Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет

Борисов е най-добрият вариант за премиер, твърди председателят на ПГ
Обновена: 14 яну 2017 10:40 | 14 яну 2017 10:24, Красимир Ангелов
243
Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет
Снимка: Булфото

БСП се връща на власт не с проведени избори, а чрез служебния кабинет и избора на Румен Радев за президент. Това мнение изрази заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Бившият МВР шеф определи Бойко Борисов като определено по-добрия вариант за следващ премиер, в сравнение с лидера на БСП Корнелия Нинова. По думите му има лъжливо усещане, че БСП са в подем от президентските избори

Самият Цветанов изрази увереност, че след парламентарните избори ГЕРБ ще може да направи стабилно мнозинство. "Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но при това съотношение на резултата, който имаше на президентските избори, премиерът предпочете действително да подаде оставка", каза Цветанов и добави, че неговото мнение е било, че в момента, в който държавата трябва да се подготви за председателство, надали това е най-добрият вариант.

Заместник-председателят на ГЕРБ определи БСП като най-популистката  партия в 43-ото Народно събрание. По думите му има партии, които се създават на база на това да мразят и да противопоставят. Според Цветанов такава е партията на Радан Кънев - ДСБ. "Докато не престанем да се мразим, няма да имаме успех - нито политиците, нито държавата", отчете още Цветанов.

Той коментира и актуалния въпрос за резултатите от референдума и внесените промени от ГЕРБ в Изборния кодекс. Цветанов посочи, че преди провеждането на референдума, месеци никой от политиците и партиите не са говорили за това, което би могло да се случи при една радикална промяна на избирателната система.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ връща БСП на власт. Това са наредили кукловодите на Б.Б.След изборите коалицията БСП-ГЕРБ напълно ще върне България към комунизма!
1
7
 
45
 
! Отговори
123 преди 7 години
Спомням си служебният кабинет на бочко с оня, джаба хатянина Близвашки, дето си повярва и взе да прави и закони само и само бочко да спечели, негодници долни и продажни, унищожихте далжавата за девет години.