Гнила ябълка по президента Плевнелиев! НСО изведе Беновска

Отчетът за края на мандата на президента не се размина без скандал
Обновена: 18 яну 2017 16:25 | 18 яну 2017 12:34, Камелия Цветанова
455

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Отчетът за края на мандата на президента Росен Плевнелиев и вицето му Маргарита Попова не се размина без скандал.

Още по темата
Дори се наложи намесата на гардовете на НСО, които се оказаха доста по-бързи от тези, охраняващи пресконференцията на БСП в нощта след изборите за президент. Тогава журналистката Илияна Беновска подхвърли ябълка на новоизбрания президент Румен Радев, който я хвана.

Този път обаче номерът й на жонгльор не мина.

След като взе микрофона уж за да зададе въпрос на президента, тя го обвини, че е взел пари, за да нажежи до червено отношенията ни с Русия и да стане проводник на най-грозното соросоидно, според нея, влияние на САЩ.

"Понеже Вие сте една гнила ябълка...", продължи тя с плода в ръката си, но гардовете на президента светкавично я прекъснаха, хванаха я и тръгнаха с нея към изхода.

Гневна Беновска, все още с микрофон в ръка, крещеше, че иска да си вземе вещите. В крайна сметка се оказа с чанта в ръка и без микрофон, извън залата.

"Мисля, че уважаемите медии ще ме разберат, ако отговоря така - подобна провокация няма нужда от отговор. Тя говори сама за себе си", лаконично каза Плевнелиев и подкани репортерите да продължат с въпросите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са маскари!
214
5
 
9
 
! Отговори
четвъртата власт преди 7 години
на останалите журналисти гуруто Йоло да раздаде за мятане по институциите зелки, домати, чушки, лук, чесън, праз, какъвто плодзеленчук има в пазарската кошница, само да не улучат дремещото стоически от крак на крак вице, че съвсем ще се спихне международното положение
213
2
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
На снимка 9 се вижда доста сносен чадър! Мисля, че дори няма фаул.
212
6
 
13
 
! Отговори
Путиниада преди 7 години
Докъде води режима на сухо!;))))
211
10
 
21
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 7 години
Плевнелиев сътвори чутовни простотии. Но и поведението на каката е възмутително. Не е това мястото и начина.
210
9
 
11
 
! Отговори
до 229 преди 7 години
Една продажна жуналистка, нали.
209
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Drebnavi Vulgari...Prosti Tataropodobni...
208
17
 
14
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Цацаров....минаха повече от 2 часа -самосезира ли се...в ефир пред свидетели се посяга на деистващ президент !!! Или се консултираш с колеги от "белите страни" !!!
207
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесвам Плевнелиев, даже ме е срам, че ми беше президент, но тази Беновска кой и каза, че трябва да се показва и то по телевизията.
206
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли начин, когато предстоят неизбежните избори, да се отпускат на хората безплатни анестетици или някакви меки опиати, защото тия циркове ми докарват суицидни мисли, честно.И единият и другият в този спор са прекалено жалки, за да занимавате хората с това.Един кръчмарски бой, буди повече респект и уважение.
205
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интервю за "По-независимая газета"Въпрос: Г-н Генерал, предстои да положите клетва пред....Радев: ...руското знаме се вее над Крим.Въпрос:...и да докажете, че...Радев:...ще се боря /чува се гласа на Корнелия - срещу ЕС/ за отпадане санкциите към Русия.
204
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли никъде не публикуват какво е казала Маргарита Попова на прощалната пресконференция в президентството?! Публикуват се само извадки от речта й, но никъде няма пълният текст, а тя не е особено ласкава към Плевнелиев. Тук в днес бг все още (14:35) ги няма тези откъси от речта й, а в други сайтове се появиха около 12:00.
203
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярвам на Путин, че обича България. Ако Тръмп беше казал, че обича България, също щях да му повярвам.Егати наивния народ. Суперсилите си гледат интересите, той им вярва, че яйце му белят :D
202
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е политик на годината.Никого не заплашва и достойно се брани.А Русия е наша братска страна и двата народа се обичат и уважават.На който това не му харесва,да ходи при краварите и да им мие л...та.
201
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая не е харесвам ама роската нали все за демокрация и свобода на словото говори , а тук явно свобода на словото вече няма
200
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин за България ! - каквото и да правят българските политици,колкото и да ни мразят хората и каквото и да сторят против Русия ние си обичаме България и НИКОГА няма да я оставим и винаги ще и помагаме.И както се вижда не ни оставят и това си е ! - помагат денонощно да копаем все надолу и надолу и НЯМА и НЯМА ДЪНО !!!
199
14
 
24
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
На края се намери един журналист да му каже на *** в очите какъв продажник е.
198
7
 
16
 
! Отговори
LAPD преди 7 години
Соросоида *** понеже е безобиден и "журналистката" с тежка психична патология от медията на Пеевски реши да се прави на скандална....със шутове трябваше да я изкарат..особено като започна за втори път да си рови по торбето с ябълки.
197
10
 
22
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Каквото и да се пише и говори против Плевнелиев и ГЕРБ, все ще е малко.
196
3
 
14
 
! Отговори
- преди 7 години
Трябва да си готов да приемеш и негативните мнения на хората, а не само положителните. Всеки има право на мнение и не виждам защо трябва да бъде спрян да си го каже.