Свалиха от поста председателя на СДС–София

Любен Петров иска да обърне курса на партията към ДСБ
5 яну 2017 20:37,
25
Свалиха от поста председателя на СДС–София
Снимка: Архив, Булфото

Градският съвет на СДС е свалил от поста председателя си - зам.-шефа на СДС и зам.-министър на икономиката Любен Петров, съобщи "24 часа".

На мястото на Петров е избран Антон Койчев.

До скандала се стигнало, след като Петров реши да обърне курса на СДС - да го откъсне от Реформаторския блок и да го върне към ДСБ и Радан Кънев.

Близки до шефа на столичните сини Любен Петров обяснили, че част от софийските клубове са против решението на лидера Божидар Лукарски да поднови споразумението за съществуването на Реформаторския блок (РБ).

Според тях най-старата дясна партия трябва да запази идентичност и да преговаря с други "автентично десни".

По-рано днес имаше заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС, на което обаче лидерът Божидар Лукарски не е присъствал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимна българка преди 7 години
Браво бе Българи!Най- после прогледнахте и разбрахте , че някой Ви е окрал.Нима и с просто око не се виждаше?!. Дъщерята на И.К. се оказа най- богата и закупи / приватизира/ фабрики, за жълти стотинки. заводи . Тогава мълчахте и го величаехте. Е сега е така - кой както може и колкото може краде, но с пълна пара пък и има още за крадене.30
13
0
 
2
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Не Драгалевци той е от Столипиново!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синята идея ще е жива докато има какво да се краде и какво да се разрушава
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двете партии не могат да влезнат в парламента без обединение.
10
2
 
1
 
! Отговори
До13 преди 7 години
Вярно и много точно обяснение !
9
2
 
2
 
! Отговори
даааааа преди 7 години
До Провалилата се БСПтова са глупости
8
8
 
15
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
СДС ще се изучава след време по история.Ще се помни като партията на измекярите и пладнешките разбойници,един от вождовете на която венците на зъбите му са имали син цвят,а по принадлежност е бил просто един крадлив комунист.
7
0
 
17
 
! Отговори
панагюрище преди 7 години
До Анонименгрешиш!светлото капиталистическо бъдеще отдавна вече е дошло, но не за обикновените хора, а за бившите комунистически величия, всички по големи началници на ДС и техните деца. така ,че да са ни честити
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СДС с кадри от БКП не става.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой продаде подлезът под НДК ? Кой продаде подцемният паркинг на НДК и сега таци сграда не може да изпълнява предназначението си ,защото няма паркинг ? Кой министър-председател от СДС продаде Дюни на основният спонсор на БСП на цената на 3 тристайни панелни апартамента? Кой продаде Нефтохим ? Кой подари Балкан ? Кой министър на финансите от СДС гепи 10 предприятия в Пловдив и се оказа ,че едното има и почивна база - половината стар град в Хисаря ?
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До на ***...Нещастни некадърници, клюкари безпочвени, злобни алчни човечета, бръм, шарят насам-натам, измислят борба с "комунистическото минало", което обаче добре опоскаха, мизерници, които продадоха за жълти стотинки или от идиотска злоба разрушиха, което не можаха да присвоят... всичките, начело със суросинкявия им вожд, са за затвора до живот.
3
7
 
6
 
! Отговори
Do 4 преди 7 години
Доскоро имаше само една партия - СДС, която ни водеше към светлото капиталистическо бъдеще и не разрешаваше да се създадат други силни партии. Чак през 2001-ва година НДСВ разби монопола на СДС, а после и ГЕРБ и СДС .... отиде на бунището.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При комунизма имаше само една партия майка която ни водеше към светлото комунизтическо бъдеще което все не идваше. Тогава нямахме свобода, не можехме да избираме. Сега имаме свобода и демокрация, сега сме свободни и можем да избираме - имаме десетки партии които всички вкупом ни водят към светлото капиталистически бъдеще което ще дойде, ще дойде!
1
3
 
24
 
! Отговори
чичото преди 7 години
Още ли има смешковци???? Какво СДС, какви 5 лева??? Останаха последните дето не можаха да се включат в пирамидата