Приоритетите на Радев. Какво ни каза президентът?

Той обеща малко думи, но резултатни действия
19 яну 2017 17:00,
256
Приоритетите на Радев. Какво ни каза президентът?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
15
 
! Отговори
аааа преди 7 години
Смешни депутатчета.
122
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приоритетите са ясни - с Европа и в никакъв случай срещу Русия. Обратното е фатално за България. Предишният нанесе огромни щети на страната. Затова никой не го понасяше.
121
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът обеща да мълчи като Руски паметник !
120
15
 
12
 
! Отговори
я преди 7 години
президентът произнесе много думи, но нищо не каза.
119
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проевропейската политика на България я постави на трайно последно място в ЕС. Натъпка я с бежанци. Създаде термина "работещ беден". Преустанови всички производствени инвестиции и я остави само на помощи. Това получи България от ЕС. Това са "успехите" на кабинетите на Борисов.
118
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цялата гербаджийска върхушка не струва колкото левия чорап
117
12
 
28
 
! Отговори
justice преди 7 години
На добър час Г-н Президент!С непринуденото си поведение, показахте че сте част от народа. А не сте обременен от сегашното политическо статукво. Дано имате сили и подкрепа. Успех.
116
12
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Приоритетите на Радев са като преписани от тези на Плевнелиев.Не чух нито въднъж думата "народ" неща за заплати, пенсии, за бездомниците които умират по пътищата, за недохранените и измръзнали пенсионере и т. н.Приоритета трябва да бъде само един.Подобряване живота на народа.А такова нещо не чухме.Иначе това което изприказва си го знаем от 27г.
115
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отсега виждам добър и успешен президент
114
13
 
25
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
Радев в речта си посочи истинските проблеми на България, като мигацията, бедността, обезценяването на образованието. Все проблеми които досегашните управници са пренебрегвали в стремежа си да крадат повече. Това е истински шамар за управляващите, които ни натрапваха фалшиви успехи... финансова и политическа сигурност, усвояване на еврофондове, висока събираемост на данъци и т.н. С какво допринесоха тези "успехи" за подобряването на живота на обикновенния човек... с нищо
113
14
 
21
 
! Отговори
Атлантик преди 7 години
Факт ли е ,че Кремъл чрез КТБ и Белене изнесе от България 20 милиарда лева ? З а това ли съм Соро ---соид ?Вие акъл имате ли да предавате интересите на България,да продавате труда на вашите родители и баби и дядовци ?Защо го правите ? За да могат онези да се наливат с водка и да ходят в Дубай на почивки ,да ядат ,крап и телешки стек а вие да им ръкопляскате колко са велики ?
112
10
 
26
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Благодаря ви г-н Радев,че казахте от трибуната това което мисли целокупния български народ. Даваме ви не седмица а два дни да си оберете крушите депутати. И не се обиждайте,както и да ви нарекат все е истина.
111
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помогнете на новия президент!Дарете лев за езиков курс по български.
110
22
 
10
 
! Отговори
Атлантик преди 7 години
Русофилията е диагноза и се лекува с куршум.Тези продажници подпомагат руските грабежи от България и народър и.Ежегодно кремълските ганкстери крадат от БГ над 10 милиарда лева.*** на Кремъл нарекли се русофили се опитват да вкарат България да я принизят до Армения,Беларус ,Молдова,Казахстан,Узбекистан,Таджикистан ,Северна Корея.
109
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Р.Радев е отмъщението на К.Нинова
108
11
 
9
 
! Отговори
Гаринчев преди 7 години
олкова съм благодарен на БСП че ни дадоха Радев, че сега ще гласувам за тях, ако ще пак виденова зима да докарат.
107
12
 
10
 
! Отговори
ая преди 7 години
Купете му "Буквар"
106
14
 
8
 
! Отговори
Захариева преди 7 години
8 4 Захариевапреди 10 минутиПрограмата на новият президент:1т.- Излизане от ЕС и НАТО2т.-Премахване на всички санкции с/у Русия3-Изграждане на две руски ядрени бази у нас.4-Конфискация всичко на кръга Капитал и фондациите С0р0с5-Разтуряне на всички договори за ВЕИ американски централи и мощности.6-Визи за ЕС 1500 $ за посещение на България7-Затвор за ББ и Чехленото саполче и пълна национализация на икономиката.
105
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видяхте ли колко неловко се чувства един човек,който стигне нивото си на некомпетентност?
104
11
 
19
 
! Отговори
един обикновен човек преди 7 години
Борисов насъска верните си кучета от НФСБ и РБ срещу човека дръзнал да им развали договорките.Поне стана ясно, че Радев е единственото хубаво нещо, което ни се случи в последните 27 години!Успех, г-н Президент!И дано имате сили и кураж, повярвайте ми, ще са ви необходими срещу мафията на Боко!