БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
12
 
47
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Радвам се, че Герб започнаха истинските реформи в тая страна. И разбирам Нинова, затова че няма да имат властта както преди и много я боли от това.
114
1
 
40
 
! Отговори
Край преди 7 години
Промяната Минке става с промяна в начина ви на избиране. това дето ще ми обещаеш неща дето никой не може да ги изпълни - вкл. и това че няма да крадеш - оди се пери. Мазна баница.
113
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май забравихте как Станишев и БСП целуваха и прегръщаха Местанчо и му се извиниха публично за това че багарите сме били 5 века под турско робство .....ЕВАЛА..... НЯМАМ ДУМИ КОЛКО ГЛУПАВИ СМЕ СТАНА ЛИ
112
6
 
40
 
! Отговори
до 147 преди 7 години
БСП и ДПС фалираха КТБ и се наложи заем, за да се платят влоговете.>>>Алоу, тази КТБ да не е Леман Брадърс, че да и трябват 16 млрд. Бяха нужни само 3млрд за гарантирания праг на вложителите до 196 000 лева. А какво направи тиквун с останалите 13млрд
111
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питат радио Ереван - как може човек да стане милионер без да е свършил работа за 5 стотинки? Радиото отговаря! - питайте БСП ?
110
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мазна баница.
109
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бсп вземе ли власта следва фалит на банките на държавата долар по 3000лева всички знаят
108
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая за нужна ли се има? По скоро е нужник.
107
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно, за който и да гласувате - няма да има никаква разлика от управленията до момента. Както винаги бедните ще стават по-бедни, богатите по-богати. Така че ще гласуваме за това, кой да ни краде.
106
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До от името на всичкиНо не от мое име!
105
10
 
41
 
! Отговори
до 138 преди 7 години
БСП и ДПС фалираха КТБ и се наложи заем, за да се платят влоговете.
104
9
 
42
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Ще са нужни поне 100г. да се избият 45г.социалистически застой и 26г. комунистическо разграбване на държавата.А що се отнася до Нинава със злоба и безсмислено плюене по ГЕРБ избори не се печелят.Не може да сипе водица на малежката на Борисов.
103
6
 
37
 
! Отговори
naco преди 7 години
Че,КОЙ,КОЙ,КОЙ е казъл,че Сте НУЖНИ???
102
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче някои си мислят че ако БСП вземе властта ще им даде нещо ей така безплатно или ще раздава пари наляво и надясно. Милички заблудени мишленца те всички са мултимилионери но като слизат от таксито си чакат рестото от жълтите стотинки.Няма вече да има Тошовото време - НЯМАААААА !
101
10
 
37
 
! Отговори
от името на всички преди 7 години
Ние сме против бсп и другите партии, народа изцяло подкрепя премиера Бойко Борисов. Мисля всеки разумен човек тук е на същото мнение и подкрепя да градим държавата и всеки ден виждате нови обекти се дават на хората и хляб им се осигурява да имат. Ще гласуваме за Герб!
100
1
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Всички са в един отбор. Народа - в другият!Герб поръси с "жива вода" на Бсп 2 пъти- при кандидатурата за ООН-то и при кандидатурата за президент. На който не му е ясно как е станало това - мога да му обясня!
99
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да припомни, БСП теглили ли са заеми? Как те можаха да управляват без заеми, дори напълниха резерва с 8млрд лева, който тиквата ошушка за норматив. Дори Орешарски само за година го възстанови, без един лев заем. Как социалистите успяват, а тиквите не? Затова нимога повече герб!
98
2
 
45
 
! Отговори
Дърт комунист преди 7 години
ГЕРБ е лидерска партия, както и партията на Кунева, партията на Костов, партията на Хр. Иванов, партията на Сидеров, партията на Симеонов, на Бареков, на Марешки, както беше и партията на царя - НДСВ.Такива партии - мероприятия няма как да просъществуват дълго време, защото са базирани само на харизмата на лидера си, а не на идеи, политики, визии. Затова всички тези партии са обречени на изчезване.
97
3
 
39
 
! Отговори
naco преди 7 години
Но,КАК да стане тази ПРОМЯНА другарко Нинова,след като Вие и Вашите ДРУГАРИ от ГЕРБ Сте все още в НЕЛЕГАЛНОСТ???
96
4
 
50
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Тези обещания на г-жа Нинова сме ги чували безброй пъти, за съжаление никога не са били спазвани. Вземат ли властта, всички забравят какво са обещавали...