Докога политиците ще мислят за себе си, не за държавата?

Каракачанов зове заедно да мислят за решаването на проблемите
55
Докога политиците ще мислят за себе си, не за държавата?
Снимка: БТА, архив

Преди старта на предизборната кампания, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова политическите лидери да се фокусират не върху собствените си амбиции, а върху това какви проблеми има и трябва да бъдат решени.

Още по темата

Според него това би могло да стане само ако политиците поставят националния интерес пред личния.

"Да говориш за удължаване на един парламент, който на практика се е изчерпал, е несериозно", коментира той създалата се ситуация с провалените проучвателни мандати за съставяне на кабинет в рамките на това Народно събрание.

Той отсече, че на предсрочните избори ще се запази коалицията "Обединени патриоти", в която влизат ВМРО, НФСБ и "Атака", създадена около президентските избори.

"Ако някой се надява че коалицията "Обединени патриоти" няма да се бори заедно, е сгрешил в сметките", заяви още той пред bTV.

Воеводата обясни, че според него е редно скоро след встъпването си в длъжност новоизбраният президент Румен Радев да разпусне 43-то Народно събрание, да назначи служебно правителство и да насрочи дата за предсрочни парламентарни избори.

Красимир Каракачанов коментира и ситуацията в Турция след терористичния акт в нощния клуб в Истанбул в навечерието на Нова година.

Според него атентатът не е имал нищо общо с "Ислямска държава", която естествено е побързала на поеме отговорността за него, защото печели от това.

Почеркът обаче бил по-скоро на терористичната организация "Сивите вълци", която винаги е била близо до властта в Турция.

Според Каракачанов заради сложната ситуация, в която Турция се намира, тя тепърва ще създава много проблеми на Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
7
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Abe .... ovoj nali ke ja osloboduvase ..... MAKEDONIJA e do koga da cekame be... da ne oslobodi ovoj... ahahahahahaaaaa
18
4
 
20
 
! Отговори
Паричния Фонд преди 7 години
Който гласува за болната бяла Златка и оная полудяла *** Ташева, доносника Каракачанов (служил в ракетни войски,я се сетете КОИ са служили в ракетните,А?), свитата на Бареков и представителите на ромската прослойка - Симеонов, Байрактаров - той си заслужава мизерната съдба!
17
1
 
18
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До кога политиците ще мислят за себе си, не за държавата? Отговарям ти адаш . Докато сте политици... После ще мислите като нас... Защо политиците не мислят за хората???
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Волен е цяла енциклопедия от знания по всички въпроси..."Най-вече е спец по шизофренията, националното предателство и дебелите лъжи!
15
2
 
20
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Чукча писател, чукча не читател.... нали така? Волен е типичния пример за нагаждач и подметка на всяка власт. То не беше сдс, бсп, герб... на всички се изреди да полапва за част от баницата. Че накрая от собствената си глупост падна в капана на Тиквата. Човек, който сам не може да овладее елементарна емоция, такъв човек ли ще управлява държава? То може де, но там се крие отговора защо сме най-големите мизерници в Европа. Защото за нас явления като Волен са нещо нормално и хубаво :(
14
1
 
19
 
! Отговори
Имам отговор преди 7 години
"Докога политиците ще мислят за себе си, не за държавата?"Докато има политици.
13
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 7 години
да ви и рекламите новини ще чета или ще ви гледам глупостите
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога ли? Докато такива, като теб самозвани родолюбци не се махнат от политическия живот!
11
19
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Абе пич ти за колко книги на Волен си чул знаем , че ни си ги чел та говориш против него. Волен е цяла енциклопедия от знания по всички въпроси, написал много книги и хиляди статии. Ако не бе мафията този човек щеше да бъде президент 2005 година. Точно обратното мисля , че рейтинга на патриотите се дължи най-вече на Волен. Ако бе станал президент България щеше да бъде уважавана нация без щатски бази тук, щеше да има референдум за НАТО и ЕС, щяхме да имаме страхотни отношения с Русия и Китай.
10
5
 
10
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 7 години
Тия са еквивалента на дпс, само че за българи! На президентските избори цели региони бяха водени да гласуват за тая ***. За жалост проблема не се разчу, но попитайте познати от смолянска област, за каква наглост става дума. Военните да принуждават местното население да гласува за "патриотите"... доста патриотично! Ако бяха наистина патриоти, то хората сами щяха да гласуват за тях, а не водени под команда, от военни. Срам за българския "пагон".
9
5
 
27
 
! Отговори
ист преди 7 години
Каракачанов много мисли за държавата, но нищо не е направил за нея. За себе си обаче прави. ПУПУлист от световна класа.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОххххххххИ млади идваха, душко! Директно от Лондон ни ги докараха! Срам ги е от нас, но се наредиха на нашата трапеза! Няма стари, няма млади! Има желаещи, можещи и знаещи!
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОххххххххА защо изобщо дадоха подкрепа на Тиквата!??? Същия въпрос и към ДСБ!
6
0
 
6
 
! Отговори
lio преди 7 години
Прав е, в ИД са камикадзета, а тоя яко се измъкна.
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Непотопяемото ченге на прехода!
4
2
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Водещи са само собствените...амбиции на самозваните ни политичеки играчори.За това народът ни е на последните места по жизнен стандарт в ЕС и не само там.Полулизма е навсякъде,включително и в т,н, патриоти.Роенето и създаване на партийки за лична...употреба е начин на треживяване и то не лош в сегашния исторически момент.Ама този модел май вече се...изчерпа,но по инерция говорещите като Каракачанов не се...спират,защото това само знаят;иначе трябва да ходи на...борсата за ...жълти стотинки.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете му на тоя възглавницата на корема и после да говори, че мислел за държавата.
2
8
 
18
 
! Отговори
Охххххххх преди 7 години
И какъв ти е националния интерес да поставяш амбицията си върху коалиция с Болен? ПФ имаше доста по-значителни шансове ако бяха отстоявали позицията си, бяха си оттеглили подкрепата към Тиквата още преди поне година, и не се бяха "коалирали" с анти-българските патрЕоти от атака! Достатъчно компрометирани са, уви. Търсим нови алтернативи... вие сте просто част от статуквото. На мен лично ми писна да гледам муцунуте на Каракачанов, Волен и Винкела. Път на младите, не ДС агенти и продажници.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавието е достатъчно, за да се разбера за каква глупост става на въпрос. Аз пък ще задам следните въпроси. Докога политиците ще вършат работа само когато са в оставка или в края на мандата им? Кога политиците ще искат някаква промяна когато са на власт, а не в опозиция?