Елени, барбекю - стотици картички от цял свят за Борисов

Най-дълго е посланието на патриарх Неофит
Обновена: 27 дек 2016 22:30 | 27 дек 2016 22:29, Камелия Цветанова
44
Елени, барбекю - стотици картички от цял свят за Борисов
Картичката от премиера на Исландия Сигурър Инджи Джохансън

Стотици коледни картички от чуждестранни министър-председатели и обикновени граждани са затрупали кабинета на премиера Бойко Борисов в първия работен ден след Рождество Христово, пише "24 часа".

Пристигнали са пожелания от цял свят, дори от подалия оставка министър-председател на Нова Зеландия Джон Кей.

Подобно на Борисов и той подаде изненадваща оставка в началото на декември.

Снимка от барбекюто си е пратил заедно с пожеланията си за Коледа премиерът на Австралия Малкълм Търнбул. В момента в Австралия е разгарът на лятото и сезонът на градинските партита с барбекю.

Доста по-тематична е картичката от премиера на Исландия Сигурър Инджи Джохансън. Тя е със северни елени на фона на заснежена планина.

Израелски адвокат пък е пратил тематична картичка на Борисов - Дядо Коледа на подсъдимата скамейка, обвинен, че 47 милиона пъти е влязъл в частна собственост без разрешение.

Най-дълго е посланието на патриарх Неофит. В него той пожелава на Борисов да получи божието благословение във “високоотговорното Ви служение за благото на нашата страна и благочестивия български народ”.

“Бог на мира да Ви освети напълно”, пожелава още патриархът на министър-председателя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
А от танте Меркел няма ли картичка с пожелания за сурвакане от млади инженери и лекари...от близки и по-далечни нам страни ? Как може да е пропуснала.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВО ОБЩО ИМА МЕЖДУ ИзРАЕЛСКИ АДВОКАТ И ББ?Или ще му подготвя защитата (затова му е пратил дядо Коледа на подсъдимата скамейка) или пък му управлява офшорките ( и там може да има подсъдима скамейка).
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно пращат на всички ама БОКО се хвали най-много, човекът се радва на шарени неща - картички, значки, станиолчета от бонбони и др. подобни. Де е виждал човекът такива работи в детството си. Пък другите са расли с това и не им прави впечатление - пращат всичко в кошчето.
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Партиен членИнтересно , защо никой не изпраща автоматично картички на Станишев или Орешарски . Позна , защото никой не иска да има нещо общо с тях .
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Нова Зеландия до Исландия Той се радва на народната любов!Бря,бря,бря-чудото стана-изпрати Му го горният Началник!
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Израелски адвокат пък е пратил тематична картичка на Борисов - Дядо Коледа на подсъдимата скамейка...............ТОВА ДА НЕ Е ТЪНЪК НАМЕК В СЛУЧАЙ НА НУЖДА ББ ДА ГО ПОТЪРСИ.
18
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДИН ДОБЪР ПОВОД ДА СЕ ОТТЕГЛИ ЗАВИНАГИ ОТ ПОЛИТИКАТА. ЩЕ СИ СЕДИ В КЪЩИ, ЩЕ БАВИ ВНУЧЕТО, ЩЕ ХРАНИ КУЧЕТО И ЩЕ СИ РАЗГЛЕЖДА КАРТИЧКИТЕ.Може и да не разбира какво му пишат, но ще внимава за "конгречулейшън" - това го знае.
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да напомни за себе си и да получи картичките Борисов и наредил да се изпратят хиляди картички по цял свят. Естествено, ще отговорят, макар че повечето не се сещат кой е този.
16
3
 
6
 
! Отговори
Дойчинов преди 7 години
няма пари,нищо не се промени за хората
15
5
 
13
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Тия картички се изпращат на всички автоматично.Нещо като рекламните брошури дето пълнят пощенските ни кутии всеки ден.
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СРАМНаистина ти си голям срам за нас истинските българи др. червен каскет . Всичките поздравления показват огромното уважение към г-н Борисов , а твоите Станишевци никой не ги бръсне .
13
3
 
19
 
! Отговори
СРАМ преди 7 години
ГНУСОТИЯ СА ТАКИВА "СТАТИИ"....а НЯКОЙ НЕ ИЗПРАТИ ЛИ ВЪПРОС , ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ДОСТИГНАЛИ ЛЕСОТО ПО СМЪРТНОСТ--ВСЕ ПАК ПОД НЕГОВОТО ВЕЩО РЪКОВОДСТВО СМЕ ЕДВА НА ВТОРО МЯСТО В СВЕТА........НО УВЕРЕНО ЩЕ ЗАЕМЕМЕ ПЪРВОТО--ЛЕСОТО ДА МУ МИСЛИ!
12
3
 
2
 
! Отговори
kiorsufra преди 7 години
Pojelavam si na6ti opravnizi da polu4at karti4ki ot PROKORATURATA NA REPUBLIKA BG .I SAOTVETNO SADA DA GI PRATI NA PO4IVKA V:HOTEL BELENE:SA PODALGO VREME 5 -10G .
11
1
 
16
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 7 години
Колко Трогателно !!!
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
predstavete si kolko pari za marki, karti4ki, plikove i sekretarki sa plateni ot budjeta na Rodinata, za da moje general pipon da polu4i stotina i da gi vesne kato g-n fasul4o. mr been, i da gi predostavi za novodisni radosti na celokupnia tikvaro-kratunest bustan
9
7
 
18
 
! Отговори
картича преди 7 години
Диар Б, конгречулейшънс, не знам що го написах второто, ама ми казаха, че щело да ти стане драго, демек, знаял си езици, един вид. Та, аз си нямам подарък за ЧНГ, а мечтата ми е да имам Лада Нива, бронирана, с всички екстри, ЩЩД, летни джанти и зимни гуми, е, ако може една обществена поръчица да се обяви, пък аз ще кандидатствам по правилните правила. Катоя купя ще ми стане драго и ще ти я предоставя за ползване до живот.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле що работа го чака Тиквуньо-о! С'я като падне едно четене ... Стотици картички, на стотици езици, ще му се изтрие показалецът от четене.
7
9
 
15
 
! Отговори
Писмо преди 7 години
И Нинова е получила посланние от бай Тошо и от дядо Мраз, защото по тошово време нямаше дядо Коледа.
6
4
 
9
 
! Отговори
Може преди 7 години
И Гоцето е получил много картички от всички ДС-ари
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В коя ли друга държава има новина !?! от кого и колко коледни картички е получил премиерът и... Със сигурност в нито една от т.нар. демократични, цивилизовани и пр. нормални държави.