Марешки към БСП и ГЕРБ: Дишаме ви във врата!

Бизснесменът бил притискан да стане част от картелите, но устоял
5 яну 2017 10:22,
64
Марешки към БСП и ГЕРБ: Дишаме ви във врата!
Снимка: архив Булфото

Веселин Марешки се закани на ГЕРБ и БСП, че с партията си "Воля" вече им диша във врата.

"Мисля, че битката за първото място на предсрочните парламентарни избори ще е между нас и ГЕРБ", прогнозира бизнесменът.

Според него основаната от него политическа формация "Воля" вече "диша във врата на първите политически сили".

Марешки обяви представянето си на президентските избори за крах на класическата политическа система у нас.

Още по темата

Бизнесменът прати АБВ и Реформаторския блок "в пенсия". Според него скоро щели да ги последват и БСП.

"Това, което постигнаха ГЕРБ с Цачева, ще постигнат и БСП, ако предложат за премиер Корнелия Нинова", каза още Марешки пред bTV и обясни, че това е големият гаф на социалистите.

Марешки обясни, че е бил притискан от картелите да стане част от тях, но той устоял.

"Най-лесно е да вляза в картела", сподели още бизнесменът и обясни, че още в началото на бизнеса си е бил поканен да влезе в картелите на бензиностанциите и на лекарствата. Той обаче отказал това, защото по думите му не иска да злоупотребява с позиции и държи не само той, но всички българи да живеят добре.

Марешки покани бившият правосъден министър Христо Иванов, който сега формира своя партия, да се присъедини към него. Причината е, че приоритетите му - борба с корупцията и реформирането на правосъдната система, са приоритети и на бизнесмена.

"Да заповяда при нас да помогне да се случат тези неща, а не да разкъсва това пространство", заяви бизнесменът.

Той обяви, че борбата с корупцията е негов приоритет още от преди две години, така че Иванов би трябвало да се присъедини към него, вместо да "разсейва вниманието".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Не мога да определя що за бизнесмен е Марешки, но в политиката е твърде елементарен. Където му дадат думата, все гледа да се представя като съюзник на ГЕРБ, като сигурносе надява да получи нещо от бат'си Бойко. Но практиката показва, че такива Бойко ги използва и сетне заминават в небитието. Преди по тоя път мина Яне Янев, сега са наред пишман-реформаторите, а следващата маша на Бойко както изглежда ще е Марешки.
41
2
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
НЕ СЕ ХАБИ 51.....ХА,ХА,ХАААААААААААА...ДОКАТО ИМА ГЛУПАВИ ДОВЕРЧИВИ И НАИВНИ ОВЦЕ------ВИНАГИ ЩЕ ИМА И ВЪЛЦИ!НА ТОВА СЕ КРЕПИ СВЕТА ,БЕ.....!!!!!!!!!!!!!!!!АКО НЕМА ОВЦЕ------НЕМА ДА ИМА И ВЪЛЦИ!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО ВЕРВАМ НА ЕЙ ТАКИВА "БИЗНЕСМЕНЕ", КОИ СИ ИМАТ ЛЕГЕНДЕ- СЪБИРАЛЕ ДЖЕЛЕЗУ И ПРАЙЛИ РАФТОВЕ- ХАЙ НЕМА НУЖДА, ОТИ У УКОТУ МИ НЕ ПЛАА КОРАБЧЕ- ТИ ДА ВИДИШ БИЗНЕСМЕН ДО БИЗНЕСМЕН КОЙ СЕ СПЪНАЛ У ПОДВОДНИЦА НА БРЕГА ПА Я НАРЕЗАЛ НА СИТНО, КОЙ ПРОДАЛ КОРАБИ С РАПАНИ НА ЯПОНИЯ- АМАН, АМАН, А КОЙ ГИ ПИТА НА КОЙ ВЗЕА ДУШИЦАТА ГА ФАЛИРАХА БАНКИТЕ- ДОДЕАТЕ НИ, ИЗГОРЕТЕ ИМ ДУШИЦИТЕ НА ТИА С 70% ДАНЪК И ША СПРЕМ ДА ПОМНИМ КАКВИ *** ШИФИОРИ БЕХА ДО ВЧЕРА А ДНЕС МИЛИОНЕРИ ИНОВАТОРИ.
39
1
 
4
 
! Отговори
АМА , МАРЕШКИ Е ПРАВ преди 7 години
НАЙ-ДОБРЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ И АЗ ......КАТО КРАДА ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!ВИЕ БАЛЪ.ЦИТЕ ---ДА НЕ МИСЛИТЕ , ЧЕ *** НЕ КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА??!!!АБЕ ,РАЗБЕРЕТЕ ---ТОВА ИМ Е ОСНОВНОТО ЗАНИМАНИЕ !НАЙ-ДОБРЕ И НЕЗАБЕЛЯЗАНО СЕ КРАДЕ ---ВИНАГИ ОТ "ОБЩОТО И ДЪРЖАВНОТО"...ЗАТОВА У БЪЛГАРИЯ ----ОБИЧАТ "ДЪРЖАВНОТО"......ЗА ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ !!!ОТ ЧАСТНОТО --НЕ МОЖЕ !!!!!ТАМ---ЧУПЯТ КОКАЛИ И ......може и да те ЗАТРИЯТ..ХА,ХА,ХАААААААА....!!!!
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарешкииии,вече си бита карта.Побърза да се похвалиш,че ще си следващата патерица на ГЕРБ и загуби шансове за парламента.Не ставаш за политик.
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам колко мозък трябва да имаш, за да се вържеш на този господин.
36
6
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Марешки е...креатура на Тиквата.Популист докато влезе във власта,след това забравя...всичко,като Тиквуний на когото се е...цанил да служи.
35
0
 
8
 
! Отговори
До 27 преди 7 години
Ако се абстрахираме от демократическата пропаганда, нещата са следните:Малко преди Втората световна война България е ПЪРВА икономика в Европа - 30 години след обявяване на Независима България и след 500 годишно робство и оставаме ПЪРВА икономика до 1989-та година!Сега 27 години след преврата през 1989-та година сме най бедните в ЕС.....Но демократите продължават да втълпяват на българина, че е лош материал, а истината е че сме горда стара нация със силен дух.
34
4
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ПРИ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ 89 ТОЗИ И УПРАВИТЕЛ НА МАГАЗИН НЯМАШЕ ДА СТАНЕ.ИМАШЕ МНОГО ЗА КРАДЕНЕ,АМА ИМАШЕ И РЕД.ТОКА БЕШЕ 8 СТ,НОЩНАТА 4СТ,НАФТАТА 12 СТ.БЕНЗИНА 16СТ,ХЛЯБА 15 СТ,ВОДАТА10 СТ КУБ,ИЗОБЩО ДА КРАДЕШ И ДА СЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ЛВ ТРУДНО СЕ ДОКАЗВАШЕ.СЕГА КРАДАТ С МИЛИОНИ И ПАК НЯМА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО.ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ ВСИЧКИ СТОПАНСКИ,ИЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ,КЪМ ТЯХ ИМА МНОГО КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ПО ОБРАЗОВАНИТЕ.В ТОВА НЯМА ЛОШО,АКО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ .
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE NI TRIBVA TAKIVA IZMISHLITENI NUJEN NI E BREIVIK PREZIDENT NA EVROPA I RODRIGO DOTERTE MINISTAR NA PRAVOSADIETO NA EVROPA TAKA SHE TRAGNE EVROPA NA PRED
32
9
 
6
 
! Отговори
и.ванов преди 7 години
Бе комунист да не е....пак ако.ше и дявол да е.С него сме
31
3
 
9
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
КАТО ГЛЕДАМ КОИ СЕ ИЗДИГАТ ПРЕЗ ДЕМОНКРАТИЧНИТЕ ГОДИНИ,НЕ СЕ ЧУДЯ И ТОЗИ ДА СТАНЕ НЕЩО.ВМЕСТО ЗА ЗАТОРА,СТАВАТ ХОРА,НЕ МОЖЕ ДА ЗАБОГАТЕЕШ БЕЗ ДА КРАДЕШ,БАЛЗАК.В БЪЛГАРИЯ ЧЕСТНИТЕ ХОРА СЧИТАТ ЗА ЛУДИ.
30
7
 
7
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Браво Марешки ! Още един камък в блатото със застояла вмерисана вода.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖЕКО ЧЕ ВИ ДИША СВОБООООДНО У ВРАТА
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** , КЛОУН и КУКЛА НА КОНЦИ е тоя марешки !!! кой му вкара мисълта че може да стане президент !?
27
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
само с купени гласове можеш да дишаш на някого вьв врата защо увеличицената на лекарствата аз вече не стьпвам в аптеките ви
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :)Той Станишев като е чел много книжки кво? Има замък в Швейцария, а ти трай за зелена трява!
25
1
 
2
 
! Отговори
ppp преди 7 години
До КАРТЕЛЗашото по закон няма право. Вие в кой свят живеете, елементарни правила не знаете. Поне не пишете, да не се излагате
24
10
 
16
 
! Отговори
:) преди 7 години
Този го създаде Мутрака Боко. След изборите ще видите как ще се лепне за ГЕРБ. *** народ. Досега ви яздеше една мутра, сега ще са две мутри. Този като го гледам и той е чел само Винету.
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е толкова морално нечистоплътен, че мирише отдалече! Показа си антисистемната позиция по време на президентските избори и оттук нататък не ме впечатлява. Не си представям, че ако искам да си сменя миризливите чорапи, ще обуя пак мръсни, но събути вчера и леко попроветрени..... Толкова за промяната Марешки. А комбинацията с Хр. Иванов - трепач!