Защо президентът си изпусна нервите в НС? Говори PR-ът

Доц. Чавдар Христов пред Bulgaria ON AIR: Четеше, което не е препоръчително!
20 яну 2017 10:44, Петя Славова
317
Защо президентът си изпусна нервите в НС? Говори PR-ът
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Не трябва да оправдаваме никого. Това са сигнали към обществото. Иначе не бихме коментирали тези неща. Става въпрос за една фигура, която е надпартийна, обединител на нацията", заяви пред  Bulgaria ON AIR доц. Чавдар Христов, специалист в областта на убеждаващата комуникация и кризисния PR.

Позицията му идва в контекста на отправените критики към първата официална реч на новоизбрания държавен глава.

Още по темата

Заедно с историка и богослов Костадин Нушев те коментираха какви пропуски имаше в нея, а и самото поведение и "изпускане на нервите" на президента Румен Радев.

Доц. Христов отбеляза, че "това е пропуск на екипа. Той е трябвало да подготви президента и вицепрезидента много добре за церемонията. Дори речта беше повече като доклад, а тя трябва да бъде вдъхновяваща!"

PR специалистът отбеляза също, че в първото слово на генерала е липсвал визуалният контакт с публиката. Четеше се, което никак не е препоръчително в такива изяви, коментира още той.

Румен Радев бе критикуван, че е поздравил само православните християни вместо всички вероизповедания в страната, а Илияна Йотова, че не е целунала ръка на патриарха.

По този въпрос богословът Костадин Нушев каза, че "не трябва да се издребнява и всеки един жест да се преувеличава. По отношение на присъствието на патриарха, което е свързано с протокола - все пак това е една политическа церемония. Целуването на ръка за тях няма задължителен характер", пояснява той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
Yoo преди 7 години
Аз не мога да разбера каква нередност е изтекъл Президента Радев! Това че трябва да произнася реч пред Н.С. които са буквално крадци, гангстери,мафиоти най *** в България унищожители на Българския Народ!Мисълта ми е как тази *** зган иска да бъде уважавана ... Това е истината...
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е представителен , но комунистите за съжаление ще го провалят.
177
0
 
8
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До. #230. Да генералът е генерал цял живот,ако не е мафиот и не го разжалват...
176
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко им е.Ще има още ругатни на тия търтии
175
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако *** викате на Радев значи и Бойко е ***.Личи си че има неграмотни хора който не са били в казарматаБИВШ ГЕНЕРАЛ НЯМА ГЕНЕРАЛ Е ДО ГРОБ
174
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казвал съм го ,казвам го и сега под Фуражка акъл не верееше до 2017гСега ще верееСега като върнат казарармата много умни ще станат децата ви
173
7
 
24
 
! Отговори
Ник преди 7 години
Нещо стана неудобен на управляващите новоизбрания президент. Точно за това всички сме с президента него.
172
10
 
24
 
! Отговори
хайдути! преди 7 години
Радев не си е изпуснал нервите, а ВЧЕРАШНИЯТ ИНЦИДЕНТ БЕШЕ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ЕДНА ЗАЛЯЗВАЩА КОАЛИЦИЯ ОТ ФАЙТОН ХОРА ЗА КОИТО НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА. Същите предлагаха на Радев още преди месец да удължи живота на парламента, тоест да си продължат далаверките. И когато РАДЕВ НЕ СЕ СЪГЛАСИ и заяви, че ще разпусне парламента, те се вдигнаха на метежи. Нека прокуратурата разследва "реформаторите" за опит за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ. ТЕ НЕ ИСКАТ СЛЕД 1 СЕДМИЦА ДА СИ ОТИДАТ, А ОЩ
171
6
 
22
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До всички злобни меркеловци,вашето време изтече. Идва нова вълна на промяната,която ще помете сега управляващите във Франция и Германия и в целия Европейски съюз. Хората вече не ви искат,защото вие не направихте нищо за тях,а гледахте как да се нагушите. Няма да има повече лапачка за вас.
170
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Други ,други си изпуснаха нервите и сега сплетничат по ТВ . Други нерви са изпънати от злоба ,страх и отчаяност.
169
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президента им го каза ,,право кума та в очите ,,и търтеите и националните предатели изреваха на умряло . ИСТИНАТА Е НАЙ МРАЗЕНОТО НЕЩО НА СВЕТА .
168
4
 
13
 
! Отговори
мънфи преди 7 години
До 216 *** коя поредна доза сте другарю Сорси ?Между другото намерихте ли си съпруг сред бежанците ?
167
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно тези които си,, изпуснаха нервите ,,още преди клетвата на президента Радев ще се налага не само още и още да ги изпускат ,ами от злоба ще си ги ,,източват ,, . От злоба и безсилие да намерят под вола теле или да докажат че слънцето изгрява от запад .Очаква се и да се включи цирк ,,ГЕРП,,Засега се спотайват ама после ще има сълзи и со..по..ли - Гарантирано от Герл.. Те са царе на простотията и демагогията .А редом с тях и пс..ихо -либералите и сините болшевики .
166
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеее, какви отпадъци коментират Президента. Той пак е добре, че само се ядоса на парламентарните нащастни антибългардски отпадъци ако беше някой като Ердоган щеше да ги обвини в тероризъм и национално предателство и жална им майка после.
165
5
 
20
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #204 Байфидан. Тази разгащена държава и Тодор Живков не може да я оправи,дано генералът успее. Сега ще ни трябва и един нов Главен прокурор,за да тръгнат нещата,както тръгнаха в Румъния.
164
16
 
9
 
! Отговори
Соросоид преди 7 години
Решетников е наприл добър избор ... за Русия
163
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-сетне мъж в президентсвото,а не лакей сгънат до кръста на американските си господари,та ако ще и грешки да прави -мъж е, и с хубава жена до него!
162
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До води ни,Партио,води! Комуниста Плевнелиев така ни ,,обедини,, че 90 % от народа го благославят на майка,а комунистите от Червеното котило-Герб ни заведоха в *** г..з-място ,,топло и приятно ,,.
161
18
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Надежда всяка оставете! Така е написал Данте на портите на Ада в ад превърнаха нашата Родина..Араби Афганистанци *** като чуят името България да бягат надалеч. Не се срамувай те от президента срамувай те се от себе си че го избрахте и че живеете още тук.
160
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кооолко хубаво им го каза!Имат една седмица да се правят на магарета.