Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет

Борисов е най-добрият вариант за премиер, твърди председателят на ПГ
Обновена: 14 яну 2017 10:40 | 14 яну 2017 10:24, Красимир Ангелов
243
Цветанов видя: БСП пак на власт със служебния кабинет
Снимка: Булфото

БСП се връща на власт не с проведени избори, а чрез служебния кабинет и избора на Румен Радев за президент. Това мнение изрази заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Бившият МВР шеф определи Бойко Борисов като определено по-добрия вариант за следващ премиер, в сравнение с лидера на БСП Корнелия Нинова. По думите му има лъжливо усещане, че БСП са в подем от президентските избори

Самият Цветанов изрази увереност, че след парламентарните избори ГЕРБ ще може да направи стабилно мнозинство. "Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но при това съотношение на резултата, който имаше на президентските избори, премиерът предпочете действително да подаде оставка", каза Цветанов и добави, че неговото мнение е било, че в момента, в който държавата трябва да се подготви за председателство, надали това е най-добрият вариант.

Заместник-председателят на ГЕРБ определи БСП като най-популистката  партия в 43-ото Народно събрание. По думите му има партии, които се създават на база на това да мразят и да противопоставят. Според Цветанов такава е партията на Радан Кънев - ДСБ. "Докато не престанем да се мразим, няма да имаме успех - нито политиците, нито държавата", отчете още Цветанов.

Той коментира и актуалния въпрос за резултатите от референдума и внесените промени от ГЕРБ в Изборния кодекс. Цветанов посочи, че преди провеждането на референдума, месеци никой от политиците и партиите не са говорили за това, което би могло да се случи при една радикална промяна на избирателната система.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
1
 
! Отговори
Тошко преди 7 години
Ако ще влиза Тиквата във затвора то нека да е в Белград хахаха
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо УХОТО с кво ги видя бре с ушите ли ?
140
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът от караулката на ДС.
139
0
 
12
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
Е как да не те мразя, като за няколко години в политиката излезе с 6 апартамента?
138
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважаеми *** от БСП. Каквото и да си пишете и каквито и сънища да сънувате, няма да можете да изтриете от съзнанието на хората пълните провали на БСП, когато е била на власт / сама- с Виденов/, / в коалиция - с ДПС и НДСВ/, /с уж Независимия Орешарски/. Каквото и да става само, когато управлява бат Бойко при нас идват или пък го канят световни политици / Доколкото си спомням Орешарски откри ресторант във Виетнам и това е/. Не бих искал да си представя Корнелия Нинова за министър-председател
137
0
 
17
 
! Отговори
рев преди 7 години
Баце и Цвъцко като останат без работа да ходят да берат ягоди в Испания за 38 euro на ден че още нямат години и стаж за пенсия
136
3
 
11
 
! Отговори
socialen преди 7 години
За съжаление, като генерал Радев уволни на 22.01 неграмотния Борисов, няма да излъчи едно правителство от хардлайнери на БСП, които да излитат цялата неграмотна *** на Борисов от Калинки, Калинчовци и Харизановци, окупирали държавната администрация.
135
3
 
17
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Бори се изложи тотално в Панорама и показа за пореден път, че за него гласува само ***, неграмотен, малоброен електорат от бедни, провинциални пролетарии. Слава Богу, че са едва има-няма 13%или много по-малко от 1 /7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или над 6/7 от българските избиратели, не иска неграмотния Борисов и не гласува за него.
134
3
 
17
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Генерал Радев ще уволни на 22.01 неграмотния Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП.
133
2
 
12
 
! Отговори
ББ преди 7 години
ЦЦ да стои до портрета на такъв национален герой е много неподходящо.Същия каза отностно убийството на Ботев, след мнооого дълъг размисъл ги нарече "турски представители". Можеби това са представители на някоя турска фирма!?
132
6
 
4
 
! Отговори
Devin преди 7 години
До socialen И на мен ми се иска така да стане, но ела да видиш как празнува баце ти Боко в хотел Персенк в гр.Девин, мощна заря, тази от нова година бледнее от тазвечерната, какво мислиш празнува, това че е изпарзалял простия народ, добре му се получи в Панорама, пак ще си управлява
131
3
 
15
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
АЗ ЗА ЕДИН АПАРТАМЕН ПЛАТИХ ОТОПЛЕНИЕ ЗА ДЕКЕМВРИ 343 ЛВ,ЦЦ ТИ КОЛКО ПЛАТИ ЗА НЯКОЛКОТО ТИ АПАРТАМЕНТА.ПРИ БАЙ ТОШО 23 ЛВ,РАЗЛИКА В ДЕМОКРАЦИЯТА.
130
5
 
28
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Неграмотните Борисов и Цветанов, и тумбата им неграмотни тиквочи ПП ГЕРП са пътници. В новия Парламент неграмотния Борисов няма да притежава повече от 60 депутата. Довиждане, Борисов! Обратно в Небитието!
129
6
 
7
 
! Отговори
пт преди 7 години
Албански реотани, сега ли стоплихте иезуитщините...Не само се връщат, но и ще управляват/крадат почти през целия му мандат, тъй като правителство няма да може да бъде съставено.
128
3
 
18
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Неграмотният Борисов се хвалеше, че бодигард /пазвантин на Тодор Живков, който според Борисов бил най-великият български държавник и бил направил толкова много за България, че според Борисов, не можели да боядисат всичко, което Тодор Живков построил.
127
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 136-нищо не си разбрал от книгата на игор бунич в правителството на ленин няма нито един руснак всички до един са евреи с едно изключение Сталин,който е грузинец,по нататък няма да те светвам.
126
2
 
19
 
! Отговори
socialen преди 7 години
За 28 години Неолиберализъм, Цветът на страната избяга от дивашкия, разюздан капитализъм. Овакантените им места бяха заети от неграмотните Калинки, Калинчовци и Харизановци с фалшиви или без каквито и да било дипломи, с присъди и висящи дела.
125
4
 
22
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Политбюро на ПП ГЕРП са членове на БКП от третия ешелон - провинциална номенклатура, ниско образован, демек, слугинаж.
124
5
 
21
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Кумирът на неграмотния Борисов е Тодор Живков. С възхищение Неграмотният Борисов разказваше пред неграмотния си, малоброен електорат, как не можел да боядиса построеното от Тодор Живков. Неграмотният Борисов беше бодигард на Тодор Живков. Неграмотният Борисов е член на БКП и като такъв се е клел в свещеното дело на Партията, в идеалите на Марксизъм-Ленинизма и в Комунизма. Както и цялото Политбюро на ПП ГЕРП начело със слабоумния Цветанов и леля ви Цеца. И Мишо Белчев.
123
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
С баща полковник в пожарната и майка учителка -партиен секретар в училището -голяма репресия ще да е било.Понеже през 89 г бях на 30 години затова не му вярвам.Но ме е яд,че ме прави на ***.