В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко

В последните предавания бяха отправени обиди към депутати
Обновена: 13 яну 2017 17:36 | 13 яну 2017 13:40,
216
В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко
Снимка: архив Булфото

В парламента се ядосаха на обиди по адрес на депутатите в "Шоуто на Слави". По искане на част от групите бе свикано извънредно заседание на Председателския съвет при Цецка Цачева, но той не излезе с никакво становище заради липсата на единно мнение по въпроса между партиите.

В едно от последните предавания на шоуто бяха отправени квалификации към всички депутати, без тези на ГЕРБ, заради отказа им да подкрепят проекторешението на управляващите в оставка за официализиране на резултатите от референдума на 6 ноември.

"Атака" (според Цватан Цветанов) поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто. Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани и без да коментират нищо след това.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че партията му е била против това парламентът да взима страна.  

"Не ние сме хората, които да сезираме когото и да било за поведението на едно шоу", каза Цветанов. Той обясни, че заради несъгласието на ГЕРБ не се е стигнало до единна позиция, с която партиите да възложат на Цачева да сезират някоя от институциите.

"Ако излезем с позиция за "Шоуто на Слави", това означава,че ще създадем още повече негативна енергия и ще започнем отново да се противопоставяме, не искам да участваме с действия, с които провокираме разделение", каза Цветанов.  

На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си.  

"Но когато има нещо лично, сезираш съответните институции и завеждаш дело за клевета", каза Цветанов.  

Според него обществото тряба само да прецени кой е крив и кой е прав. Цветан Цветанов припомни и че през годините ГЕРБ и самият той са били най-чести "герои" в "Шоуто на Слави", но тогава никой не е взел отношение.  

"Късането на портрета на президента, обругаване на институцията. Всички трябваше да защитим институцията, но парламентът не реагира. Имаше го и по отношение на конституционни съдии, тогава също нямаше реакция", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
8
 
8
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Много ще ми е интересно ако Слави се яви на следващи избори и както няма алтернатива за управление вземе едни 30% -кои ще са първите които ще му ударят по един език отзад?
176
6
 
15
 
! Отговори
ББ преди 7 години
Това шоу, ако беше полезно за народа и въздигането на нашата родина отдавна, щяха да го бъде изритата от бтв.слави винаги е работил още от самото начало за крупни "бизнесмени", на които му поръчваха по кой да плюе и кой да хвали.Рефендума също не негова идея, а на някои зад кадър.Проект на някой от грантовете, които 27г. целенасочено съсипват държавата.90% от приятели и познати са дали гласа си само за намаляване на субсидията.Ясно е че основнта цел шоуто е да се управлява държавата ***
175
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя що не прави партия ..па да видим тия алчни хорица да ли ще видят парламент
174
9
 
12
 
! Отговори
иван преди 7 години
Слави президент и премиер. Президентска република. Цялата политическа *** от 1989 до сега веднага в затвора с доживотна присъда по обвинение в терористична дейност и конфискация на имуществото им до девето поколение в полза на държавата.
173
1
 
9
 
! Отговори
иво преди 7 години
До 198 ?Тия дето ги изреди като демократично мислещи са невероятни безмозъчни отпадъци. А щом ги уважаваш значи и ти си като тях.
172
8
 
12
 
! Отговори
999 преди 7 години
До АнонименДо 183 Изобщо не е така. 1.Референдумът няма задължителен характер; 2.Гласувалите на референдума са по-малко от 50% от имащите право; 3.Нямаше предварителна разяснителна кампания по въпросите; 4. Върховният административен съд трябва да обяви дали референдумът е валиден, а такова решение още няма. /Но въпреки това ГЕРБ-аджиите бързат ли брзат да въвеждат мажоритарна с-*** и то на 100%!!! - нещо което го няма никъде по света с изключение на няколко развиващи се държави!
171
9
 
16
 
! Отговори
Даскала преди 7 години
НАПОСЛЕДЪК И сЛАВЧО И БАНДАТА МУ МЪРЗЕЛИВИ СЦЕНАРИСТИ СЕ ОСИРАТ ВСЯКА ВЕЧЕР !ПРАВ Е ДИЛОВ -СИН , КАТО БЕЗДАРНИ ПРОПОВЕДНИЦИ СА , ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЙ ОПРЕДЕЛИ сЛАВИ ЗА ...."ПАПА"???А той май е по-зле и от отчето Нафарфорий!Мани, мани ....голяма излагация , не се трае!
170
17
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
ЕДВА сега ли се сетихте, че Трифонов и сие АРОГАНТНО, НЕПРИЛИЧНО се подиграват поне от 15+ години с всички, които са ДЕМОКРАТИЧНО настроени:Иван Костов, Надежда Нейнски , Росен Плевненлиев и др. Но ДОСЕГА се МЪЛЧА. И разпространява ОМРАЗАТА си по ТВ Трифонов.
169
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТАМБОЛОВ СЛЕД АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ КАЗВА ,ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ НАДИГА В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ ,ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ГРАДОВЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ЕВРОПА НАДИГНАЛИ ВЛАСТ ДА ЗАЩИТАВАТ ЕДНА МАЛКО ИЗВЕСТНА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ А НАШИТЕ БЪЛГАРИ СИ ТРАЯТ ,МЪЛЧАТ ....ТАКА Е И СЕГА ! ПОЛИТИЦИТЕ НИ ТАНЦУВАТ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ НИ,ОТНЕМАТ НИ И ПОСЛЕДНИЯТ ЗАЛЪК И НИЕ СИ МЪЛЧИМ ,ТРАЕМ СИ И НЕ ВЗЕМАМЕ КОЛОВЕТЕ И ДА ГИ НАТИРИМЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ,ЗАТОВА СМЕ НАЙ-БЕДНИ И МАЙ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ....
168
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 187Не ги предваме. Смятам, че политиците трябва сами да си оправят кашатd ,която са забъркали. Това е тяхна отговорност. Няма да ги свялям аз от власт и да ги освобождавам от отговороност .Освен това не гласувам , според мнението на гласуващите, не трябва да се обаждам .:) ще си мълча. Тоя каша не е дело на мое решение. Всеки да си сърба каквото си е надробил. Просто тук нещата така работят
167
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шоуто на Слави си е шоу ,но Н.С бие всички шоу програми у нас.Тези високоплатени циркаджии просто вече не мога да ги трая.Ако е за тяхните интереси как само се обединяват всички и това което много пъти казвам че няма леви,няма десни има само една нагла,ненаситна, корумпирана власт от едната страна която винаги се обединява ,когато са засегнати тяхните интереси и от другата страна един народ,който май вече се убеждавам ,че си заслужава ежедневния тупаник от ненаялите се политици. Народа си трае ,
166
1
 
14
 
! Отговори
до опет преди 7 години
само да питам - "на чисто", какво означава???"Старат песен на нов глас", тоест ГЕРБ бяха съботирани, но ето сега всичко ще бъде наред?Ами така е от 25 и повече години, а управлението с участието на ГЕРБ е едно от най-разбиващите националта държава в новото ни време.както се казва българи винаги ще има, но националност и държава - българска, едва ли!
165
0
 
6
 
! Отговори
до опетков преди 7 години
Не, не е елементарно!Защото точно, поради това искат нова изборна система, защото нямат шанс!Иначе, да достойно е да си подадеш оставката и да дадеш път, но точно тук е уловката.
164
1
 
7
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Въпрос? Разсъждаваш елементарно. По всички правила на демократичната държава, загубилият едни избори трябва да се откаже от властта и да даде възможност на "победилия" да докаже победата си и да управлява след като народът го харесва повече от сега управляващите. Други причини: реформаторите не са това което бяха и тяхната подкрепа се разпадна, патриотите навириха нос и поставиха неизпълними условия пред ГЕРБ. С нови избори се почва на чисто и всяка жаба да си знае гьола.
163
10
 
7
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Анонимен Има закон и по закон Народното събрание не е длъжно да се съобрази с референдума, само да го разгледа. Гласували са 73% от какво? Малко послъгваш. С "Да" са гласували по-малко от необходимия брой, за да стане референдумът задължителен. Не изопачавай народния вот. За референдума са гласували по-малко от 50% от имащите право на глас. Следователно по никакви критерии той не е задължителен, освен по тези на кресльовците и лакеи на чалгаря.
162
4
 
11
 
! Отговори
Въпрос? преди 7 години
Добре, защо ГЕРБ се отказаха от управлението, а сега искат отново доверието на избирателите? И кой е най-лесният начин да има мнозинство в парламента и да не се съобразяваш с никой!?Значи е това се казва да не ти пука за държава и народа й!Ходете гласувайте сега за мажоритарен вот!
161
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез' театри сме ги гледали. От един отбор са.
160
0
 
14
 
! Отговори
до 187 преди 7 години
Правилно казано, определено!!!Лошото е, че предаваме тези които са се жертвали за тази държава.Мен лично ме е срам от политическата класа и цялостна обстановка в България,но не мисля и че българите това заслужават.Лошото е, че тези които правят положителната разлика, наистина рано или късно ги разпъват.., дааам! Факт!
159
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мажоритарно 5 до 181 "Не мрази врага си, не се мъчи да му отмъщаваш. Ако си достатъчно търпелив ще видиш трупа му да се носи по реката"Конфуций.Иначе личностите с идеални цели, които са били дейни и са искали да донесът мир сред хората както знаем ги разпъват или ги бесят.
158
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя жалък тип няма ли най-накрая да го свалят от ефир. Кажи му Слави и не го обиждай повече...***.