Цветанов предвижда трудни дни за НС, сезонът – кратък

ГЕРБ щяла да отиде при избирателите си с отчет за свършеното
28
Цветанов предвижда трудни дни за НС, сезонът – кратък
Снимка: Булфото, архив

Трудни дни за парламента, предрече шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В първия работен ден на парламента след дългата зимна ваканция, той призна, че от днес започва началото на един от най- кратките политически сезони на Народно събрание и е явно, че това е сериозно предизвикателство за народните избраници.

Цветанов призова колегите си към отговорност, а не да използват парламентарната трибуна за предизборна агитация и укори към опонентите и упрекна БСП, че дори по време на отминалите празници е критикувала властта в оставка.

На фона на началото на предизборната кампания той отсече, че политиците от ГЕРБ ще отидат при избирателите с отчет за свършеното, резултатите от което са добри – рекорден икономически ръст за последните 8 години, скок на доходите, намаляване на безработицата.

Според Цветанов обаче не така стоят нещата за БСП, защото социалистите очакват от новоизбрания президент Румен Радев и от служебното правителство, което той ще назначи, да агитират за тях.

"Не разчитайте хората да имат кратка памет, не можете да се маскирате като алтернатива и да смятате, че Радев е ваш актив, защото той не е", скочи той срещу червените.

Цветанов похвали своите, че са правили разумни компромиси, когато е било нужно, за да има добра комуникация.

"В това Народно събрание са представени рекорден брой политически сили, но имахме добра комуникация, макар че не една и две кризисни ситуации изискваха подтискане на партийния егоизъм, но ГЕРБ търсеше съгласие по същество", отсече той.

Според него кабинетът на Бойко Борисов не е търсил лекия път и евтината популярност, макар че опозицията е определила добрата комуникация между парламента и кабинета като популистки пиар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
19
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
След изборите Тетка Цацева ще работи като продавачка в магазин за дрехи ВТОРА употреба на гарата, Мента Стоянова ще бъде в барчето в централата на ПП Роми ГЕРБ, Дамянова ще бачка друго на гарата /сетете се сами/. Тиквата, Цв. Цв. и другите празноглавци ще дойдат при мен на адрес: Централния Софийски Затвор, Втори етаж,Южното крило /в килия с Рънърса/. Аз съм Бай Ставри - надзирател, строг, но справедлив.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гербист-столичанНали знаеш какво става с хората, дето искат бой? Намират го.Или ти имаше предвид Бой Джордж? Съжалявам, ама с вас герберастите човек никога не знае.
19
2
 
22
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Да Цвъки дигнаха се доходите-ама само вашите.Българския етнос намалява с всеки ден,безнаказаност,корупция,убииства,лъжи и много други престъпления.Така ли ще агитираш нагла муцуно
18
1
 
22
 
! Отговори
nina преди 7 години
Защо предвиждате кратък сезон? Или отново мислите да бойкотирате работата на НС както предния път, когато ГЕРБ пак абдикира от властта и не беше управляващ фактор? Помните този период, нали? Само, че и народът го помни!
17
1
 
20
 
! Отговори
Senoval преди 7 години
Ako ne sabirat, balirat i skladirvat snega dneska...Utre moje i da sa uvisnali po jicite i darvetata...
16
7
 
21
 
! Отговори
Подлизурко преди 7 години
Аз пък, откакто станах член на Герб, много си вдигнах доходите! Да живее нашият Велик Вожд!
15
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който работи му се вдигат доходите. Който се препитава от партии като БСП вечно ще мрънка.Четвени ***, вас БСП затова ви държат гладни за да сте им винаги на каишка.
14
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми кажи на Позитано 20 да ти вдигнат надника за тролене по форумите и твойте доходи на фишс ще скочат.Сериозно говори с Нинова!
13
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом от БСП не са на власт другите крадат и не правят нищо. Но дойде ли БСП започват фалитите на банки, спрени европари и инфлация като при Виденов.Това вече го видяхме при Орешарски!
12
1
 
44
 
! Отговори
Българка преди 7 години
ПОГЛЕД НА АБСОЛЮТЕН БЕЗСРАМЕН МОШЕНИК И БАНДИТ
11
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхме нормална държава господина щеше да охранява моловете
10
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо, ставаш смешен! Кои доходи са скочили, че нещо не ни се връзва с фиша от заплатите? И второ: Не били търсили евтина популярност!!!! Та това беше единственото, което правихте извън голямото крадене покрай магистралите и спортните площадки за все още мърдащите старци по селата! То не бяха разходки на туристи по границата, не бяха снимки сред пепелищата на Хитрино, не бяха снегорини по Тракия.... Сбогом!
9
2
 
47
 
! Отговори
МОРАЛИСТА преди 7 години
Чух че имате морал дали това е морал изреждам Дянков,Траичо, кмета на Пловдив,ПРЕДИ ВРЕМЕ И ТИ апартаменти с парите на някого има оше моралисти обл управител Добрич С плочките и много други в кавички МОРАЛИСТИ включително и ББ КОЙТО СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСЪЛ
8
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ха ха ха този индивид кой беше
7
28
 
23
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Нека да стегнем редиците си и да се активизираме, защото комунистите чукат на вратата ни и искат да вземат властта. Не трябва да позволяваме комунистите да ни отмъкнат власттта, ние тази власт вече 10г. я пазим, няма да се предадем без бой. Много неща се свършиха и не трябва да позволяваме комунистите да си ги преписват.
6
2
 
49
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Когато един природноНЕИНТЕЛИГЕНТЕН Премиер си подава оставката за щяло и нещяло тъй ще е Цурко ! Не че много сте ми легнали на сърцето ...
5
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да баце Цеко, на герберастите им скочиха доходите, но на обикновеният българин намаляха, благодарение на владко и цялата шайка около милиардерът боко
4
1
 
38
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 7 години
През....ъъ...онова де... сте ми! Наемите се качват!
3
1
 
53
 
! Отговори
как вървят? преди 7 години
Цецо, стига с изтърканите лафове за трудните дни, ами кажи, как вървят апартаментите в София?
2
2
 
53
 
! Отговори
Нострадамус преди 7 години
Предвиждам трудни дни, че и години за Цветанов...