ДСБ и Реформаторите: Край на дружбата?

Радан Кънев обяви готовност на партията да излезе от РБ
18 дек 2016 17:32,
44
ДСБ и Реформаторите: Край на дружбата?
Снимка: архив Булфото

Депутатите от ДСБ са в готовност да съгласуват с колегите си от Гражданския съвет възможността заедно да напуснат парламентарната група на Реформаторския блок, каза днес във Варна лидерът на партията Радан Кънев.

ДСБ няма да подкрепи ново правителство в този парламент, посочи Кънев. Той окачестви преговорите за нов кабинет като "трикаджийски", а поведението на участващите като неприлично и недостойно.

Още по темата

Радан Кънев определи себе си като "най-разпознаваемия десен политик в България след Бойко Борисов“. Това коментира лидерът на ДСБ по повод интервю на Евгени Дайнов, в което го посочва за единственият десен на пазара в Дряново.

"Спорно колко е десен Бойко Борисов, който е част от миналото на българската политика. Големият въпрос е какво идва след него. Ще допуснем ли да дойдат БСП, ДПС и популистки формации, или ще успеем да развием истинска дясна политика в България след края на фалшивата ера "Борисов", каза още Кънев.

Изпълнителният съвет на ДСБ, който заседавал два дни в курорта "Св.Св.Константин и Елена", излезе с резолюция , в която освен позицията си, че няма да подкрепи правителство в рамките на 43-тото НС , приветства влизането в политиката на Христо Иванов, Мануела Малеева, Кристиан Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бкп е лява партия, но пък неиният верен член тикваров бил десен...Човекоподобното е тотално сбъркано и му личи всеки ден.
35
1
 
0
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Голям майтап - Б.Борисов бил десен! Ха, ха.....! Кънев ако го вярва има проблем! То и той е 1 " десен" мани, мани...! Само приказки! Ама какво може да очаква човек от адвокат...освен да е хем опозиция, хем не!
34
1
 
2
 
! Отговори
ф 35 преди 7 години
Като се замисля ,една дума да каже Костов за тия убитаци около новия проект на Рада Д и всичко ще се спихне.Но нали и той се изложи напоследък и се скри в НБУ.Явно са го купили и него от либералния интернационал на Сорос .ДПна САЩ вече не е демократическа партия.Поне за белия човек.Това са хора мразящи белите и официално са обявили джихад на християнството .Клинтън ,Обама са мюсюлмани .Натам върви и Кънев ,а Дайнов отдавна е . Опичайте си ума,това са не просто национални ,а културни пр
33
1
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
Нвремето Надето разби СДС ,а днес Радан ДСБ .Общото е че винаги около тях беше Дайнов да подклажда враждата . Докато около десните са се навъдили хора като троцкиста Дайнов и болшевишки поп Янакиев не очаквайте чудеса.
32
0
 
2
 
! Отговори
До "айде, бе&qu преди 7 години
Ако по старото изборно законодателство се проведат избори, няма да е незаконно. Защото по Закон, ако на референдума са гласували по - малко от миналите избори, то се обсъжда в НС,пожелателен характер. Та за двуличието на управляващите съди, че не си намалиха субсидиите. Референдумът в момента е морален избор. Референдум трябваше да има за : Дъблински Регламент, Постановление 208, Братислава, Ю. Поток, пенсиите, глав. прокурор да се избира от народа, за самия референдум - по-малко гласове и т.н.
31
1
 
2
 
! Отговори
Бай Кольо преди 7 години
Този човек е от типа;/ Аз не знам какво искам,но го искам веднага/,успеха изисква постоянство,разясняване и в парламента и извън него най-вече,ане при първия неуспех да бягаш като ущипана мома.
30
0
 
3
 
! Отговори
kiorsufra преди 7 години
Tova e borba sa tavata s banizata,i koi 6te vodi tativata 4eta.
29
0
 
2
 
! Отговори
Нас преди 7 години
До 26 по твоята логика всички избори са нелигитимни! Колко души гласуваха на предишни избори направи справка!
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТой ако имаше акъл , др. Иван Костов нямаше да го избере за шеф на ДСБ .
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти си предател и разединител и си по-лош и от Нинова.За теб няма място в ДСБ и ако имаш малко мозък в главата трябва да си обираш крушите.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бре, че и си вярва.
25
7
 
1
 
! Отговори
АМИ , ..ПРОСТО Е: преди 7 години
ИЗБОРИТЕ..... СПОРЕД СТАРИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН -----ЩЕ СА НЕЗАКОННИ И НЕЛЕГИТИМНИ!ВСЕКИ КОЙТО ГИ СПЕЧЕЛИ ------УТРЕ МОЖЕ И ДА ГИ ЗАГУБИ , ЗАЩОТО МОЖЕ ДА БЪДАТ КАСИРАНИ , КАТО "НЕЗАКОННИ и НЕЛЕГИТИМНИ"...ха,ха,хаааааааа...ВСЯКА "ПОБЕДА" ----ЩЕ Е ТВЪРДЕ "СПОРНА" и В СЪДА.......ХА,ХА,ХАААААААААААААА
24
7
 
2
 
! Отговори
АДВОКАТ преди 7 години
ВСИЧКИ ИЗБОРИ , ПО СТАРИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН --ЩЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ И НЕЗАКОННИ!!НАРОДА ---ИСКА НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН , И АКО УТРЕ ИЗБОРИТЕ НЕ ГИ ПРИЗНАЕ И СЕ РАЗБУНТУВА ....ЩЕ Е В ПРАВОТО СИ !!!!КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ , ТОГАВА .......ХА,ХА,ХААААААААААААА...ОНЯ , УСРАНИЯ "ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА " ли... ??!!/..гдето нема и понятие от политика.../
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука колко глупакка има...Ще променят система и те... С некъв Радан. Палячовци......Тоя бълхарник ли ще оправя държава.?!?
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СДС БЕШЕ РОЖБА НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ И ДС.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРЪН, ДРЪН... 4.5 МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ НЕ ПОДКРЕПИХА РЕФЕРЕНДУМА.ПЪК И РЕФЕРЕНДУМЪТ Е НЕЛЕГИТИМЕН - МАЛКО Е ИМПОТЕНТЕН., НЕ МУ СТИГАТ 12000 ПЛИКА.
20
9
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА ,БЕ... преди 7 години
КАКВИ ИЗБОРИ...КАКВИ 5-лв.....??!!АКО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ...ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС !ВСИЧКИ ДРУГИ ИЗБОРИ --ПРОВЕДЕНИ ПО СТАРИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН ---ЩЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ ЗА НАРОДА!!!!НИКАКВИ ИЗБОРИ !!!!!!ГЛАСУВАТЕ РЕФЕРЕНДУМА --- И НОВИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН!ТОГАВА САМО ---ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА ЛЕГИТИМНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
2
 
9
 
! Отговори
РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА? преди 7 години
БЕЛАТА РАДА ------ Е СЪЩОТО ЧЕРВЕНО ГО""О, КАТО КОМАНДИРА КОСТОВ./ който направи от комунистите --капиталисти/НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!КОЙТО НЕ ВЕРВА ---ЕТО МУ ГО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО!!!!
18
6
 
19
 
! Отговори
ЖАЛКА РАБОТА преди 7 години
З а мен тоя разпознаваем само със репликата БАЙ хУЕЙ.Хора които правят такива изказвания в ефир пред национални медии нямат място в политиката,да не говорим че го каза за действащ премиер.Дори и да не го харесва някой няма право да прави такива изказания.Сега този израз е доста модерен сред децата.Все пак се е водил публична личност.
17
11
 
13
 
! Отговори
70 преди 7 години
Моето мнение на наблюдател - като, че ли в Радан има останала последната искрица на оная стара романтика от 89-а, когато хората си мислеха едно , а пък то какво стана... Има нещо в него, което ясно го отличава от Всички останали т.н. "системни играчи"... Може и да е мимкрия всичко от негова страна, но се вижда, забелязва се ... има нещо "бунтарско" в него..., която сякаш би трябвало огледално да го има в ляво, където реално няма НИЩО и НИКОЙ!