Нов кабинет на ГЕРБ и РБ? Може – от страх и алчност!

Жельо Бойчев: Управляващите искат да останат на власт на всяка цена
19 дек 2016 16:10,
58
Нов кабинет на ГЕРБ и РБ? Може – от страх и алчност!
Снимка: архив "Булфото"

ГЕРБ и РБ може да направят ново правителство, водени само от страха и на алчността.

Така говорителят на червените депутати Жельо Бойчев коментира преговорите между мнозинство за нов кабинет в този парламент.

Още по темата

Той отново повторитезата си, че страхът от предстоящите избори и от служебното правителство на Румен Радев е това, което събира ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт.

"Желанието за оставане на власт на всяка цена на тези хора продължава да стои и това ще бъде въпреки ясно изразеното мнение на българските избиратели за промяна", коментира още Бойчев, цитиран от БТА.

Според него всичко това ще бъде за сметка на България.

Жельо Бойчев смята, че ако управляващите са били искрени и наистина са искали да направят промени в изборното законодателство, са имали тази възможност.

Според него това се използва като предтекст и обяснение, за да останат на власт на всяка цена.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
izh преди 7 години
Комуниста е като вируса. Прикачи се към клетка (държава) изяжда и ресурса и после търси друга. С нормални антибиотици не можеш да го убиеш, много е примитивен. Така че усетиш ли го - бой, бой, бой . Иначе ти умираш !!!!
40
1
 
9
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
В ГЕРБ текат процеси на разцепление. Търси се вината за загубените избори. Ако ГЕРБ беше нормална партия, трябваше да се направи извънреден конгрес и там да се поставят тези въпроси и чак след това да се подават оставки от държавната власт. Даже е по добре властта да бъде разделена, правителството и президента да не са от една и съща партия.
39
8
 
22
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ГРОБАРИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЕХА, ЧЕ ЩЕ ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА ДЪЛГИ ГОДИНИ И ЩЕ СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ, А АЛЧНСТТА ТЯ НИКОГА НЕ ГИ Е НАПУСКАЛА.
38
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКО, КОЕТО КОМУНИСТ КАЖЕ Е ЛЪЖА!!! КЪДЕ СА КУФАРЧЕТАТА КОЛЕГО???
37
10
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
ВЪЙ КАК ГИ ВРЪТНАХА КОМУНИСТИТЕ УУУУУУУХАХАХАХАХАХА
36
12
 
21
 
! Отговори
Защо бе Бойчев преди 7 години
Това *** освен за говорилня за нищо друго не става. Като безопасна игла беше предпочетен от Корни. Да ама се издъни като си призна, че на Радев ще бъде разпоредено да състави кабинет, който да е страшилище за ГЕРБ. Нали уж бъдещия президент щеше да бъде независим. От къде БСП знаят как той ще постъпи с другите партии. Ако Корни държи на думата си следва Бойчев да бъде отстранен от ръководството на БСП. Това е шамар за както за нея така и за партията.
35
15
 
23
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Само тези не разбраха какво им се случва ! Стриктно се върви към поставената цел - БСП и ДПС да бъдат изолирани от властта до 50-тото НС !
34
23
 
22
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Страх от кого - от вас? Смях в залата!Един спечели и си повярвахте много!А ако имате доказателства за кражби и алчност - направо да сте ги разкъсали от злоба!Ама нямааа!И по-добре спрете,за да не се излагате повече!
33
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този гаден комунист е изключително неприятен, както и останалите от мафиотската им партия.
32
19
 
22
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ТОВА РБ НЕ Е ЛИ РАЗБОЙНИЧЕСКИ БЛОК,ЩОТО НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ НАРОДНОТО СТОПАНСТВО В БЪЛГАРИЯ.ТУЙ КОЕТО НАРОДА ПОСТРОИ ЗА 45 ГОДИНИ,ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРИСВОЯТ.ПОВЕЧЕТО ИЗКАЗВАНИЯ В САЙТА СА НА РЕСТИТУТКИ,ЯДАТ КРЪВТА НА НАРОДА.
31
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, а вие какво правихте преди три години?! Всички сте един дол дренки.
30
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно този другар се е наредил на опашката за власт?!Няма да го огрее скоро, да ходи Гергов да го осигурява на минималната заплата :)
29
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този другар изглежда много свестен.От селата ли се появи?Иска ,изказва се,браво.*** ли е,ашколсун: )))?.а,това да не е павлик морозов.
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега вече ясно ли е че от СУВЕРЕНА!!! нищо не зависи?А честито.
27
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Гинес сме! Ако Москов стане премиер ще имаме Кабинет от кандидат-пандизчии! Това е върхът!!!
26
1
 
23
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Наясно ли сте какво искате или от скука тролеите!!! Не виждате ли че,всеки гледа власт и кокал!!! Кой го е еня за вас!!!
25
3
 
4
 
! Отговори
Бой преди 7 години
БММД
24
16
 
30
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До до 15 пенсионерПенсионер съм,пенсионер!И то от тези дето ядоха хурката на БКП/БСП сума ти години.За мошеници недей да ми говориш,защото по-големи мошеници от комунистите не съм виждал.А сега при вас е най-голямата мошеничка!
23
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бойчев, 14 - нещо се обърка пич, ако се гласува и приеме тва правителство теоретично може да управлява до края на мандата на тоя парламент! президента румен, може да си назначава само президентска администрация!
22
15
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Алчността и злобата са на лицето ти бе дуругар.