", посочи депутатът.

Той коментира и пленума на социалистите преди дни и заяви, че времето е такова, че трябват революционни промени, за да отговорят на всичко, което се случва в света и в България . "Трябваше да се даде знак, че сме разбрали волята на избиратели. Победата на ген. Радев е победа на желанието за промяна, победа на българските граждани, победа за България, трябва да спрем да търсим бащинството", уточни депутатът и допълни, че тази победа е много задължаваща, защото това доверие трябва да бъде задържано и развивано.

"Ние ако не се променим, няма начин да задържим това доверие и да бъдем водеща политическа партия. Това е въпрос на оцеляване. Но вярвам, че БСП ще успее да отговори на интересите на хората", категоричен бе Бойчев.

Той сподели, че също е от българите, които гледат с надежда към новия президент и се надява Радев да не предаде това доверие, което му дадоха българските граждани.

"Можеш да участваш в процесите на решението, ако получиш доверието на гражданите. Това е голямата задача, която стои пред БСП. Ако получим това доверие, ние сме готови да носим отговорност. Решенията трябва да бъдат радикални", смята народният представител.

Той подчерта, че социалистите ще предложат на НС мажоритарен избор от смесен тип и допълни, че политически лица от БСП няма да участват в служебен кабинет, защото това е коректната позиция.

"БСП ще отиде на тези предсрочни парламентарни избори с много ясна управленска алтернатива и с лица, които да олицетворяват. Когато имаш подходящите кандидати, които могат да олицетворяват една промяна, когато имаш подходящата идея, в която могат да повярват хората, успехът може да бъде на лице", заключи депутатът Жельо Бойчев.

Още новини от България и Европа четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберунгските мутри рекетьори направиха маса пари от каналджийство.
14
3
 
4
 
! Отговори
ГОЛЕМОТО ШУБЕ преди 7 години
СТРАХ ТРЕСЕ СТОЛЕТНИЦАТА!РАДЕВ И НИНОВА --ХВАНАТИ НА СНИМКА НА ПРЕГОВОРИТЕ С ГЕН.РЕШЕТНИКОВ --ТАРТОРА НА РУСКОТО КГБ --В БЪЛГАРИЯ!РУСКИЯ ПРЕВРАТ НА РАДЕВ---СТАВА ИЗВЕСТЕН НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!ЗАТОВА НЕ ИСКА РЕЗИЛА ПРЕД КСНС--- при Президента!!!
13
5
 
4
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА: преди 7 години
Затова Радев , не иска да участва н КСНС при Президента!Снимката Му с Нинова и ген.Решетников ----го уличава в ПРЕДАТЕЛСТВО , ПРЕД ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ!
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е. Герберастките рекетьори направиха милиони от този доходен бизнес.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Похвално, Жельо! Напипал си най-големия проблем на България. Сега го кажи на съпартийците си, защото по-корумпирани от БСП са само в ДПС!
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТОВСКИ КАЛИБЪР ЗА БСП
9
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е поредното доказателство, че червените тимби нямат капацитет. Поредния лапач!
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойчо Желев защо не пита колегата си Добри Кирилов да му обясни и просвети, откъде се пълни партийната каса. Ко_му_нетата уточниха ли кой временно е взел парите от касата им! Един от проверяващите беше последния!
7
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корупцията е специалитет на комунистите.И да цъкате минуси , истината е наяве.Например. Всички виждат, че лекари няма, а се продават дипломи на килограмИ кой се оказа виновен- корумпиран потомствен ***, който гледал да се нагуши, вместо да осигури лекари за България
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A vie kakvo tolerirahte gospoda?Angel Marin nad 80 redivista sadist osvobodeni,naglite,kilurite,oktopodi?????
5
5
 
22
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Ми чи то и без анализи и разбори се вижда ,че емигрантската криза е дело на международната мафия с подкрепата на политически кръгове от Европа и САЩ , защото в тази работа има много заблуди и най вече лесни и то много пари . То и за това беше осъществена и арабската пролет , за да се заселят милиони мюсюлмани в Европа ,срещу заплащане разбира се.Дето се казва , с един куршум , два заека.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦиникАми, ще се оправдават с предишните, както те го правят вече толкова години. Гледаш, гледаш и се учиш как става - ***, цапаш и после другите виновни!
3
4
 
12
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Ъъъ...а този беше?А да...поредния господин никой заял се с грешния човек.И нищоправещ също така освен,ако празнодумието не се брои за извършване на дейност.
2
5
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Бойко ги пуска, Динко ги хваща и им обира джобните. А те носят по 10-20 000 евро на човек.Да живее далаверата !
1
9
 
13
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Боже господи - някй вярва ли още на "партийците" От тези приказки по-голям популизъм скоро не бях чел! Да ги видя как ще изгонят Хабиболрахман ****нгал и дружинка от България!