Наследникът на Първанов – Проданов: Гневен съм!

Накъде ще поведе АБВ новият лидер на партията?
16 яну 2017 09:22,
32
Наследникът на Първанов – Проданов: Гневен съм!
Снимка: Булфото

"Станах лидер на АБВ, защото съм гневен", отсече пред Нова тв новoизбраният лидер на партията Константин Проданов.

"Не мога всяка сутрин да слушам за поредните бити и ограбени, за поредната далавера. Това просто ми боде очите", поясни той.

Още по темата

Наследникът на Георги Първанов коментира, че не е бил съгласен с решението на АБВ да влезе в кабинета "Борисов 2" с вицепремиера Ивайло Калфин.

"Имам много сериозни резерви по отношение на ГЕРБ като вид потенциал, генезис на ръководството им... Определено не бях съгласен с влизането на АБВ във властта и на нашите вътрешни форуми го изразих. Когато трябва да съм точен с изказа мога да бъда много саркастичен", заяви той и уточни, че се е противопоставил на цялата идея, че АБВ като лява партия има място в дясно управление.

"Играта тогава не знам каква е била, мисля, че президентът обясни достатъчно ясно. Страната имаше необходимост от стабилно правителство след Орешарски", коментира новият лидер на АБВ.

Константин  Проданов е завършил финанси в Япония, където 12 години е работил в елитни финансови институции.

На въпрос защо е решил да остави успешната си кариера в Страната на изгрявощото слънце, за да оглави АБВ, младият политик обясни, че му е писнало да гледа отстрани неправдата.

"Женен съм и имам един син - голям пакостник. На две години и малко е и ми отнема много време. В екипа на президента Първанов работиха няколко млади души, те заявиха, че той иска да разшири екипа си и му споменаха за мен, той ме покани и в последната година от мандата му бях там", разказа новият лидер на АБВ.

Проданов обяви, че като лидер ще акцентира върху задържането на младите в България: "Опитах с хейт във Facebook, саркастични коментари, но очевидно така не се получава".

"Искам да направим всичко възможно тук да стане по-добро място за живеене. Осъзнах съвсем наскоро, че от всичките ми познати, които имат деца, или вече са в чужбина или активно се подготвят за заминаване", посочи той.

Относно номинацията на проф. Огнян Герджиков за служебен премиер Константин Проданов обясни, че му е трудно да коментира, защото не го познава, а това е решение на ген. Радев.

"Той даде заявка да бъде независим, еманципиран от политическата сила, която го издигна и да бъде доста различен от настоящия президент", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво, тръгва като аслан г-н Проданов, да видим как ще се върне. Много категорично отрече позицията, която бившият президент Първанов бе заел по отношение на правителството - все пак Първанов има огромен опит. Не прави добро впечатление това, но пък има възможност да се докаже новият лидер на АБВ.
24
1
 
3
 
! Отговори
ТАКА ТРЯБВА преди 7 години
Младите хора трябва да са гневни от това , което става в България и да се опитват да се борят с безобразията. Животът на две поколения беше съсипан , затова младите и необременени хора трябва да се заемат с изчистването на ***.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младежо!В Япония знаят как само от вода,камъни и правилни кадри се прави първа икономика в света!Ако това си научил и го можеш- действай,народа ще е с вас!А ако си учил да прехвърляш хартийки от една банка в друга и да залъгваш народа с игра на стъклени куртаци по американски- и детето ти ще те проклина!Проблемът на Лилов,Желев,Стоянов,Първанов,Плевнелиев,Станишев,Сиомеончо,Костов и т.н. офисен планктон е,че сами не могат да управляват дори шейните на децата и внуците си,каво ли държава!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредното отроче на комунистическата номенклатура
21
1
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Този НОВ полинически клоун...ако прочете какво е мнението народно....ще си направи сал...и ще хване за Япония! :-)
20
0
 
8
 
! Отговори
родители? преди 7 години
Ако някой знае да напише кои са родителите на Проданов. За сега има затъмнение по въпроса.
19
0
 
17
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
"Наследникът на Първанов Проданов: Гневен съм!" - Всички са много "гневни". Озоват ли се във властта, изведнъж им минава!
18
1
 
29
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Айде немой да си гневен ! И ти че сдобиеш Спа хотел...
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първан Проданов Рубладжийски
16
7
 
12
 
! Отговори
Един преди 7 години
никой няма свястна икономическа стратегия за развитие. Герб стимулират раждаемостта в държавата с 20 лв. за дете по годишна данъчна декларация и защо гласуват за ГЕРБ не мога да проумея. Явно сме много *** народ!!!!!!!!!!!!
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е по голям лицемер и от Гоце!
14
2
 
32
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Па те тия всичките са "гневни" и "решителни" преди изборите. А след изборите само крадат и лъготят. Тоя да каже къде е "настъпил лука" та да го сложат там за маша.
13
0
 
21
 
! Отговори
ffdsfs преди 7 години
Първанов махне ли се от тая партия, ако искат да същестуват още, им остава единствено шанс да се влеят в БСП-то, иначе най-много 0,5 - 1 процент да хванат на следващи избори.
12
2
 
28
 
! Отговори
ABC преди 7 години
Пробутаха му една празна продънена кофа.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
)))))))))....Заблуден елемент !
10
3
 
36
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Гневен бил...Има си лекарства и терапии със специалисти за тия проблеми, бе, младеж.Какво ни занимаваш с фрустрациите си?
9
6
 
44
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
*** и в червата, но учил в разпадащия се запад, не в матушката!
8
1
 
9
 
! Отговори
Е. Харизанов преди 7 години
Zero % tolerans :)
7
3
 
40
 
! Отговори
читател преди 7 години
След Михаил Мирчев, айде сега и Константин Проданов. Все деца на известни и още по-известни функционери от светлото ни социалистическо минало. Ама нейсе, запуши я...
6
2
 
39
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Някой гледал ли му е биографията на тоя? Завършил през 2001г. СУ, после веднага заминал за Япония за магистратура по Финанси, че и започнал на връзкарско място още преди да завърши. Не е служил в казармата, въпреки че по онези години беше задължително, но той е бил над тези неща. Малк озвучи като Горанов номер 2, и той е бил ценен кадър и над законите.