Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-а да бъде успешна и мирна!"
1 яну 2017 08:15,
184
Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави българите за новата година. Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

"Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави.

Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет.

Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни.

Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце и ти *** си с мирне искаме да те гонимхарчи си усвоените пари с внукацелувай *** чиновницибъди приятел с Ердогани ни ОСТАВИ НА МИРА
66
21
 
3
 
! Отговори
Men преди 7 години
Господи, кога тези хора ше разберат, че заплатите им не зависят от Бойко Борисов. Заплатите ви зависят от вас. Като искате пари, трябва да работите повече. Ръстът на икономиката е процентно развитие, не значи, че сме най-богати. Отварям * и виждам хиляди обяви за работа. Хващайте се и работете. Всички имате земи, работете селска работа ако ви влече, пълно с пустеещи земи. Аман от рев Бойко дай ми пари... Забравете го това мислене, хващайте се и работете...
65
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБоже господи ти наистина си много зле. Капитализъм в България няма , защото го правиха от БКП-БСП . Това са олигарси с крадени пари от народа . Забрави ли кой фалира банките и ограби спестяванията на хората . Забрави ли гладната Луканова зима и петте долара пенсии при Виденов . Но какво да обясняваш на неграмотен човек .
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво другари.
63
5
 
7
 
! Отговори
сержант Буги преди 7 години
Момчета ,сипете си по едно пиенье,замезете ,зарадвайте булките ! За*те го Бацко,он си има пари...
62
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПрестъпна партия е БКП-БСП , която избива Българи без съд и присъда , а другите ги праща в лагери да ги ядат прасетата .
61
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Явно наглата и проста Нинова е заразила всички червени тикви с голяма доза наглост . Народа е избрал Радев , а не БКП-БСП . На пролет ще се броим другарю наглец .
60
8
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Благодарим,чедо !!! И все така да даваш на народо ! На чичо дашното момче !!!
59
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА СНИМКЩАТА - ИИСУС ХРИСТОС, А ОТ ДЯСНАТА МУ СТРАНА ВАРАВА.
58
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАРОДЪТ ИЗБРА РАДЕВ, А НЯ ТАЗЕ МУ БИ ДУЗПАТА.ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ.К`ВО ПАК СЕ НАТИСКА ДА УПРАВЛЯВА?
57
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГенчоЧервена тикво , Станишев и цялата шайка около него трябваше отдавна да са в затвора . Нали обаче съдиите и прокурорите са номенклатурни кадри на БКП-ДС няма как да стане .
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪДРУЖНИКЪТ СРЕТАН ЙОСИЧ МАЙ ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕ ОТ ЗАТВОРА?
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се обърне към иконата на Иисус Христос и пак да си каже "постиженията"
54
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не му искам нито пожеланията,нито поздравленията на този!
53
20
 
5
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Стига сте говорили глупости,нова година е,човека пожелава здраве,мир и благополучие. Пожелавам ви през новата година повече работа за да мрънкате по малко.
52
6
 
20
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Борисов пожелава благополучие на хората!!!Даже ги познава лично тези "хора"!
51
8
 
27
 
! Отговори
Генчо преди 7 години
Уволнен си от народа! Не ставаш за тази работа! Зароби ни в заеми, нас и дицата ни. Махай се завинаги! Време е най-после прокуратурата да се заеме с теб, да не забравяме и един от ортаците ти, Сталийски.
50
6
 
22
 
! Отговори
Един дол дренки преди 7 години
Абе Бойко като подаряваше куче на Путин и му правеше федероси, мълчахте!!! Той не е комунист?! Цачева не е комунист?! Цветанов не е комунист?! От тях никой не е бил член на ДС, нали?! Целувайте му трибуквието на Бойко и можете лютеницата по на тънко на филията, че след Боко друго не остана!!! А за това, че от ЕК са погнали всички техни фирми, никой нищо не казва!!!!
49
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНа червен домат няма какво да се обяснява , той е неграмотен и необразован и нищо не му помага . А колко е добър Борисов много скоро ще разбереш . Партия като БКП-БСП , която донесе на България три национални катастрофи не е нужно да се обсъжда .
48
20
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ако не за друго, то заради това, че пътният възел се казва Петолъчката... - дрОгарката Нинова беше редно да посети бедстващите хора...