Бареков – политик? Не на всяка цена!

ББЦ вече е изчерпан проект, но не и идеите му, обяви той
5 яну 2017 17:00,
48
Бареков – политик? Не на всяка цена!
Снимка: ББЦ

Евродепутатът Николай Бареков обяви, че присъствието му в политиката не е на всяка цена.

"Аз съм тук, за да бъда морален коректив на тези, които опорочиха системата. Нито ме интересуват избори, нито дали ще бъда в политиката след 1, 2 или 5 години", каза лидерът на ББЦ пред БНР, цитиран от пресцентъра на партията си.

В събота Бареков ще проведе конгрес на формацията си, за да я закрие и създаде нова. Как ще се казва бъдещата партия ще реши допитване в интернет. Засега фаворит е "България – презареждане".

Още по темата

"Програмата на новото ни политическото движение ще бъде ориентирана към решаването на основните проблеми на политическата система. В момента тя не работи, резултатите от референдума на г-н Трифонов показаха ясно и категорично, че това е и мнението на обществото", каза Бареков.

Той обясни, че с екипа си иска сериозна, не борба, а победа в борбата с корупцията. "Защото България продължава да бъде най-бедната и същевременно най-корумпираната държава в Европейския съюз", каза евродепутатът.

Като свой най-голям успех в работата си в Европейския парламент Бареков обяви директния лобизъм за финансиране на пострадалите райони в България и Унгария.

"Само 2 месеца след като бях избран за европейски депутат, проведох разговори с г-н Юнкер и дадох тласък за отпускане на помощта за наводнения варненски квартал "Аспарухово", припомни той.

Бареков обясни, че е член на ръководството на третата по големина група в Европарламента и на две ключови комисии – Комисията по промишленост, изследвания и енергетика и Комисия по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните.

Бареков допълни и че е един от малкото евродепутати заявил публично, че над 20 млрд. от европейските средства, отпуснати за България, са били откраднати от шепа олигарси.

Бареков обясни, че ББЦ е имала кратък, но забележителен живот. "Политическото статукво направи всичко възможно да унищожи тази политическа формация – цялата ни парламентарна група беше накупена в българския парламент от управляващото мнозинство, защото то нямаше полза от подобен коректив. Проектът е изчерпан, но не и идеите му", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
10
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Ку*четата си лаят кервана си върви! Този некадърник - си взима мазната заплатка в евро 18 - 20 000 , и пенсийката му ще 3-4 000...и от вашите ( нашите ) данъци , па вие си пишете колкото си щете. Така стоят нещата!
31
0
 
8
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Проекта изчерпан, защото спряха парите. Идеите за ново грабане още ги има. Търси се спонсор
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичолина,Бареков,Станишев,Оли Го Френ,крет-Оланд,Кралица с памперси и т.н.....това е елита на съвременна Европа!Само Азис още не е направил партия и станал евродепутат, но се работи по въпроса!За каква демокрация,за какъв просперитет,за съюз на кои срещу кои и с каква разумна цел изобщо става дума?В тоалетните на Брюксел не можеш да стъпиш от спринцовки!По Европейски програми у нас правим магистрали,за да има какво да затваряме през зимата и ремонтираме през лятото!БАСТА!!!
29
0
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Както имаше един виц:Станишев и Бареков влизат в аптека. Единият на продавачката:-два капута. Продавачката:-да виждам, а нещо ще купувате ли?
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Братя , аз за вас ... , за мизерията, за вас братя ...! '' - помните ли тези думи и как 10 процента повярваха на този ,,спасител'' ?! Сега на хоризонта има нови спасители - ходете и ги изберете без да мислите !
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Po strashnoto e da doide glupak da vi upravlyava,ne e nito hitur,nito umen,nito dobur,nito postoyanen,samovlyuben,nagul i glupav.Da neka si ima pari,no politika??? Doverie,nadejda,spravedlivost, sa vse chujdi dumi za byureka.Na stroeja
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отива да гледа ба джаци!
25
1
 
20
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Не ни занимавайте с този *** !
24
0
 
20
 
! Отговори
Бат Сали преди 7 години
Колегата Бареков да заповяда при нас.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свършиха парите от КТБ и вече няма смисъл да се занимава с политика
22
1
 
13
 
! Отговори
НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ.... преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ АДСКИ ОБИЧАТ .-----ДА ГИ ЛЪЖАТ РАЗНИ :...., ШОУМЕНИ, КОНФЕРАНСИЕТА , ЖУРНАЛИСТИ, ТВ-ВОДЕЩИ , ЯСНОВИДЦИ ...И ВЪОБЩЕ----- ХОРА ГОВОРЕЩИ КРАСИВО И ИНТЕРЕСНО НА ПРОСТОВАТИТЕ БЪЛГАРСКИ МОЗЪЦИ!НАПРОТИВ:---когато говориш красиво и увлекателно -----ТЕ ДОРИ СА ГОТОВИ ДА ТИ ПРОСТЯТ ЗА ЛЪЖИТЕ И ИЗМАМИТЕ!АМИ ......ИНТЕРЕСНО ИМ Е------УЧАТ СЕ ХОРАТА. / как да лъжат и те/...
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ял е много лютеница напоследък
20
0
 
36
 
! Отговори
Бареков преди 7 години
За сравнително дребна риба се спрвям добре, щипнах 2 милиона от КТБ , под формата на заплата в ТВ7. Сега ще щипна още толкова за 5 години евродепутатство и не ме мислете, ще мина и без парламент и политика от тук нататък.
19
1
 
21
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Ама , пуснете го за политик ,бе....ха,ха,хаааааааааааа...!Тъкмо ше обере болните мозъци на изборите !!!!Що ,не...??!!!
18
3
 
22
 
! Отговори
ined преди 7 години
Добре че беше Бареков да уреди Аспарухово с наводнение..
17
2
 
40
 
! Отговори
M преди 7 години
Бареков, не спирай лекарствата, че става страшно!!!
16
1
 
29
 
! Отговори
ГОWNQR преди 7 години
изглежда ми импрувнат
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политически лъжец и конфискация на парите и имотите му.
14
1
 
33
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ЯВНО ПОЛИТИКАТА Е СЛАДКА РАБОТА,НЕ СТИГА ЧЕ ДВЕ ,ТРИ ГОДИНИ ЛА'ПА,КАТО *** ЛАП'АТ,АМИ ПАК ИСКА.ТЕ ХОРАТА ГО ЗАБРАВИХА,СЕГА КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛИ ДА СТАНЕ ЛЮБИМ НА НАРОДА,МНОГО СТАНАХА ХРАНТУТНИЦИТЕ НА МАСАТА.НЯМА ЛИ КРАЙ ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ЛАКОМИЯ,ТО НЯМА ТОЛКОВА БЪЛГАРИ КОЛКОТО ПАРТИИ .А НИЕ ЧАКАМЕ ДА СЕ ОПРАВИМ,А ПОСТОЯННО НЯКОЙ НИ ОПРАВЯ.
13
1
 
25
 
! Отговори
toto преди 7 години
Егати ***!!!!