Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа

Бизнесменът не иска малка група в НС, няма да е "златен пръст"
7 дек 2016 18:50,
77
Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа
Снимка: Булфото, архив

Новата формация на бизнесмена Веселин Марешки "Воля" има стартова подкрепа от 13-15%, според агенции, с които е провел среща. Това обяви самият той пред BTV.

Още по темата

Марешки постигна изненадващо висок резултат на президентските избори, като стана четвърти с над 10% от вота. Според него това е много високо постижение на фона на опити избирателите му да бъдат демотивирани.

"В САЩ и Европа има протестен вот, в по-големите демокрации антиститемният играч победи, в България това не се случи заради тежките политически манипулации", коментира той.

Веселин Марешки подчерта, че целта на партията е не просто да повтори представянето на лидера си, а да получи над 1 млн. гласа на парламентарни избори.

"Няма смисъл да вляза в парламента с някаква малка парламентарна група, да бъда "златен пръст" и да решавам лични въпроси на 5 или 10 човека", подчерта бизнесменът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: избориМарешкиВоля
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът ***, животът тежък, скучен..." писал един поет.Едно време наивниците тичаха да глрасуват за СДС, докато Костов обрули крушата,. После се юрнаха подир царя, докато царя се оправи. Цели стада се юрнаха подир Боко, щото мислеха че ги чакат цветя и рози. вместо това Боко поднесе КТБ и АЕЦ"Белене". Сега Марешки е на мода, а така също и патриотаря Краси Пеликана.Коя ли ще е следващата примамка за баламурниците?
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАРМА-МУТРАТА ЗАГУБИЛ 5 МИЛИОНА ОТ НИСКИТЕ ЦЕНИ4 НА БЕНЗИНА И ЛЕКАРСТВАТА. КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СИ ГИ НАВАКСА!
37
3
 
16
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Тези които заради бензина или други причини си мислят че е добра идея да гласуват за Марешки нека първо помислят че с нищо не се различават от тези дето гласа си продават заради кебапчета. Още повече че едните поне хапнаха по някое кебапче за разлика от другите които както следва логиката пият нафта. Марешки си е бизнесмен с досие от мътни сделки и рекет. Даже не устоя на изкушението да събира подписи за референдум с въпроси свързани с неговия бизнес. Еми пийте нафта господа дано Ви е вкусна.
36
0
 
4
 
! Отговори
Какви ЗАПЛАТИ? МАГА преди 7 години
До Ани КАКВИ ЗАПЛАТИ ДАВА МАГАРЕШКИ???
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ми е мнението на неговите служители, що за шеф е, как им плаща, на колко ги осигурява и въобще за коректността му към тях. На времето емоционално беше избран тъй наречения цар и всички видяхме какво направи, просто искаше да превземе половин България уж, че била негова и как ни оправи за 800 дни. Трябва да се мисли, всеки обещава докато захапе кокала и после пълна забрава. Нещо не му вярвам на този човек, той просто е един добър далавераджия, каквито прогресират в днешни дни.
34
17
 
8
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Практично погледнато Марешки има собствен при това спешен бизнес.Колко други имат такъв.Спомням си че Президента Плевнелиев имаше успешен строителен бизнес.Някой може ли да ми напомни за други?Аз бих гласувала за бизнесмен. А Вие?
33
14
 
8
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Марешки продава лекарства по-евтино от другите от 1991-2 г насам.Това е неотменно, защото той залага на обема, о не на бързата печалба.Отскоро продава горива по-евтино и затова Бензина във Варна е по-евтин от този в Бургас които залитат най-много по Волдемор.Аз вярвам че така ще продължи доста дълго.Когато Марешки се кандидатира за кмет някой направи плакати "Магарешки"Знаем че комунистите наричат мутра всеки който не им изнася.По делата им ще ги познаемТова ме кара да гласувам за Марешки
32
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изключително *** и неприятен човек. Има дело за рекет и изнудване, беше пребил някакъв човек във заведение във Варна. *** като него могат само да дозакопаят държавата. Дори и Бойко в сравнение с него изглежда културен възпитан и интелигентен човек. пс. - извинявам се , че поставих в едно изречение думите "интелигентност", "възпитание" и "Бойко"
31
9
 
17
 
! Отговори
Труман преди 7 години
Този аптекарски плъх ще залезе както се появи.Мнозина се подведоха по демагогията му.Олигарх ще бори статуквото ха хаа Как ви се струва...Подръжник на Герб и Борисов Така ли ще бори статуквото...Мерзавец..Призова хората си да гласуват за Цецка.А сега отрича да го е казал.
30
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да анализирате факта, че се опитват да го окепазят с разни "жълти" новини, а той не се превзема лицемерно, изплашен, че може да му навредят на някакъв изкуствено създаден имидж.Освен това, мобилизацията на хейтващи *** при всяка публикация за него, също налага някои изводи.
29
4
 
8
 
! Отговори
До 31 - Не,разликата преди 7 години
е огромна.Този човек не ми е никакъв, но се опитвам да преценявам нещата обективно.Стигнах до извода, че не е имал намерение да става президент, а само опита, за да види на колко гласове приблизително може да разчита.Според мен,дори да сътрудничи с отделни силни личности или с групировки, основното при него е, че се опитва да бъде солов играч.Предполагам, че различни хора и разни видове организации в момента преценяват какво могат да постигнат, ако подкрепят такъв играч.Така в е политиката.
28
1
 
18
 
! Отговори
Веселяка преди 7 години
Златен пръст не, но златен зад-ик - да.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До По-подходящ е заТой и Барека е същия нали.
26
4
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Дойде ли тоя на власт, след три месеца ще се молите на бат Бойко да се връща.
25
12
 
9
 
! Отговори
По-подходящ е за преди 7 години
парламента, не за президент.1. Не е престъпник.2. Много организиран човек е.3. Странно е, но има вродена дипломатичност - това качество с пари не се купува. Казвам "странно", защото и аз отначало се подведох по външния му вид и приказките, че изглеждал "недодялан".4. Енергичен и амбициозен е. Много от нещата ги върши сам.5. Като го наблюдаваш известно време, се убеждаваш, че има онази схватливост и талант за бързо ориентиране и адекватно реагиране, каквито има схватливият човек от народа.
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търгаш
23
12
 
3
 
! Отговори
Мелиха-ров преди 7 години
Гледайте делата, а не телата... Всъщност секса и лукса продават... Николета е права, че е фактор в България. Марешки прави реални неща, но българан-галант гледа социалистическото бъдеще, където е като в Малибу... Но, само гледа... Сега искаме самолети, армия, аец... А, пари имате ли?
22
4
 
39
 
! Отговори
Су35 преди 7 години
Прекалено простоват ми изглежда тоя. Слушах го един два пъти и останах изумен как човек с такъв интелект е натрупал състояние от може би над 150 милиона. Нещо не се връзва. Пред него дори борисов изглежда интелектулец,спокоен,уравновесен... Тоя като почне да се плюнчи сваля нивото до някво селско събрание. Уж бил независим ама забрави как бат бойко го привика по спешност да купи Локо пловдив....
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българина май е минал на разделно хранене. Досега рупаше асфалт, а сега ще пие бензин и ще слуша чалга! Де акъл, де? Май не искаме да изхвърлим *** барабар с автора му!
20
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ще да продава бензина и по 20ст, му лъсна г*за на президентските избори. Че е патерица на тиквата. А такъв не щеме, писна ни от цялото политбюро на Герб.