Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението

Ако вземем мандат и се провалим, е краят на РБ, смята Зеленогорски
30 ное 2016 10:22, Анисия Иванова
64
Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е отправил апел към ГЕРБ и БСП да преосмислят поведението си за предсрочните парламентарни избори след вчерашните консултации при президента Росен Плевнелиев.

"Призовах ги да помислят дали могат да направят заедно кабинет на спасението", заяви националистът пред Нова тв.

По негово мнение в рамките на този парламент трябва да се направи правителство, така че да не се отива на предсрочни избори.

Той предупреди, че в момента страната е изправена пред реални опасности, които не бива да се пренебрегват - бунтовете в Харманли и заплахата на Ердоган да пусне бежанската вълна от Турция към Европа.

Още по темата

В период на безвластие това криело големи опасности. "Споделяме мнението, че това не е добре. Загрижени сме", каза Сидеров.

Същевременно лидерът на "Атака" заяви, че няма амбиции да участва в служебен кабинет като министър или част от изпълнителната власт.  "Трябва да се търси вариант за използване на потенциала на парламента", убеден е той.

Според Найден Зеленогорски от "Реформаторския блок" България не трябва да бъде поставяна в стрестест и пред изпитания.

"Много по-вероятно е да се реализира негативният сценарий - предсрочни избори в края на март - началото на април. Ако вземем мандат и се провалим, е краят на Реформаторския блок. Но ако успеем е добре за държавата", посочи Зеленогорски.

По думите му това е изключителен риск, но и голяма възможност за реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
Нощните пазачи и шофьорите на таксита са в подем. Какви коментари, какви специалисти . . . добре че не завися от тях . . .
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НАРОДЕН СЪД !Дори са повече - 4 милиарда!
49
0
 
0
 
! Отговори
мемо преди 7 години
точно зимата няма опасност нито от ердоган, нито от т.нар. бежанци. май месец обаче, най-късно началото на юни, трябва да има някакво правителство..за да няма опасно безвластие.
48
0
 
4
 
! Отговори
зовем Сидеров преди 7 години
Сидеров вземи мандата и състави правителство! Нека да ти погледаме сеира. То само ти не си се разписал за "спасител". Не се опитвай да командориш батковците и каките!
47
4
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Сидеров не ти трябва нито ГЕРБ, нито БСП! Най -малко ти е необходим Борисов! Отсявай плявата от житото! Така и така сте на път да вземете властта , Прибирай кадърните и национално отговорниите от всички партии вкл. и ДПС!
46
0
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Сидеров да не се...притеснява за спасението на България,няма да опре до него и съзаклятниците...патриоти.Както...винаги Бокича оттегли всички послания за...подкрепа в тази посока,а и щеше да е...прецедент ако е...така.Да си отиват на избори.Желая успех на Варадерото,Винкело и Македонецо в...тежката борба за парламентарните...кресла.След 2-3 месеца,я камилата я камиларя,я Варадерото влизат пак...вътре;вероятностите за...камилата са по...големи.
45
1
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
До Анонимен 44Да бе, изкарал терапия- друг път. Идат избори и започва да се прави на силно загрижен за народа,вероятно за да бъде избран за депутат. Това ще му осигури висока заплата и безброй привилегии за доста време.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започваме да се съмняваме,че Борисов искаше точно това-да вкара БСП във властта и да изхвърли РБ и ПФ.Но това ще е краят на ГЕРБ.Комунистите от БСП няма да пропуснат тази възможност.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и ГЕРБ във властта-лоша комбинация,с размиване на вина.Това вече ще е краят на ГЕРБ.
42
1
 
11
 
! Отговори
Охо преди 7 години
Усетиха се, приказки ,приказки и накрая разбраха, че ще изтърват кокала. Патриоти, реформатори, АБВ-та, Раданчовци и така нататък. Изпускат и повече няма да се върнат в парламента. Сега се държат ,като удавник за сламка. Защо бе улум, защо бе? Къде бяхте като ви приказваше бате ви Бойко. Е, нали ви беше трън в петата. Ама покрай него вкусихте от властта и сега ревете. Искате правителство с този параламент, ама не ставаааа!!!!! Избори до дупка, докато се изчистите от властта!!!!!!
41
1
 
7
 
! Отговори
стар седесар преди 7 години
Какъв съ'з, какво обединение,какво спасение ,к"ви 2 лева.Сдружение по кражби и измами ли Волене или по брой пандисчии в софийския затвор?
40
0
 
1
 
! Отговори
софрата преди 7 години
До Избирателе нали се бяха събрали да работят, после гласуваха всички срещу Герб за Радев - не искали повече да работят заедно, безотговорно било, какафония, крясъци, подскоци, концерти, речи, обиди, мусене; сега пък избори вече не искали, много несигурно им било положението, пак безотговорно било, по-добре като досега. последно, какво на ... тинтириминтири искат, да се ориентират зрителите в сапунката?!
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров си е руски слуга и сега това му говорят, скоро и във Варадеро няма да го пускат, а иначе е изкарал една терапия в Курило
38
0
 
10
 
! Отговори
do 27 преди 7 години
Ти излизал ли си навън? Като гледам коментара ти - май не си.Ако тези които са навън бяха мързеливи, както казваш, нямаше да са най-големия инвеститор на България от много години насам. Навън никой не плаща за мързел.А тези, които са навън, са там защото са искали да работят и след като не са намерили работа в България, тогава са отишли навън. На никой не му е приятно да се разделя с приятели, близки и роднини и да започне живота си от нула.
37
6
 
12
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Събирайте се и работете! Никакви избори! Като ще е фирма държавата, че работите като служители! Във фирмите служителите може да се търпят и работят въпреки възгледите си, а вие не! Кои сте вие бре? Не сте богоизбрани! Работете заедно, че като ви метне народа! Само пари за избори ще харчите за да разберете, че хората искат да работите заедно, да няма еднолична власт и всички власти в една партия! Стига сте се държали като ощипани моми, няма "девици" при вас! Стига сте ни тормозили!
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако вземем мандат и се провалим, е краят на РБ, смята Зеленогорски---------------------Поне са наясно, че повече НЯМА да влязат в парламента :D Така им се пада на лъжците.Заедно с Волен да отиват на политическото сметище.
35
1
 
18
 
! Отговори
оф преди 7 години
А от кого ще ни спасяват ?От какво ще ни спасяват?И кой точно ще ни спасява ?
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особенно пък като чуя името Волен и тази поговорка е толкова валидна. Дори е срам за България точно този "патриот "
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"АХМАК ЛОЗЕ КОПАЙ, ЮНАК ВИНО ПИЙ "- НАРОДА Е АХМАКЪТ А ЮНАКЪТ ТОВА СА НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ВСИЧКИТЕ ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ ,ЩЕДРИ НА ОБЕЩАНИЯ ,НО КАТО СЕ СТИГНЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОБЕЩАНИЯТА ВСИЧКИ СА ПРОТИВ. НАЛИ ВИЖДАТЕ ТИХОМЪЛКОМ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПАРИТЕ НА ВСС ,НА НСО ,НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ ЗА НАРОДА СИ ИНСТИТУЦИИ ,САМО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА, ПАРИ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НЯМА А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА СА ОТ 300 ДО 500 ЛЕВА. Е КАК ДА СЕ НАПУСНЕ ВЛАСТТА КАТО ТА
32
1
 
3
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Ete be ..... imalo i kaj vas pametni luge ... BRAVO za Siderov sakate vlast evo vi vlasta zaedno pa da vidime sto ke napravite....