БСП vs ГЕРБ: Зима или избори, снежинка или апокалипсис?

Социалистите обвиниха правителството, че използва снега предизборно
Обновена: 7 яну 2017 15:18 | 7 яну 2017 12:15,
191
БСП vs ГЕРБ: Зима или избори, снежинка или апокалипсис?
Снимка: архив "Булфото"

БСП обвини ГЕРБ, че превръща природните явления в предизборно оръжие преди предсрочния вот.

Социалистите дадоха извънредна пресконференция, на която обвиниха управляващите в оставка, че приравняват почти всяка снежинка на апокалипсис.

"Зима е. Да ви кажа честно вече имаме различни понятия за зима, особено моето поколение бяхме свикнали, че през януари вали. Даже сме се радвали на снега, докато сега всяка вече снежинка е почти равна на апокалипсис", коментира Кирил Добрев, цитиран от "Фокус".

Според него страхът на управляващите не е от зимата, а от задаващите се избори.

Още по темата

"Страхът днес е друг. Ако не е лицето Борисов, ако не е той, ще ни затрупа тоя сняг, който вали с дни", коментира Кирил Добрев.

Той коментира изявленията на министрите в оставка, че по пътищата има 3000 снегорина и попита къде са.

"Думата от 30 декември досега е "превантивно". Превантивно се затварят пътища, вчера от енергото спират тока – превантивно", каза депутатът и попита дали има фирми, които с една и съща техника печелят по няколко области "превантивно".

БСП поискаха да се обявят фирмите, които чистят всеки определен район и дали има такива, които са близки до управляващите и особено до коалиционните им партньори.

Кирил Добрев поиска да се обявят "превантивно" телефоните на "баровците", които са собственици на тези фирми и изпълняват тази дейност. "Не е имало случай цяла Североизточна България да бъде отцепена", възмути се още Добрев.

Шефът на БСП-София Калоян Паргов припомни, че в България не за първи път има зима, а  отговорност на правителството е да гарантира нормалното функциониране на живота, дори при такива условия.

"Единствено ние в България не сме разбрали, че има климатични промени и че може да ни застигне такава зима. Между другото назад в годините повечето от нас си спомнят, че сме имали такива зими и че не е някакво изключение", каза той.

Той обвини ГЕРБ, че ползват управленски потенциал за личен пиар.

"Не знаехме, че ще има сняг и затова всички Ивановци няма да спират празника си, въпреки че така съветват от компетентните органи", каза още Паргов и честити празника на всички именици.  Той попита и каква алтернативата дава правителството на затворените пътища.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНКИТЕ ДЕТО СЕ ПИШАТ ОПОЗИЦИЯ КОМУНИКИРАТ ЛИ СИ, ИЗТРЕЗНЯВАТ ЛИ ИЗОБЩО ИЛИ ДА ВЗЕМАТ ДА СПРАТ АКТИВНИТЕ СУБСТАНЦИИ, ЧЕ МНОГО СЕ О Ф Е К А Л И Х А- ВЧЕРА НЯМАТЕ ГОТОВНОСТ- ДНЕС СИ ПРАВИТЕ ПИАР- ДА СИ УТОЧНИТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ЧЕ ЛУДНАХТЕ НАРОДА. ТЪЙ ГАТ ГИ ГЛЕДАМ НЕ СА ТРЪГНАЛИ ПО НОВ ПЪТ, АМИ СА ПОВЕЛИ НАРОДА ПАК КЪМ БАНКОВИТЕ ФАЛИТИ, 1500% ИНФЛАЦИЯ, ОБЕДНЯХА, ФАЛИРАХА И ПАК РИПНАХА- ХАЙДЕ СТИГА ЧЕ ВИ ОБИЧАМЕ БЕЗПЛАТНО.
42
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички знаят, че търговете се печелят от три фирми и трите фирми нямат техника дори за две области заедно ,да не говорим за цялата държава. Това е престъпление. И то много гнусно. Хора ***(палят се, умират от недохранване(хасково),зъзнат по пътищата) и то всичко по времето на ГЕРБ!!!!!
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писнало ми е да слушам оправданията и на едните комунисти от БСП и на другите от ГЕРБ, сърбали сме им попарата и на едните и на другите
40
6
 
14
 
! Отговори
акуд преди 7 години
тва кумуниста е много смешмно нещо. онзи ден духало силен вятър и държавата неможела да изчисти пътя. днес пък им пречи. че всичко е изчистено. ужад. но това е комуниста има само едно оръжие. селска пропаганда
39
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ГЕРБ НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА, АМА НИКОГА, НИКОГА ПОВЕЧЕ И НИКОГА С ТОЗИ ПРЕМИЕР! ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ, НА ЗАПЛАХИ, ЧИСТКИ И Т. Н.
38
1
 
4
 
! Отговори
До49 преди 7 години
Пич, не е много ОК, да започваш с ракията от 8 сабахлян !
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в МОМЕНТА ПОЛОВИН ЕВРОПА Е ПОТОПЕНА, А ДРУГАТА СКОВАНА В ЛЕДЕН КАПАН- ПО ЦЯЛ СВЯТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТУК Е ТАКА, ТОВА Е АДЕКВАТНАТА РЕАКЦИЯ- А ДА СИ СПОМНИМ ЛИ КАК ВРЕЩЯХА НА УМРЕЛО ЗА ЛЕДЕНИЯ БЛОКАЖ ДО БУРГАС- НЕВРОЗАТА ГИ Е МЕТНАЛА- А ГОСПОДИНЧОТО ОТ ПИКЧЕРСА НЕ БЯХА ЛИ ГО ХВАНАЛИ НА БЪЛГАРО/СРЪБСКАТА ГРАНИЦА С НЕДЕКЛАРИРАНА ВАЛУТА ТОЕСТ ДА Я ПРЕНАСЯ НЕЛЕГАЛНО- ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГАДАЕ ОТ ГДЯ Е- ОТ НАРКОТИЦИ, ЦИГАРИ ИЛИ ДА ИЗПЕРЕ ОТКРАДНАТО- НОВИТЕ ПЪТИЩА СЪС СТАРИ ОБРАЗИ ДО НИКЪДЕ НЕ ВОДЯТ
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на снимката червеното лакейче, наследника на татко си. каже за енергийната мафия, синко, кажи от къде са ти червените пари, стига лая. каква прилика с барека, просто не е истина, като близнаци са, таткото може да е бил палав
35
2
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Аман от евтин популизъм. Ето затова никога не гласувам. Долнопробен политически материал. А народа се кротнал и чака поредния Месия........
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са откачили мамините зима не виждали и добре наистина е само боико щото тия само мрънкат а един не видях от тях да е отишъл на месро де ги де го радев новия сигорно се интересува тои в хитрино едва отиде сега го интересува съмняваме и тоя пет години сън рантутници
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си помисля само, колко пари се изписват в такава,,криза"!На комуниста-милионер също му потекоха л и гит е.ГЕРБ пък са на принципа,,дебел сняг, голям комат"Явно снегорина трябва да мине през цялата ни политическа класа !
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАРТИЯТА -МАЙКА , си народи отро4ета и ве4е не е нужна , може да бъде погребана ( забранена ).
31
12
 
10
 
! Отговори
Тъп, та тъп преди 7 години
Да, зима е, вали сняг, духа силен и студен вятър, както е било ВСЯКА зима в България. Тези *** от ГРОБ никога ли не са виждали сняг? Къде са живяли изобщо, на Луната ли! ЗАЩО няколко министерства, барабар с министрите си, че и онзи така наречен премиер денонощно нагнетяват напрежение и създават психоза в населението. Ами просто си вършете РАБОТАТА, за която получавате парите на данъкоплатците, бе некадърници... И онзи дебелия, охранен чичо, дето се снима при военните машини, той ли ще спре снега или ще подкара снегорина? Аман от пиар акции. После се чуди, защо го изметоха, и защо обикнов
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може ли да не гласуваме нито за БСП, нито за Герб? Достатъчно други партии има.
29
5
 
8
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Аз ще гласувам за бешипету , защото при тях имаше растеж на всичко - заплати, пенсии, престъпност, кражби, а при гроп всичко е в застой освен магистралите.
28
3
 
19
 
! Отговори
аптала преди 7 години
кой не помни Кирчо Добрев кой не е чувал за него как го спипаха на сръбско българска граница с много паричка от контрабанда за който не можеше да даде обяснение.и сега крадеца Кирчо вила дръжте крадеца.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе чистете там и не се обаждайте, и едните и другите си правят евтина пропаганда !
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия двете партии, щом се карат, значи се обичат.
25
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цяла североизточна България е затворена,при Бойко война не ни трябва, той от бездействие и некадърност закри държавата,летището във Варна не работи ,няма рейсове от и за Варна,Магистрала Хемус затворена ,а жп транспорта работи с 5часа закъснение при неотоплени вагони а вън е само -10 градуса!
24
5
 
14
 
! Отговори
буден гражданин преди 7 години
До АнонименПише се ***. Това е най-верният спелинг.