БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
47
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Ама тази свинкя когато беше министърка при дългия инкасатор открадна пловдивския панаир и го харазан на свинаря гергов, дето й е началник по линия на КГБ.А тогава панаира струваше 500 милиона. Днес е в реален фалит, та за нея ли ще гласуваме?
134
7
 
47
 
! Отговори
ХА! преди 7 години
Тези две години определено не са изгубени, но ми е обидно някак хората, които загубиха 45 г от развитието на България да морализаторстват, когато другите се опитват да оправят червените бакии.
133
10
 
49
 
! Отговори
бсп заплаха за света преди 7 години
Положението е много сериозно. ако изборите за президент са наистина били манипулирани от чужди служби това не е ли държавен преврат от страна на бсп. ясно е че и преди са печелили с измама но сега е 2017 как допуснахме червения окупатор отново?
132
1
 
39
 
! Отговори
Toto преди 7 години
Отдавна сте ненужни!
131
2
 
52
 
! Отговори
Аз преди 7 години
"след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата" хахахаха развеселиха ме за днес, че те тези неща те са ги изобретили, могат да ги патентоват даже, току виж изкарали няйкой и друг лев отгоре :)
130
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кой не скача е ...е червен , е те се пребоядисаха на сини но си останаха червени по поведение и дела ...
129
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БКП ... пардон БСП отдавна сте си ненужни ... от тяхната некадърност си пати цялата държава ...
128
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да спрем червените със всички средства, това ще е края на държавата!
127
2
 
40
 
! Отговори
Кой не скача е ... преди 7 години
Дали сега пак не управлява СДС? Нинова е кадър на СДС. Повечето в ГЕРБ също са кадри на СДС, има кадри на СИК или и на СДС и СИК. Така наречения реформаторски блок също в голяма степен са бивши кадри на СДС. Кой не скача е ....
126
1
 
47
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Ненужни сте и те, и вие. Ама сте попаднали на търпелив народ.
125
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИНОВА ДА КАЗВА ПАК ЛИ МИЛИОНЕРЕ ЩЕ НИ ПРАВИ И ЩЕ НИ СТИГНАТ ЛИ ПАРИТЕ ДА СИ ПЛАТИМ РЕЖИЙНИТЕ ИЛИ СА НАМИСЛИЛИ НОВ ТРАП БЕЛЕНЕ- 2 МИЛИАРДА И НОВА ТОВА ОНОВА 5 МИЛИАРДА, А НИНОВА.
124
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да гласуваме всички за Охранителя от СИК! Той знае как да ни довърши!
123
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените милионери оставихте? А гербавите такива изтрихте? Браво гнус.бг!
122
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плодовете и най-големия успех на тези две години , г-жо Нинова , са това че някой оправи кашата забъркана от вашето управление преди това и продължи да оправя кашите от по-предишните ви управления . Да , не мисля че хората живеят по-добре , но можеше да живеят и по-зле .
121
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРУГАРЕТЕ СА ПОЕЛИ ПО НОВ ПЪТ АМА НИКОЙ ТИ НЕ ИЗКАЗВА НА ГДЕ ВОДЯТ НОВИТЕ ПЪТИЩА, КАЗВАТ ЧЕ СА В НЕСПИРНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ, ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ КАК МИЛИОНЕРИТЕ, МИЛИАРДЕРИТЕ И РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИТЕ НА ПОРЦИИ ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ И ИЗРАВНЯТ БЛАГАТА- Е ТЕ ТУК ИЗПАДАМ В ИНТРОВЕРТНОСТ, ГАЗИРАМ СЕ И ДЕХИДРАТИРАМ И ТИЧАМ ДА СИ ИЗТЕГЛЯ ЗАПЛАТАТА ДА ИМА С КАКВО ДА СИ ПЛАТЯ ХЛЯБА.
120
7
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
в парламента има 2 две комунистически партии ГЕРП И БСП.
119
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен: Да се беше научил да пишеш ли по-напред? Прекрасно е, че комунистите, а и всички русофили използват неграмотни ***, така сами се компрометират.
118
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова е комунистка и в мозъка на костите си. Изявленията, реакциите и държането й са на току що излязла от землянката РЕМСистка !
117
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички които искаха да са в евро саюза са виновни а сега тарсят вината в др типично за балгарина.който плаща той порачва музиката.Сега слушай те евро музика и трай те
116
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Европа Путин е виновен, а за Еразия Меркел е виновна. За България обаче троянските коне са виновни, защото когато са на власт не могат да управляват, а като са в опозиция бойкотират.