Борисов уволнява купонджии след парти в деня за траур

Горски от Шумен се веселили на семинар в Несебър
Обновена: 13 дек 2016 16:05 | 13 дек 2016 11:14, Веселина Йорданова
97
Борисов уволнява купонджии след парти в деня за траур
Снимка: БТА, архив

Премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъдат освободени от длъжност всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в Несебър, съобщиха от правителствената пресслужба.

Семинарът протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от Хитрино.

Разпореждането е към министъра на земеделието и храните, в чийто ресор са участвалите в събитието регионални структури.

От МЗХ съобщиха и кои са освободените длъжностни лица - зам.- директорът на Регионална дирекция по горите – Варна инж. Иван Стоянов, директорът на Лесозащитна станция – Варна инж. Мария Кирилова, директорът на Регионална дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов.

Постовете си освобождават още директорите на природните паркове "Шуменско плато", "Златни пясъци", "Странджа" - инж. Сашо Кунев, инж. Юлия Тумбаркова и инж. Димо Димов.

По-късно от Дирекция "Природен парк "Странджа" съобщиха, че директорът на парка инж. Димо Димов не е уволнен. Вчера, вечерта - 12 декември, инж. Димов е бил в дома си и не е ходил никъде.

"Отлично знам какво значи ден на национален траур и дори да бях поканен, не бих присъствал на това мероприятие", заяви той.

Директорът на ПП "Странджа" съобщи още, че изразява изключителна съпричастност към пострадалите от трагедията в с. Хитрино.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Милосърден е не онзи /пълководец/дето ходи да плаче и оплаква след сражението/битката труповете на загиналите, а онзи дето предвижда да не се случи това! пп. горният цитат е по смисъл от "Изкуството на войната" Сун ДЗЪппп. Та *** герберски помиярии и ***, Борисов отново си играе с народа, т.с театралничи на трагедията в Хитрино!
80
9
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Този път наказанието беше твърдо и имаше защо.За тази постъпка на господин Борисов го поздравявам въпреки, че не ми е любимец. така трябва да се действа.Нека се знаят и хубавите и лошите дела.
79
0
 
12
 
! Отговори
ААААууу.., преди 7 години
Борисооов,Борисооов! Тръгне ли да се разплита кълбото,какви ли чудовищни мръсотии ще изплуват? Каква ли смрад ще се разнесе? Не е ли отдавна вече време да наденем противогазите и да започнем разплитането,че купчини кал ще излезе....После..,туба бензин и клечка кибрит,че заразата е страшна...
78
2
 
11
 
! Отговори
pap преди 7 години
Сега, папата ще му подари папската корона с надпис: "Първия "тъмен българин", който е по-голям католик от папата."
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБАРСКИ ЗАПОЙ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.НЕЩО ОБИЧАЙНО.
76
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко пак се прави на всемогъщт.
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов уволнява .Съда ги връща.Бай *** плаща.Това е то демокрация.Ако бат Боко иска всичко да е точно закрива агенцията и готово
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов уволнява .Съда ги връща.Бай *** плаща.Това е то демокрация.
73
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво като е национален траур, бре?? Държавата да спре или какво?? Поредния пиарски акт на тоя лаик, понеже горските му са виновни за далаверите!
72
21
 
9
 
! Отговори
пепо преди 7 години
Правилно решение , на българина му трябва камшик защото тиквата му не е увряла за уважение , за съпричатност за себеотдаване и какво ли още не. Браво на БОЙКО.
71
2
 
11
 
! Отговори
дд преди 7 години
измислих нова наказание за провинилите се."да бъдат зазидани живи в общините". само, че преди това трябва да има конкурс, евро проект, нашите фирми, лошите фирми и т.н. и т.н. , нали?съжалявам, не се сдържах. спирам!
70
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тези от горското просто са яли и пили без повод в деня на националния траур, Борисов може да ги уволни. Но ако въпросните служители са имали повод, да речем празнували са раждане, кръщене и прочие, Борисов няма право да ги уволнява. Сега вероятно, ще осъдят държавата и в България и в Страсбург и хем на работа, ще се върнат, хем ще вземат обезщетения за неправомерни уволнения. Борисов по начало е некомпетентен.
69
2
 
14
 
! Отговори
дж преди 7 години
сега, кой ще кара новите джипове?
68
1
 
12
 
! Отговори
кр преди 7 години
Ако си крал? - продължавай!Ако не си спазил траура? - обесване - бичуване на трупа - изгаряне на трупа - децата на провинилия се да гледат и всички хора да се изплюят в лицата им - телата на виновните да бъдат дадени за храна на кучета, вампири, караконджоли и змейове
67
4
 
12
 
! Отговори
по преди 7 години
Заповед от @@!$По време на траур се забранява и сек_с@!На работа с къса пола? Наказание: - уволнение - публично бичуване - дивите кучета, които обикалят пред общините да захапят крайниците на провинилите се - зъбите им да бъдат извадени с клечи без упойка - мъжете - скопени - жените - да им бъде поставен силикон само в едната гърда - децата на провинилите се да бъдат дадени на гладен вампир, за да им изпие кръвта
66
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна инфантилшина ! Да уволни тези които крадоха от България. Този човек не е с ума си !
65
2
 
11
 
! Отговори
пеп преди 7 години
Сега всички държавни служители ще си посипят главите с пепел и ще се самобичуват. Все пак е ден на траур. Абе, що не го направим този ден да стане месец. Няма да празнуваме и няма да даваме излишни пари за Коледа.
64
5
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Тези *** от Горското съсипаха българската гора през последните 7-8 години.Те и именно те разрешиха на фирми близки на ГЕРБ масово и поголовно да секат българската гора.Дървета расли стотици години бяха изсечени за секунди. Бяха нанесени непоправими щети на природата от тези примитивни същества.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойче не твърдеше ли преди време, че не назначава и уволнява ? Много трудно помни думите си умника!
62
6
 
20
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ИМА ЛОГИКА ЕДНО ТАКОВА УВОЛНЕНИЕ, НО БИХ ГО ПРИЕЛ ОТ МОРАЛНО ЧИСТ ЧОВЕК, НО ОТ МУТРА КАТЕГОРИЧНО НЕ!