Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
40
 
! Отговори
ДГД, ГАМЕНИ преди 7 години
ДИВИ БАЛКАНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ НРАВИ, ТИПИЧНО ЗА ПАТРИОТАРИТЕ ВОГЛАВЕ С ЕДИН ПИШМАН ПОЛИТИК ИМЕНУВАН ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ УВАЖАВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА. ТАКА ЧЕ СИМЕОНОВ НИТО Е ПОЛИТИК, НИТО ПАТРИОТ, А НАЙ-ОБИКНОВЕН МАХЛЕНСКИ ХУЛИГАН. РАДЕВ ЩЕ ИНКРИМИНИРА ТАЗА БЛАТНА Т.НАР. ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ТОЧНО ТАКИВА КАТО СИМЕОНОВ, КОЙТО Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ КЛАСАТА НА РАДЕВ, ДА ГО ПЛЮЯТ ИМ Е ПРИСЪЩО ПО ПРАВО. ТЕ ДРУГО И НЕ МОГАТ.ТАКА ЧЕ-ДГД
158
3
 
40
 
! Отговори
А ТАКА преди 7 години
Тия плюха Радев , откакто чуха името му / даже не бяха го виждали / , а той с ЕДНА реплика ги разби.
157
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖороТук вече без срам може да се каже г-н Президент. С оня Плевнелиев направо не беше за изричане.
156
1
 
36
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Какво добро може да се каже за народното събрание,че Радев да го е пропуснал? Лобита,лоши закони,прокарване на корпоративни интереси. Кое му е хубавото.
155
2
 
33
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Браво, г-н Президент!!! Най-накрая някой да им го каже в прав текст! Зад Вас сме, дано поне малко се стреснат!
154
3
 
22
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията---- Радев : Имате още една седмица----Според мен редник В.Симеонов е научен от баща си /военен/ да изпълнява команди/заповеди на момента! Предполагам, че му се е причуло : Действай! и сомнамбула Валерчо автоматично излиза от залата! :)) След което говори за Празнотата(в себе си)!пп. А генерала си е още Генерал и не е вече във ВВС а сред редови недисциплинирани /с малко изключение/ далавераджии, дребни тарикати, разпищолили се ***
153
2
 
22
 
! Отговори
Реално преди 7 години
тя една аудитория,,,комедианти
152
21
 
7
 
! Отговори
относно Радев преди 7 години
Този руски шпионин ще ни " оправи " !
151
3
 
38
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Симеонов твърде злъчно се дави в злобата си! ТОЗИ ПСЕВДОПАТРИОТ, НЕУСПЯЛ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЕДНО С ОЩЕ *** ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ПРЕДИЗВИКАХА С РЕПЛИКИТЕ СИ КЪМ РЕЧТА НА РАДЕВ И СИ ПОЛУЧИХА ЗАСЛУЖЕНОТО! Каквото повикало такова се обадило! Псевдопатриота гузен от предателството си към народа във връзка с референдума, не издържа заедно с няолко реформаторите и някои ГЕРБери реплекираха Радев и си получиха заслужен отговор! Твърдо трябва да се постъпва с глупаците, които не ценят егиката!
150
0
 
34
 
! Отговори
То6 преди 7 години
Вальо, Вальо, гласувах за ПФ, но ти ме разочарова. Все съм вярвал, че ще има противници, но твоя НФ сте много зле.
149
0
 
33
 
! Отговори
Кое е жалкото? преди 7 години
И какво смешно и жалко има в това, че е казал, че е човек на делата? Още нищо не е направил, за да се вижда някакво противоречие!
148
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
докато има хора като лалев в герб герб щее доста назад съжалявам за тази партия *** на такива мястото отдавна не им е там
147
0
 
39
 
! Отговори
ДА преди 7 години
Симеонов първо да отиде на логопед,защото не му се разбира какво говори!А този ,който ни приспиваше и говореше все едно разказва приказка-със съответната интонация-слава Богу вече си отива!
146
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уважават се хора, които са заслужили уважение...
145
13
 
8
 
! Отговори
Захариева преди 7 години
Програмата на новият президент: 1т.- Излизане от ЕС и НАТО2т.-Премахване на всички санкции с/у Русия3-Изграждане на две руски ядрени бази у нас. 4-Конфискация всичко на кръга Капитал и фондациите С0р0с5-Разтуряне на всички договори за ВЕИ американски централи и мощности.6-Визи за ЕС 1500 $ за посещение на България
144
2
 
32
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
В.Симеонов се държи като малко дете. Не вярвам на някого да харесат неговите тийнержески изцепки.
143
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууу, обидени, че една добра дума не бил казал за парламента... Че той ако беше казал И ЕДНА добра дума за парламента, значи трябваше да излъже. А аз не искам президент на държавата-лъжец. Така че, засега, съм ОК.
142
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я, колко много любов събрал Далавери!
141
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за разлика от симеонов, не мяза на таласъм.
140
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми хареса като постави *** на място