Марешки обяви: Правя партия "Воля"!

Думата будела само добри асоциации, обяви бизнесменът
28 ное 2016 19:09,
85
Марешки обяви: Правя партия "Воля"!
Снимка: архив Булфото

"Воля" ще е името на партията на бизнесмена Веселин Марешки. Новината съобщи самият той.

Марешки, който се класира четвърти на президентските избори, основа през 2005 г.  "Национално движение за свобода и демокрация" (НДСД) и стана негов представител във варненския общински съвет.

Още по темата


2 г. по-късно той напусна партията си и основа "Либерален алианс".

Марешки съобщи пред "Канал 3", че думата “воля” будела само добри асоциации.

На президентските избори Марешки бе първи във Варна - спечели 25% от гласовете, а в национален мащаб събра 11,17 процента с 400 000 гласа.

На президентските избори той се яви от името на "Национално освободително движение за чиста и свята република". И си постави за цел след 5 г. да е “българският Доналд Тръмп”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МарешкоЯ стига глупости!
72
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 7 години
хахахаааа..... Като паднаха студовете доста хора се оплакаха от замръзнала нафта от Петрол... Иначе Марешки бил мошенник....
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен
70
0
 
3
 
! Отговори
До Марешко преди 7 години
Защо да са трохи?Питай хората с пенсии до 200 лв, които всеки месец отделят по 1/4 или 1/3 част от тази мизерна пенсийка, за да си купят лекарства, иначе няма да са живи. За тях и 5-10 лв на месец са значителна икономия.Питай и онзи, който всеки ден ходи с автомобила си на работа или пък трябва да пътува по цял ден със собствено превозно средство - за него е важно, ако някъде може да налее бензин с 20 ст по-евтин!Ако ти си с 2000 лв заплата и служебна кола, не ти е интересно, а ти е смешно!
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 65Нищо не разбрах от твоя коментар. Някакъв код ли използваш?
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Александър матросовТи защо се гневиш?Някой женствен балетист с тъничко гласче и с меки китки ли искаш да ти стане партиен водач? Ами намери си един, който да ти допада и не пречи на хората да имат свой избор.
67
0
 
8
 
! Отговори
Неанонимен Николай преди 7 години
Много ислам да разбера на тези анонимни мини-майни ТИКВИ кой или кои им плащат за простотийте които пишат.Бъди здрав марешки па ако ще и да си лош.
66
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният проект на бате ви Бойка! Ако си плащаше данъците този нямаше да изкара и един месец на пазара. Но прожекцията свише е важно нещо. Чудя се докога ще вярват българите на обикновени измамници!
65
5
 
6
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА: преди 7 години
Затова Радев , не иска да участва в КСНС при Президента!Снимката МУ С ГЕН.РЕШЕТНИКОВ , го уличава в предателство--пред всички ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ !СТРАХ , ТРЕСЕ СТОЛЕТНИЦАТА И НЕЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!
64
1
 
16
 
! Отговори
Марешко преди 7 години
Сваляй цените в аптеките, всички ще гласуват за теб !На бедния българин и трохи го радват.Тиквата си свърши добре американските бойни задачи: в България да няма средна класа, само богаташи и много бедняци .
63
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този *** усети, че покрай Рапона може да изкара някоя кинта, излъга или купи наивници от Варна и се надява на власт чрез нова партия. Колко от тези които се излъгаха ще гласуват за него след като се разбра, че е слуга на Тиквара?
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напеави партия "Коля"МоравиИ всички ще гласуваме за нея.Не става въпрос за малцинства а за психопатите които ще кажат кои са морави.:)
61
9
 
15
 
! Отговори
Мани-мани преди 7 години
Като се има предвид, че тоя елемент е сателит на Боко-тиквата, познайте какво ще се получи, ако гласувате за този клоун на бъдещи парламентарни избори - ГЕРБ на ВОЛЯ...
60
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти си мъртвец бе каква воля ще правиш? Тези които гласуваха за теб мислеха че си по различен от другите но и ти се оказа същата баракуда че и по зле. Едва ли ще събереш и 3 % на сладващите избори след като народа видя че си патерицата на Гробарите. Много народ гласуваха за теб защото бяха против БСП и ГРОБАРИТЕ но ти вече не си техният избранник след като даде подкрепата си за оная с фалшивата диплома ЦАЦАТА!
59
2
 
3
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Тръмп май ще направи като нашия цар бат моньо.
58
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новата патерица на ГЕРБ създава партия за разсейване на гласовете.Но има глупостта открито да подкрепи ГЕРБ и сега само може да мечтае да влезе в следващия парламент.Нищо,че се опита да подлъже някои хора с по-евтин бензин и лекарства.Ако си мислят,че винаги така ще бъде,значи много са наивни.
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое по-точно са селинджърски въдици? Тези същества от политическата "класа" ненавижда Българското село до смърт и затова за 70 години го унищожиха. Как може думата селянин да бъде синоним на политик? Замислете се! Оставете тази надменност, защото всички сме в смъртна опасност. Българското село ли искате да ви храни или корпорация Монсанто да ви пробутва пластмасите си? Защо не се гнусите от корпоративните чудовища, а презирате вашите Корени?
56
11
 
5
 
! Отговори
Тоя ,па...ха,ха,хааа преди 7 години
Ше набере ли хора за "мажоритарния вот" ------ПО КОЛКО ДАВА ЗА "ГЛАС"....??!!!!Във Видин , даваха по 100-лв. на изборите за Радев!В СЛЕДВАЩИТЕ ---ПОД 200....НЕ ПАДАМ!!
55
6
 
20
 
! Отговори
Ездаж на муле преди 7 години
Марешки в момента яздиш коне но искаш камила е то твойта е ненаситнист и наглос.На народа му останаха дрипави чорапи и всеки втори изска да го съдере къде са истинските българи ???
54
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЙ Народе докога бе докога ще се ловите на селянжърски въдици? То да беше година две три ама това вече са 26 години бе Народеееее! Какво очаквахте от този селянжър? Мислехте си че като ви свали с 20 ст. цените на горивата и той е човека мислещ за народа ли? Не той не е мислещият за народа а патерицата на ГРОБАРИТЕ! Мислите ли че нямаше да му гръмнат безинжиниците ако нямаше гръб от ГРОБ? Ех колко сте найвнички! Вече 26 година не гласувам за нито един селянжър. И никога няма да гласувам!