Беновска бърка в чантата... глас от НСО-то: Готови за действие!

Президентът Плевнелиев нарежда на охраната: Вземете й микрофона
Обновена: 18 яну 2017 15:48 | 18 яну 2017 15:48,
350

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
8
 
30
 
! Отговори
честит преди 7 години
Охраната действа доста хладнокръвно. Първата ябълка й я избиват от ръцете без да я гонят. Сикрет Сървиз още на първата ябълка щяха да я повалят по очи върху килима. Когато тя вади втората , на мъжа с светлосинята риза и синята вратовръзка, който явно е отговорник защото през микрофона в ръката дава команди - очевидно вече му писва и я изритаха навън. Това си беше провокация от всякъде. Квото и да е не може действащ президен на ЕС да го замерваш.
178
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновски и сие управляват България. За това могат да си правят каквото си искат.
177
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 1944 година България не се управлява от българи , дори и не от руснаци.
176
15
 
19
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До ИСТИНАТА-... Браво на Попова и Беновска-само те....Те тия двете ще вземат за това някоя рубла от Кремъл , ами ти бе с голия з...к за какво си се разревал срещу президента???
175
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимна.236 rosko li e
174
6
 
31
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Дано се намери едно место в някоя психиатрия и за тази лудата. Охраната трябваше само с два шамара и да я озапти. За мен това е една разюздана неконтролираща себе си жена с психични отклонения.Ще "намразим "ябълките заради нея.
173
2
 
24
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
До 223 анонимник, в заблуда си братчрд, Плевнелиев ИЗСЛУША ВЪПРОСИТЕ, и то не ЕДИН, А КОГАТО БРЪКНА В ЧАНТАТА тогава НСО се намесиха, колкото до въпроси ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАДАВА, но ако е КАЧЕСТВЕНА журналистка да извади документи и бордеро за ПЛАТЕНИ ПАРИ, другото е ала -бала за шарани като теб.
172
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименда, ама тия в цирка гълтат мечове и огън, броят с ръка зъбите на тигъра и вървят по въже горе висоооко под купола, освен това владеят професионално по пет чужди езика, та тях направо за императори да ги наемаме
171
7
 
39
 
! Отговори
321 преди 7 години
Евала на охраната. Гнусната Беновска - ВЪН!
170
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТАпет години къде спаха?!
169
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ще оценяваме държавните си ръководители по ловене на ябълки, давайте направо да слагаме хора от цирка и който когато поиска да им подхвърля плодчета. Явно за някои това е голямо забавление, колкото и да е малоумно. Ако един журналист и има позиция - пише и говори и ако притежава необходимите качества, хората ще го оценят. Дали гюлехвъргачката е журналстка? Според мен - не.
168
27
 
22
 
! Отговори
90009 преди 7 години
Единствения достоен президент който сме имали и за 4 години медиите успяха да го направят на нищо. Е това е четвъртата власт.
167
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПичТи си пример за успешното мероприятие хибридна война. Не знам кой и дали я води, ама ти си от нейните войни. Няма значине на чия страна си. При всички положения не си страната на собстената си личност, така че си нечий немник.
166
3
 
12
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
***-***, ама ще има офис на Цариградско?
165
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Беновска (каквато и да е иначе), много точно му го каза! Плевнелиев, соросоиднокопелемръсно, ХюсейнОбамоваПодлогаМръсна, не те ли е срам да насъскваш селските ти биячи срещу една беззащитна 50 кг жена, която има смелостта да ти каже истината за жалката ти продажна душица! Тоя позорен президент трябва да бъде незабавно осъден и пратен на заточение в Сибир, там друга песен ще запее! ДолуСоросоидите!!! Да Живее Българо-Руската Дружба!!!
164
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на Беновска (каквато и да е иначе), много точно му го каза! Плевнелиев, соросоиднокопелемръсно, ХюсейнОбамоваПодлогаМръсна, не те ли е срам да насъскваш селските ти биячи срещу една беззащитна 50 кг жена, която има смелостта да ти каже истината за жалката ти продажна душица! Тоя позорен президент трябва да бъде незабавно осъден и пратен на заточение в Сибир, там друга песен ще запее! ДолуСоросоидите!!! Да Живее Българо-Руската Дружба!!!
163
11
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Нека да се видят господа псевдодемократите какви "демократи" са всъщност.Беновска провокира по същия начин уж червения президент и русофил Радев.Там обаче нямаше такава репресия срещу нея. Тя просто подхвърли ябълката и генерал Радев я хвана. С това приключи всичко.Те, комунистите и русофилите се оказаха по-големи демократи от днешните псевдодемократи кланящи се на Запада. Факт !Свободата на словото днес беше погазено от Роско Плювналиев и пазвантите му. Факт !
162
4
 
2
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Dobro be... vie Bolgarite najdovte so makedonski jabolka da se tepate........ ami kako taka be .. drug pat da si najdite bugarski so niv da se igrate...
161
4
 
10
 
! Отговори
МИТАКА преди 7 години
Тука женски бой ли е имало?
160
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няколко комyноида пак са ги изтървали от болницата.