Патриотите: Борисов поръча да няма правителство!

Бяхме постигнали съгласие, коментира Борис Ячев от ПФ
21 дек 2016 10:30, Петя Славова
40
Патриотите: Борисов поръча да няма правителство!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Депутатът от Патриотичния фронт Борис Ячев обяви  пред Bulgaria ON AIR, че премиерът в оставка Бойко Борисов е поръчал на финансовия министър Владислав Горанов да не се случи планираното от Реформаторския блок ново правителство.

Още по темата

"Бяхме постигнали принципно съгласие. С идването на финансовия министър стана ясно, че държавата няма пари за повишаване на пенсиите. Дойте с поръчение лично от премиера Борисов това правителство да не се случи. Премиерът не си представя, че може да има успешно управление в страната без неговото участие", сподели гостът в студиото.

По думите му са положени много сериозни усилия от ГЕРБ, РБ и ПФ да се състави не просто правителство, а програма за стабилно управление. Борис Янев е на мнение, че в публичното пространство е останало горчивото усещане за преговори за имена в новия кабинет. Той подчерта, че за ПФ най-важно е било да се изготви документ, който да бъде легитимацията на новото правителство.

"Не сме имали сериозни противоречия по отношение на антикорупционния закон. По отношение на пенсионната реформа - това не е предизборна идея на ПФ, а е залегнало в програмата от 2014 г. За нас беше неприемливо просто увеличение с 20-30%", каза още Ячев и добави, че са настоявали за индексация на всички пенсии.

Според народния представител от ПФ е абсурдна тезата, че предсрочните избори ще поставят нова политическа конфигурцаия. Той прогнозира, че в следващото Народно събрание ще присъстват същите политически субекти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Глас Народен преди 7 години
Довиждане, ревльовци
34
0
 
2
 
! Отговори
Разочарован преди 7 години
Господа така наречени "Патриоти". До скоро си мислех, че само Валери Симеонов се е продал, но след президентските избори стана ясно,че всички сте се продали. Вие не сте "Патриоти", вие сте срам за България както и вашият ментор ББ
33
1
 
5
 
! Отговори
Димов преди 7 години
Псевдо патриотите,помпат мозъка на бедните ни пенсионери,като ги баламосват,че като дойдат на власт,ще им увеличат пенсиите.Говореха за 300 лв. минимална пенсия,после слязоха на 200 лева,може би щяха да клекнат и на 150 лева,само да останат в НС,свивайки по 4-5 хиляди лева всеки месец,а бай Марин които е гласувал за тях,ще се гърчи с неговите 160-170- лева пенсия през зимните месеци.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това "патриотите" е също толкова вярно, колкото и "царя"!
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
премиерът не си представя, че може да има успешно управление в страната без неговото участие.тоя ме изумява,какво очаква да стане премиер реформатор с мнозинството на ГЕРБ ли?Ти спечели изборите ама дай аз да управлявам и за всичко лошо ще си виновен ти,аз не поемам отговорност за това щото ти си с мнозинството в порламента.Все си мислех че наивността у хората се изпарява докъм 30-та им година ама явно не така.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите да си пият лосиона и да се разкарат от Парламента.Да се прибират на Позитано 20, родното им място!
29
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
Боже появи се нов кандидат за яслата на дьржавата Тия от патриотите много охранени. Ха- ха Смешни са!!!!!!!
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пък от коя *** излезе?
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се надява на Борисов 3! Меркурий показва!
26
9
 
17
 
! Отговори
ввнв преди 7 години
мутрата може да поръча всичко, вие защо го слушате.
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИДВАТ НОВИ ПРОТЕСТИ! Не им стигна за нови избори -12 000 . Народа си каза тежката дума .Не гласувха за референдуманад 4,5 милиона . Незаконен .
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Айде , айде....ха,ха Хах ха ха . . Сам си с.ра в устата . Тиквата нали е Червена джука и Партиината книжка стърчи от джоба му .
23
14
 
6
 
! Отговори
ИДВАТ НОВИ ПРОТЕСТИ! преди 7 години
НОВИТИ ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ-------ЩЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ , АКО ПАК СА ПО СТАРИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН!!!!НАРОДА ИСКА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16 БВП- България - 9 ,7 милиарда - средна заплата 14 000.- България -45 милиарда - средна 7 000 за 2015 г. Значи има .А от златото изсмуквано от България ще хартиса .
21
9
 
9
 
! Отговори
Айде , айде....ха,ха преди 7 години
СТИГА СТЕ СЕ ПЛЮНЧИЛИ ПО ФОРУМИТЕ!ГЕРБ--ВДИГА ПЕНСИИТЕ НА 460-МИНИМАЛНАТА ..... !!!!!БОКО ПАК ВИ ***.... В УСТИТЕ ЧЕРВЕНИ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА......!
20
9
 
14
 
! Отговори
Абе,я...., преди 7 години
как не се усещат някои хора какви глупости пишат. ПФ,АТАКА и ВМРО през цялото време подкрепяха и работеха за ГРОБ.Те драскаха да продължат управлението на Борисов с кабинет на РБ.Симеонов е дълбоко опечален,че не им се получи,а после най-лицемерно се впусна в обяснение,че искането им за увеличение на пенсиите не е удовлетворено.Борисов преднамерено осъжда на смърт възрастните хора.Той дава пари само там,където има лична облага.Борисов иска нови избори за да се върне отново на власт.НЕ,на Борисов
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Политолог Ами Правителството на ГЕРБ- БОСТАНЕРДОГАН -МЕСТАН -КОРМАН - КЕМАЛ ЕЮП. Да те уе..ва у политолога .
18
0
 
14
 
! Отговори
G преди 7 години
Зсяко ено Л _@ ино ли трябва да изедем за да установим, че вкуса е същия.Тези са поредните лапачи, който не стават за нищо.
17
0
 
12
 
! Отговори
G преди 7 години
Какви са тия знайни и незнайни изкривени мутри.
16
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пенсии и заплати трябва да се индексират, но Първо трябва да имаш с какво!Да имаш постоянно високи приходи !Не казвате от къде ще дойдат парите, а само викате Дайте да дадем!Така правят само комунистите като падат от власт и натоварват следващото правителство и цялата държава!