Беновска бърка в чантата... глас от НСО-то: Готови за действие!

Президентът Плевнелиев нарежда на охраната: Вземете й микрофона
Обновена: 18 яну 2017 15:48 | 18 яну 2017 15:48,
350

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
koga dade qbalkata na Radev za6to ne q izxvarlixa a tuk bqxa predupredeni predvaritelno ,za6to ne i otgovori ot kvo se straxuva,ot neudobnite vaprosi
18
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевел, руснаците едва ли ще те оставят да се радваш дълго на американските си рушвети!
17
35
 
25
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 7 години
ИМПИЙЧМЪНТ НА РУСКАТА СЛУГА РАДЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО МАНДАТА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ!
16
12
 
23
 
! Отговори
ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН преди 7 години
В НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЬРЖАВИ САМО НА 1000.КМ. НА ЗАПАД ОТ НАС ЗА ТАКОВА ДЕЯНИЕ ТЕ ОСЬЖДАТ ВЕДНАГА ЗА ХУЛИГАНСТВО - В НАШАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЬРЖАВА ДАЛИ Е ТАКА !?!? СЕГА ЩЕ ВИДИМ НЕЗАВИСИМИТЕ ОБЕКТИВНИ И ПРИНЦИПНИ МЕДИИ КЬДЕ СА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ !!!!
15
16
 
40
 
! Отговори
срам преди 7 години
Беновска е срамно име в нашата журналистика. Тя е пример за човек,лансиран от властта, готова на всичко за да се хареса на властимащите. Явно сега се е преорентирала към Радев---с надежда, че той ще забележи нейната самоотверена борба срещу хората, които казват истина за любимата ни Русия. Забележете нейна борба не е за България -например , защо плащаме най-скъпия бензин и Лукойл не плаща данъци, а за това което се казали за Русия. Срамно е........
14
32
 
32
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Една Беновска изми лицата на всичките ни джурналя! Една крехка жена зададе истинския въпрос на този предател и изменник и се хвана за гушата с неговите лични пазванти. Дано руските служби да открият офшорните му сметки с долари и да го фалират напълно. Това заслужава плевелът.
13
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пита се кой финансира тези екшъни?
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска защитава ли още трактора?
11
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами аз ако я видя беновска на улицата и ще мина на другия тротоар,нищо ,че не я познавама и тя мен. с тази пълна чанта с ябълки и изкукал мозък,знам ли...
10
36
 
31
 
! Отговори
:) преди 7 години
Най-добрият президент, носител на множество международни награди, признат и уважаван навсякъде по света, освен разбира се в Русия, но на кой му пука какво мисли за него мужишката ***?
9
16
 
29
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
До Ген. КолевИ за мен Плевнелиев е титан... Но в комедийното изкуство :)))
8
39
 
44
 
! Отговори
боян преди 7 години
отива си едно от най-големите позорища на България в най-новата ни историясрам ме е от тебе, роси
7
15
 
53
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Въпросите на Беновска бяха добри, ама с тия ябълки малко прекали :)))))
6
42
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесвам Беновска, но тя му каза истината - продажник, нанесе дълбоки (любима за него дума) поражения върху българската вътрешна и външна политика.Оставяме неговите протестърки и пиарки настрана, оставяме и умните и красиви туитърджии, които ще се юрнат да го защитават.Аз не знам колко трябва да ти хлопа дъската, че да припознаваш този като "моят президент". Най-слабият, безличен, продажен и необразован президент - това е Росен. Срам ме е, че гласувах за него!
5
81
 
62
 
! Отговори
Ген. Колев преди 7 години
Плевнелиев е титан! За първи път България имаше смел и достоен президент, който да не е слуга на Русия! Затова го мразят и русофилите-българофоби, защото през целият си мандат набиваше чумберите на джуджето Путин и не позволи на Русия да се меси във вътрешните, пък и външните, работи на България! Поклон пред вас, господин президент, умните хора ви уважаваме и подкрепяме и сме повече от бездарните русофили, чиято мечта е България да бъде окупирана и анексирана като Крим!
4
15
 
20
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
toi ni vtalpqva omraza kam Rusia,tova e ne samo opasno no i vredna za Balgaria,otkade e suguren 4e naroda e na negovoto mnenie,6to ne pita na referendum za tava,ami nalaga negovoto mnenie
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Невероятна новина, според мен всички ветовни новинарски мрежи ще отразят този екшън
2
16
 
48
 
! Отговори
Ку-ку преди 7 години
Куку президент + изкуКукала журналистка = Кукава държава.
1
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Необходим е НЕЗАБАВЕН и ПЪЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ на всички медии в Бг!!Да се установи как и защо съществуват теъи икономически субекти които са на постоянна загуба.Кой и ЗАЩО ПЛАЩА СМЕТКАТА?????