Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет

Борисов е най-добрият вариант за премиер, твърди председателят на ПГ
Обновена: 14 яну 2017 10:40 | 14 яну 2017 10:24, Красимир Ангелов
243
Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет
Снимка: Булфото

БСП се връща на власт не с проведени избори, а чрез служебния кабинет и избора на Румен Радев за президент. Това мнение изрази заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Бившият МВР шеф определи Бойко Борисов като определено по-добрия вариант за следващ премиер, в сравнение с лидера на БСП Корнелия Нинова. По думите му има лъжливо усещане, че БСП са в подем от президентските избори

Самият Цветанов изрази увереност, че след парламентарните избори ГЕРБ ще може да направи стабилно мнозинство. "Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но при това съотношение на резултата, който имаше на президентските избори, премиерът предпочете действително да подаде оставка", каза Цветанов и добави, че неговото мнение е било, че в момента, в който държавата трябва да се подготви за председателство, надали това е най-добрият вариант.

Заместник-председателят на ГЕРБ определи БСП като най-популистката  партия в 43-ото Народно събрание. По думите му има партии, които се създават на база на това да мразят и да противопоставят. Според Цветанов такава е партията на Радан Кънев - ДСБ. "Докато не престанем да се мразим, няма да имаме успех - нито политиците, нито държавата", отчете още Цветанов.

Той коментира и актуалния въпрос за резултатите от референдума и внесените промени от ГЕРБ в Изборния кодекс. Цветанов посочи, че преди провеждането на референдума, месеци никой от политиците и партиите не са говорили за това, което би могло да се случи при една радикална промяна на избирателната система.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов видя как блъска камъни на каменната кариера, а Борисов му приглася с тъжен тон: О Белене, мой Белене...власт на народа, да измием утайката
81
0
 
9
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Fake News
80
1
 
20
 
! Отговори
----> преди 7 години
Абонатът на прокуратурата, който се зае да коригира съда?! С гъзa си крадете вече ...
79
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този наглец вече е изпечен български политик, овъргалил се с олигарси, прокуратура и мафиоти.Човек за когото омертата между политици олигарси и съдебната власт е висше постижение и трябва да се пази с цената на всичко.Чухте ли какво каза, че в България няма олигархия и корупция, че всичко цъвти и връзва.Тези гербавите се самозабравиха и заедно с комунистите също пазители на омертата ще погребат България.
78
13
 
6
 
! Отговори
Гочевски преди 7 години
Очевидно е че има няколко тролчета които се опитват да внушат че бешипету са с нов нрав, но ние знаем че те си менят само козината.
77
1
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Ама някой да ви накара насила да подавате оставка? Б.Б. реши да се прави на хитър и използвайки загубата на президентските избори, да се отърве от РБ и ПФ. Така се "отърва", че нищо чудно да загубят и парламентарните избори. Защото само с 4 що годе нормални министри, с 12 нещастници и цели 9 министърки власт се не държи и стабилност не се постига. А Бъчварова, Ненчев и МитOFF направо закопаха кабинета със своята некадърност и непрекъснати изказвания във вреда на правителството и премиера.
76
10
 
10
 
! Отговори
Галичев преди 7 години
Абе другаре, защо румънците свалят данъци, а бешипету искат да вдигат? Доказано е че в капиталистически условия не може просто да вземащ от богатите и да даваш на бедните. Богатите винаги ще прецакат бедните. Това е природен закон откак свят светува.
75
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нахален, по-нахален, най-нахален, ГЕРБажия.
74
7
 
22
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
Цецоууу колко станаха...апартаментите?
73
3
 
20
 
! Отговори
апостол павел преди 7 години
А властта и атмосферата,която наложи Цвета Караянчева в Кърджали-политическа чистка на честни хора и назначаване на тяхно място мажоретка в театъра,теолог във ВиК,агенти на ДС като директори на училища...И Светата инквизиция не е вършила по-големи безумия!Проклети да сте!
72
4
 
19
 
! Отговори
е па тоя преди 7 години
не ял и спестил за шест апартамента, високо образован-физкултурник
71
4
 
22
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
83ГЕРБ са комунистическите мутри! пп. не ме интересува кой е комунист, кой с етикет "демократ" иначе пребоядисан комунист!Това деление и противопоставяне бе най зловещото нещо което направиха през 90те на мин.век, като по този начин по списък премахнаха специалистите, съвестните професионалисти от възловите служби на държавата или в предприятията! Партииното разделение раздели и съсипа държавата! Интересува ме дали човека е кадърен, спозобен за длъжността която изпълнява, а не коя партиината
70
6
 
22
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Нито и един глас за ГЕРБ!! Защото тоя път отиваме у реката!
69
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов че ви оправи.
68
2
 
22
 
! Отговори
Кк преди 7 години
Малее каква пародия е българската държава ... Само по мутрата можеш ги позна
67
7
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко Тиквата каза,че министрите му не са били длъжни да му...изпълняват нарежданията и си носели...персоналната отговорност за действията.Абе този екземпляр все повече ме изумява.Недоразвит самовлюбен инфантил,с мания за...недосигаем пожизнен...премиер.Таквоз...чудо едва ли има в целия свят.Всички под него са му...бушони,а той е...ангелче с крилца,вода ненапита.
66
2
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До СтранджатаСеди си едно време Иванчо, в селската кръчма, и чува селския глашатай, дабие барабанчето и да чете съобщение:-Попа търси кандидати, да омъжи трите си дъщери! И трите са хубави, и трите работни, и трите честни (девствени)!!!Почесал се Иванчо зад врата, и си казал:-Абе, аз на барабанчето ли да вярвам, или на оная си работа????
65
12
 
3
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Краваршингтон??!! А какво ще кажете за Мочква (дали не беше Мочкова)?
64
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
водещия офицер на гербавите марионетки трябва да е начело когато ги поведат към панделата- и децата разбраха че банкянския е едно параванче зад което стоят всички национални предатели управлявани от краваршингтон
63
5
 
4
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Къде е келнерната Минова с перуката- що не каже и тя някой лаф да се посмеем?