Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
47
 
! Отговори
злобата на Симеонов преди 7 години
е толкова голяма че ще се задави в нея.Такава била, онакава била речта на Радев.Речта беше сдържана и достойна за новия президент.Толкова години се наслушахме на дърдорковци които нищо не правят само лаят! Симеонов да се държи малко по-достойно защото злабата му ясно се вижда и го прави по жалък.Ееее не е лесно да знаеш че песентта ти е изпята че няма да си медийна звезда а залязващ политик!
138
2
 
43
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Това герберско *** от "Патриотичния фронт" давал срок на Президента до Гергьов ден.А бе ***,ако бяхте приели мажоритарното гласуване,можеше да ни си в Народното събрание-***.
137
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО-*** ОТ ДАЛАВЕРИ БАЛЕВСКИ НЯМА.
136
1
 
45
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Валери Семионов се обидил,че му казал истината по Конституция,че на Народното събрание има още една седмица,а това е самата истина.
135
2
 
30
 
! Отговори
Hoho преди 7 години
Меден руднишки лажлив бек ...тооо Земионоффф
134
6
 
21
 
! Отговори
простак преди 7 години
Този неграмотен прос так каза поредната си глупост.Как има още хора / и диоти/да гласуват за него.
133
4
 
42
 
! Отговори
до 143 преди 7 години
Неграмотен дава мнение за президент! "о, времена , о нрави" !
132
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ МНОГО ХАРЕСВАМ РАДЕВ, ЗАЩОТО В НЕГО ИМА ЧЕСТ И ДОСТОЙСТВОТО. КАТО ПРИ СТАРИТЕ ОФИЦЕРИ.НЕ Е КАТО ПОЛИЦЕЙСКИЯ ГЕНЕРАЛ ББ, ДАЙ МУ ПАРИ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА.И ОЩЕ НЕ МИ Е ЯСНО ЗА ЗАЕМА ОТ 16 МЛРД
131
0
 
32
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Ако бяха избрали неговия приятел Волен....каква реч щеше да им дръпне ! Не сън, ами бой щеше да стане ! И познайте кого щяха да бият :)
130
1
 
43
 
! Отговори
тя преди 7 години
Много силна реч разобличаваща всички в т. н. нар. събрание!
129
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе всички обидидени днес го играят. Не парламент, а детска градина.
128
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симеовов: Даваме му срок до Гергьов ден !
127
4
 
40
 
! Отговори
тя преди 7 години
Радев се различава от всички досегашни политици и това много ги дразни независимо от коя партия са, защото си ги знаем всички се обогатиха от властта благодарение на корупцията в България и на законите , които си правят в своя полза , но новопоявилия се политик от висок ранг нещо май се опитвоа да промени някои неща!
126
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** В БГ СА ЗАБОГАТЕЛИ С 400 МЛН ДОЛАРА ОТ САЩ ЗАЩО ДА НЕ ПЛУЯТ
125
0
 
9
 
! Отговори
до 135 преди 7 години
Не визирам Симеонов /опазил ме Бог/
124
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е като овца сред стадо вълци. Всеки гледа да го омаскари, страх ги е, че ще им разбута игрите, има различен морал от Каракачановци, Борисовци, Симеоновци, Корнелии и т.н. политически карикатури. Дано се справи Радев, ама няма да му е лесно, отвсякъде вода му подливат, чета коментарите на политиците.
123
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Псевдонационалисти, хрантутни пудели на Герб, скоро няма да има парламент за вас. Една седмица имате точно и повече власт през крив макарон!
122
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички българи ще подкрепят новият български президент Радев в борбата му срещу агресивна Русия !
121
0
 
26
 
! Отговори
хаха до 143 преди 7 години
Не знам дал г-н Радев може да чете,но съм сигурна,че ти не можеш да пишеш. "О"въртате така се казва само на твое село ,откъдето изпълзя
120
3
 
25
 
! Отговори
капитан Грант преди 7 години
След една седмица една трета от тези никой няма и да ги чуе вече. А най-гръмогласните ще организират "спонтанни протести" срещу добро заплащане.За тях, разбира се.