Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет

Борисов е най-добрият вариант за премиер, твърди председателят на ПГ
Обновена: 14 яну 2017 10:40 | 14 яну 2017 10:24, Красимир Ангелов
243
Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет
Снимка: Булфото

БСП се връща на власт не с проведени избори, а чрез служебния кабинет и избора на Румен Радев за президент. Това мнение изрази заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Бившият МВР шеф определи Бойко Борисов като определено по-добрия вариант за следващ премиер, в сравнение с лидера на БСП Корнелия Нинова. По думите му има лъжливо усещане, че БСП са в подем от президентските избори

Самият Цветанов изрази увереност, че след парламентарните избори ГЕРБ ще може да направи стабилно мнозинство. "Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но при това съотношение на резултата, който имаше на президентските избори, премиерът предпочете действително да подаде оставка", каза Цветанов и добави, че неговото мнение е било, че в момента, в който държавата трябва да се подготви за председателство, надали това е най-добрият вариант.

Заместник-председателят на ГЕРБ определи БСП като най-популистката  партия в 43-ото Народно събрание. По думите му има партии, които се създават на база на това да мразят и да противопоставят. Според Цветанов такава е партията на Радан Кънев - ДСБ. "Докато не престанем да се мразим, няма да имаме успех - нито политиците, нито държавата", отчете още Цветанов.

Той коментира и актуалния въпрос за резултатите от референдума и внесените промени от ГЕРБ в Изборния кодекс. Цветанов посочи, че преди провеждането на референдума, месеци никой от политиците и партиите не са говорили за това, което би могло да се случи при една радикална промяна на избирателната система.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
27
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Плачевното състояние на банановата република се видя През последните 3 седмици. Студът изкара наяве всичките корупция, безхаберие, лъжи, престъпна немърливост, кражби, хаосът, некомпетентност на неграмотния Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП, и от какво е т.н.бюджетен "излишък".
61
2
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Обаче кой как управлява,м ? Цв е толкова отблъскащ, противен на външност, че при появата му сетивата ми отказват да възприемат, т.с блокират! Повръща ми се дори от снимката на Цв, камо ли да го чуя или прочета какво е повърнал! Смрад се разнася от Цв! Все още не ми е ясно как постига това въздействие над околните! При Боко се постига същият резултат (не от пръв поглед, а ) малко по късно кагато започне вече и нечленоразделни звуци да издава! пп. неразбрах КАК герб предизвикват гадене в здрави о
60
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След втория му мандат, хората вече не се палят а се хвърлят със стотици пред влака! Защото им омръзна живота, заради тези некадърни лъжци!
59
4
 
21
 
! Отговори
socialen преди 7 години
На фона на 16 милиарда нов държавен дълг, които неграмотния Борисов взе заради Олигархията, която го тури да "управлява" с 80 депутата, икономиката е в Тотална криза. Простият, неграмотен електорат на Борисов от бедни, провинциални пролетарии ще връща този дълг на западните частни лица двойно и тройно на непосилни лихви, за които кредиторите на запад само могат да мечтаят.
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се отказа, защото няма пари в хазната. И новото правителство ще докаже големите му лъжи! И тогава на всекимо според заслугите пред Темида!
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз видях Цв. Цветанов зад решетките, макар и през крив макарон.
56
11
 
8
 
! Отговори
Божил преди 7 години
А Борисов защо се отказа от поста и дефакто върна властта в ръцете на червените мракобеси,които инак нямаше да я видят в следващите 30 години???
55
4
 
25
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Българите зашлевиха един звучен шамар на неграмотния Борисов заради тежката ситуация в страната. Бедността и безработицата са рекордни. Доходите подземни. Демографската криза катастрофална. Икономиката в тежка криза от 2010 година, продължаваща вече 7ма година. Т.н. бюджетен "излишък" е за сметка на окастряне на наложителните държавни инвестиции на Гърба на българите, а не от икономически подем.
54
22
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ситуацията в България след подадената оставка от Премиера Борисов:Стабилна банкова система издържала всички стрес-тестове, бюджетен излишък от 1.6 милиарда, най-ниско ниво на контрабанда, пълни хотели по черноморието и зимните курорти, бум на имотните продажби, пълни ресторанти и заведения, най-голям процент закупени нови автомобили, два милиарда изхарчени само за Коледа, бум на пътуванията и почивките в чужбина... - дори бабите хвърлят валута и злато от балконите...
53
5
 
23
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Плевнелиев получи гласовете на има-няма 1.5 милиона българи и "победи" с преднина в рамките на статистическата грешка, постигната с манипулации и изборни фалшификации. Генерал Радев размаза неграмотния Борисов на президентските избори. Генерал Радев получи 60%.Неграмотният Борисов едва катастрофалните 39%.
52
4
 
15
 
! Отговори
До 62 преди 7 години
Това не е вярно. Когато управляваха бсп даваха на всички пенсионери според пенсията. Тези с ниски получаваха цяла 13 пенсия, а тези с високи по 50 лв. Освен това се даваше на всички 13 заплата. Борисов не е открил топлата вода с 40-те лв. Най-смешното е, че даже Костов даваше 13 заплата и пенсия. Е това са фактите.
51
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРП=БСП! Само глупаците си мислят, че ГЕРП е по-малкото зло!
50
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте снимката на стената зад Цветанов! Големият революционер и патриот Гаврил Груев Хлътев - Георги Бенковски! Затова ли се е борил той, за да позира един отявлен тиквен крадец, като Цветанов, пред снимката му?!
49
14
 
4
 
! Отговори
ДПС преди 7 години
Червени ***, отговорете защо след като 26 години бяхте в коалиция с патриотичната и некорумпирана партия ДПС вчера този който изкара 2 мандата с тях, а именно украинецът Станишев публично препоръча БСП да не влиза в такава коалиция?
48
12
 
6
 
! Отговори
Ганимедов преди 7 години
Другаре само минуси цъкате на фактите които ви изнесох. Герп може да са почти токова корумпирани колкото и бешиепету, но с нищо не са навредили повече от столетницата. Няма логика да се сменя герп с бешипе, това е! А гласовете отгоре с които Радев спечели изборите със сигурност не са на бешипари,, а на заблудени люде вярващи че пудела е независим.
47
22
 
7
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Факт е, че дори глупавите пенсионери, които 80 % гласуват за БСП имат по 10, 15 даже 20 000 лв да дават на измамници.Това е така защото даже в оставка Борисов даде коледни добавки, вдигна с малко пенсиите, а на Юни предстои голямата индексация.За сравнение БСП със Станишев беше вдигнала пенсиите с 2-3 лв.
46
15
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До БАБА КУНАБСП може да направи коалиция единствено с марсианците, ако се окаже, че има живот на Марс...
45
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТА Валутата, златото и парите българските пенсионери успяха да спестят с честен труд в България и страните, в който строяхме и лекувахме. А сега българските пенсионери са ограбвани, убивани и изнасилвани.
44
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некомпетентни, нагли и т*ъ*п*и. Това са гербавите.
43
24
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Първа пролет ще донесе третото правителство на ГЕРБ с квалифицирано мнозинство...