ГЕРБ след изборите – в коалиция с десни, но не 100%

Има възможност за назначаване на над 1000 полицаи, каза Бъчварова
16 яну 2017 14:40,
48
ГЕРБ след изборите – в коалиция с десни, но не 100%
Снимка: Булфото

Вицепремиерът в оставка и отговорник за коалиционната политика в кабинета Румяна Бъчварова призна, че не може да изключи управление на ГЕРБ и с партии извън членките на европейската десница.

Във Варна Бъчварова обясни, че иска коалиция с родни партии, които членуват в Европейската народна партия. Тя обаче не изключи на 100% и възможни други варианти на съвместно управление на ГЕРБ с други партии след бъдещите парламентарни избори.

Вътрешният министър в оставка се срещна с ръководствата на МВР - Варна и Добрич и похвали работата на полицията в морската столица.

В Добрич пък разкриваемостта на престъпленията е достигнала 94%.

Бъчварова обеща, че дирекциите във Варна и Добрич ще бъдат подпомогнати с по 42-ма нови служители. Те ще получат и средства за допълнително гориво и за ремонти на автомобилите.

"Има възможност, на базата на предварителни заявки, да бъдат назначени допълнително 550 служители в областните полицейски дирекции за борбата с битовата престъпност, и други 600 - по охрана на границата, каза още вътрешният министър в оставка", цитирана от БТА.

Тя обясни и че трябва да бъдат създадени и различни форми за работа с тези, които излизат от затворите, както и с подрастващите, извършили някакво нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
9
 
! Отговори
ДА БЕ! преди 7 години
НАПРАВИЛА СИ ПРЕДИЗБОРНАТА ОБИКОЛКА И СИ МИСЛИ ЧЕ МВР ВАРНА И ДОБРИЧ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЕШЕЕЕЕ НО ВЕЧЕ СЕ ОСЪЗНАХА И ТЕ СИГУРНО ИМА ЗАБЛУДЕНИ ВСЕ ОЩЕ НО СА МАЛКО - Г-ЖО СТИГА СТЕ ПОЗИРАЛИ ПРЕД КАМЕРИТЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ПОВДИГА НИ СЕ КАТО ВИ ВИДИМ
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още над 1000 полицаи за една малка България. Ами то тогава ще бъдем най вероятно Първа Полицейска Държава на полицаи на глава от населението. Ми то дайте тогава целият бюджет на МВР и друго министерство нема да е необходимо.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руменееее , идвай по-бързо , че тия съвсем изперкаха
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свят ми се зави от акции и показност през последния месец. СПРЕТЕ СЕ ..... ИЗВЪН ИГРАТА СТЕ ВЕЧЕ
29
2
 
16
 
! Отговори
123 преди 7 години
Румяна Бъчварова призна, че не може да изключи управление на ГЕРБ и с партии извън членките на европейската десница.- управление ли, този път кръв ще се лее сигурно, негодници долни гербави, един мандат не могахте да изкарате за трати се гонвите.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупаво е тази гербовата да не знае че в опозиция няма коалиция. Коалиция се прави за да попаднат основателите на партийките с +_ 1% в някое министерско кресло. За справка: Патриоти, рестовратори, малки и големи "левици". КоАлиции за изборите трябва да се забранят. Целта им е единствено да докопат парички!
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА ОТ МИЛИЦАИ..ЕЖИПСИТА..И ОЩЕ НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ТЪР ТЕ И НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА СЪС ЗАПЛАТИ И ПОМОЩИ ОТ МИЛИАРДИТЕ ЗАЕМИ ВЗЕТИ ОТ КРАТУН КОИТО СТОХИЛЯДИТЕ ВСЕ ОЩЕ БАЧКАЩИ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАМЕ!
26
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста добра мярка предприеха с обновяването на автопарка в МВР и увеличението на разходите за гориво - имам познати в системата и ми обясняват каква мизерия, как сами си поправят колите, взимат резервни части и т.н. Браво на правителството и на г-жа Бъчварова, много ѝ се събра на тази жена в този мъжки сектор...
25
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 7 години
94% разкриваемост? Сигурен съм,че всички и повярваха.И не разбрах, за какво са ни допълнително назначените хрантутници,клатещи си краката по кафенетата.
24
4
 
26
 
! Отговори
хихо преди 7 години
Никога повече Герб!!!
23
2
 
26
 
! Отговори
ИЗНЕНАДА преди 7 години
Ама тия пак ли се гласят да управляват ? Боже , пази ни !
22
0
 
24
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Изпитвам голяма любов към майките на всички наши управници и към техните подчинени с грапави езици(шофьори, секретарки и всичката подобна ***)
21
1
 
17
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Сега ще търсят пак бивши военни и полицсй да ги назначават. Ей, *** политици скъсвате връзката на приемственност и в полиция и в армия. След 10 годин , когсто вземат да се *** тогава кви чепове ще назначавате.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ след изборите в коалиция с десни пидориКажи с кой общуваш да ти кажа кой си !
19
3
 
19
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #7. По КТБ не се прави нищо? Че защо да се прави нали те си я окрадаха? Петстотинте нови назначения не са полицаи,а нови избиратели на Герб. Те в последния момент ще назначава още хора на държавна заплата,за да може техните семейства да гласуват за Герб и така ги обвързват,особено,ако до момента са били безработни... *** герберска крадлива сга.н.
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1000 полицаи на улицата и по селата, а не нищоправещи с ръкавели.
17
5
 
35
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Не разбрахте ли !? На. Народа му писна да го лъжат и крадат ! Какви колиции какви пет лева !? Един мандат не можете да изкарате като хората ! Колко още да ви го казват !?
16
11
 
19
 
! Отговори
Неграмотен ром преди 7 години
БСП крадеше и злоупотребяваше без нищо да прави, само грабене от хората, ГЕРБ краде и злоупотребява с положение, докато тук-там се направи нещо, за 4 км нов асфалт премиера реже лентички, всички министри говорят по телевизията, ПР, ПР, глупаците се връзват и си викат, че ГЕРБ са най-доброто за бг, постепенно станаха по-малкото зло, а накрая ще се окаже, че държавата е толкова затънала в дългове, икономиката и бизнеса са толкова назад, че вече няма спасение, от чужбина никой няма да се върне.
15
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пази Боже от социоложка в климактериум преродена във вътрешен министър,от ирландска пастирка в президент и от ретрограден Меркурий .Май само курий остана за нас
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки е коалиционният партньор