Москов министър и в кабинет на ПФ? Зависи!

Той иска правителство в рамките на този парламент
30 ное 2016 11:52,
32
Москов министър и в кабинет на ПФ? Зависи!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Здравният министър в оставка Петър Москов се застъпи за формирането на правителство в рамките на този парламент пред перспективата за предсрочни избори.

Това дали той ще е отново министър в него зависело от това РБ ще се включи в преговорите за съставяне на кабинет. 

"Ако има ново мнозинство от ГЕРБ, РБ и ПФ, дали ще бъда министър няма никакво значение. Важно е какво е мнозинството, каква ще е програмата и какъв ще е хоризонтът на тяхното действие", каза Москов в кулоарите на парламента. 

Той беше категоричен, че в рамките на сегашния парламент трябва да бъдат направени всички усилия за съставяне на ново правителство.  

"Това е така, защото аз съм скептичен относно подробен качествен състав на следващ бъдещ парламент при предсрочни избори", каза здравният министър в оставка. 

Той допълни, че според него сегашното мнозинство е най-близкото възможно до реформаторско мнозинство, което може да има България.

"Не предвиждам по-добра възможност", каза Москов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангел найденов бе мноог свестен като министър.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има такива министри и от БСП Стойнев, Мутафчиев, просто не са ярки личности.Десните министри ги запомнихем чрез глупостите им.
18
0
 
4
 
! Отговори
Страх от ваксини преди 7 години
От септември до сега - 4 новородени, починали от коклюш. Честито на антиваксърите.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов отговорник на четвърти отряд в тюрма централная.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А при доказване, че ваксините са си редовни, кой ще понесе наказателната си отговорност за клевета, ущърб на общественото здраве, масова психоза и т.н.Резултатът от тази кампания е бъмът на коклюш (магарешка кашлица) в детските градини и училищата.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МИНИСТЪР ОТ КИЛИЯНевинен до доказване на противното.
14
1
 
9
 
! Отговори
МИНИСТЪР ОТ КИЛИЯ преди 7 години
НАЛИ Е ОБВИНЯЕМ БЕ! ТО БРАТЧЕ ПЪЛЕН МАЙТАП ТОВА ПРАВОСЪДИЕ Т. НАР. В БЪЛГАРИЯ.ЛЕЛЕ МАЛЕТУРСКИ ВАКСИНИ ЩЕ ИМА ЛИ И ЗАНАПРЕД? НЕЩО ДАЛАВЕРКА
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки министър от 1944 влязъл във властта е излязъл богат. И сега е същото. Но да тровиш децата с тези ваксини, децата които са толкова малко, че този е за разстрел. Той е нагъл безумец, детеубиец, разбил и ограбил здравната система. Заедно с онзи Квазимодо Шарков. Къде е онзи гюм Цацаров, и той ли ще гушне от плячкосаното? А тези измислени патриоти ще го оставят в правителството????
12
0
 
9
 
! Отговори
хитър Петър преди 7 години
.......Зависи....,ако има за гепене,......що не!!!!
11
0
 
10
 
! Отговори
Фори преди 7 години
И аз искам да съм министър. Няма значение в кое правителство. Може и министър-председател, по ще ми отива. Няма значение от коя партия ще ме издигнат
10
3
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Събирайте се и работете! Никакви избори! Като ще е фирма държавата, че работите като служители! Във фирмите служителите може да се търпят и работят въпреки възгледите си, а вие не! Кои сте вие бре? Не сте богоизбрани! Работете заедно, че като ви метне народа! Само пари за избори ще харчите за да разберете, че хората искат да работите заедно, да няма еднолична власт и всички власти в една партия! Стига сте се държали като ощипани моми, няма "девици" при вас! Стига сте ни тормозили!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gовно дрогирано!
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да отрови още няколко хиляди българчета с турски ваксини. Браво, патреоти, браво. И вие сте същите слуги на Ердоган като шефът ви Мутрата.
7
2
 
25
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Мафията ви се подиграва в очите хора... Москов е за затвора и то веднага !!! Вместо това го спрягат пак за министър -крадец и убиец на нашите деца! Камъни няма ли наблизо? Тояги...какво чакате????
6
3
 
19
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
Този защо изобщо го питате нещо? Мнението му отдавна няма значение!
5
1
 
19
 
! Отговори
Един преди 7 години
"Той допълни, че според него сегашното мнозинство е най-близкото възможно до реформаторско мнозинство, което може да има България."Т.е. отсега нататък само нагоре, така ли? Щото това определено е дъното.
4
2
 
27
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Този го тони шубето, че ще трябва да отиде в затвора, като загуби политическия чадър над него!!! Мо-шен-ник!!!!
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винкели се в ориентирал добре. От 5милиона които Менгелето открадна ще прибере една част и ще покрият кражбата. Да му мислят дечицата на които им поставиха тези ваксини. А как ще им се отрази, бъдещето ще покаже. Но какво ги интересува Каракочанов и Валери, важното е да прилапат част от тов което гепи Д-r Менгеле. А децата, здравето им, абе, парите дай Менгеле, парите. Така ще те пазим!
2
1
 
20
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До СТРАНДЖАТАА ти ставаш за шут на БХ, не, че ако такова правителство стане факт, няма да има един кабинет шутове на БХ :)
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак се готви да е министър? ВТФ? Тоест няма да полежи някоя и друга годинка?