Турция затваря границата с нас? Бъчварова не се меси

МВР не можело да коментира мерки на властите в съседна държава
117
Турция затваря границата с нас? Бъчварова не се меси
Снимка: БТА, архив

МВР не може да коментира мерки на властите в съседна държава, защита на границата остава активна", отсече министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова, след като по-рано турските медии съобщиха, че са блокирали входовете към страната ни и има особено засилени мерки за сигурност на ГКПП Дерекьой-Малко Търново.

Още по темата

Тя обясни, че МВР няма информация за такива мерки и не може да коментира мерки на властите в съседна държава.

"Мога да кажа, че натискът в момента е изключително отслабен, но мерките не са снети на по-ниско ниво", заяви вътрешният министър.

"Остават активните мерки по защита на границата и там също работихме в порядък, който не съответства на сегашния нисък натиск", уточни тя и допълни, че властите остават във висока готовност.

"Нелегално влезлите вчера мигранти са 4, които сме установили и то не заловени на границата, а при рутинни проверки", каза още Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕРДОГАНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ В ЕРДОГАНИЯ И ТАМ ДА СИ СЕДАТ!!!!!СПОРАЗУМЕНИЕТО НА ЕС С ЕРДОГАНИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ ТАМ НА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ БЕШЕ ПЪЛНА ГЛУПОСТ ЗА КОЯТО ЕС СА ПРЕСТЪПНИЦИ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕС!!!!НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ ОТ АФГАНИСТАН ПАКИСТАН АЗЕРБЕЙДЖАН И КЪДЕ ЛИ НЕ ОЩЕ БЕЗ СИРИЯ МОЖЕХА ДА ГИ ДЕПОРТИРАТ ПО ТЕХНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ!
66
1
 
19
 
! Отговори
карина преди 7 години
Как ли пък ще се намеси Бъчварова не знам ?
65
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕРДОГАНИЯ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ГРАНИЦА С БЪЛГАРИЯ ОСВЕН АКО ТЯ НЕ Е БОДЛИВА ТЕЛ!!!НИКАКВИ ГРАНИЧНО ПРОПУСКВАТЕЛНИ ПУНКТОВЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!!!
64
1
 
9
 
! Отговори
super преди 7 години
да се обърнат към каналджийте.от хорманли
63
0
 
3
 
! Отговори
Ники Одрински преди 7 години
ok.
62
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама вие да не си изненадвате от потенциала на ГЕРБаджийте!? Те са си такива... от тях нищо не зависи и нищо не ги интересува. Те са избрани точно, защото са некадърни и посредствени... по образ и подобие на вожда си.
61
4
 
22
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Че какво зависи от тая !
60
3
 
14
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
E.... dobro be.. zatvorena od Turcija a od strana na Bolgarija kanaldziite cekaat so otvoreni vrati od avtomobilite....
59
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми турците видяха, че при нас е разграден двор и решиха те да пазят...
58
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕВРОАТЛАНТИКЗнаем, че сме задната част на запада. Няма нужда да ни го напомняш...Точно запада ни превърна в това в което сме. При бай Тошо беше зле, но сега е в пъти по-зле.
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До thСредностатистическият българин е доста висока топка за бъчварова. тя е под средното ниво, но е сложена марионетка на този пост. тя е просто един бушон, който трябва да изгори при нужда. от нея нищо не зависи...Защо обаче ни е натрисат. Хайде, че е грозна и мазна да го преглътнем, но защо трябваше и да е толкова пр0ста!
56
22
 
7
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЗАПАДА. ВЪПРОСА Е ЗАТВОРЕН!
55
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дето твърди, че кюрдите били като нас по манталитет и ни били братя - сори, приятел, аз не се взривявам крещейки Аллах акбар. На теб ако са ти братя ок, ама не ни пиши българите с кюрдските диваци едно. И явно по твоите разбирания Бойчо Огнянов в Под игото си е прекарал времето в "мешане" с кюрдки. Гениален си.
54
8
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Това е Ердоган , ей. При него няма това , онова.Бъчварова и Путин не могат да коментират.
53
1
 
37
 
! Отговори
некадърнициииии преди 7 години
Ха-ха другарката Бъчварова не се месела жална ни майка от такива "експерти" като нея . Какви са тия щабове заради нЕкакъв си сняг като ,че ли настъпва ледена епоха то приказки, то молби и най вече препоръки ,ако може не карайте защото ние сме некадърни и не можем едни пътища да поддържаме ,а камо ли с терористи да се справяме.
52
1
 
60
 
! Отговори
th преди 7 години
Аз мога да свърша нейната работа със същия успех. Все не знае, няма информация, но пък винаги е сигурна, че няма нищо притеснително. С какво тази жена е по-квалифицирана, за тази работа, от средностатистическия българин?
51
3
 
40
 
! Отговори
2 преди 7 години
вижте и мутрата....тя е нашата сигурност майко мила???
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен51ти май не знаеш да четеш български фесунгеро?"Едните купуват ***, които да продат из селата и да спечелят нещо, другите за да си похарчат изкараното през деня."---------Ето това си написал:"Виждал съм, ама това са куфарни търговци и свиленградски митничари. Едните купуват ***, които да продат из селата и да спечелят нещо, другите за да си похарчат изкараното през деня"...Изглежда не знаеш какво пишеш църрвулко.
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
скоро ще имаме нов съсед халифата на исил турския султанат заминава на бунището
48
5
 
2
 
! Отговори
DNS преди 7 години
До ДиарбекирБегай от тука м.ръсен провокатор