Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората

Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!
21 яну 2017 15:28, Елка Василева
220
Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората
Бойко Борисов. Снимка: МС

Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв.

„Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът.

„Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“, добави Борисов.

Министър-председателят в оставка открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“.

Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!"Този явно е бил за последно на море по соц. време! (изключвам посещенията на Евксиноград!)
142
4
 
0
 
! Отговори
Сам си го каза! преди 7 години
До Анализатор - До като си пътувам за работа из Лондон срещам само фалирали от малкия и среден биззнес,като мен самия!!!ми като си нeкaдъpник да фалираш, други са ви виновни. Оди си там на работа, остави анализите на тези, който ги умеят.
141
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаахахааа,Бибитко смени дилъра бе ***.
140
2
 
6
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
До Какво дадохте?Как така,какво са дали?!?Дадоха най-вкусният асфалт ,който някога са яли пенсионерите.Нали на Тиквун всяка втора дума е магистрала .Добре,че пенсионерите се научиха да ядат асфалт иначе не знам,какво щяхме да правим
139
2
 
11
 
! Отговори
Какво дадохте? преди 7 години
Какво дадохте господине? По - евтин ток ли. По-евтино билетче. По-евтина винетка. По-евтин хляб. Безплатни лекарства? Достъп до здравеопазване. По-високи пенсии ли. Минимален базов доход ли? Какво дадохте на хората господине?Едно голямо нищо?
138
4
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
До като си пътувам за работа из Лондон срещам само фалирали от малкия и среден биззнес,като мен самия!!! Благодарение на ТИКВАТА в БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКОВА ЧУДО!!! ГОСПОД си знае РАБОТАТА!!!
137
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банкянеца, остави гръчкото море колко е чисто - явно теб те водят по гадни места. Смени туроператора!Като направиш това, мини по "Цариградско" в София, разходи се "Драган Цанков", продължи по "Климент Охридски"... и пак ела да ни разказваш колко е добре с асфалта и строителството!Има и още, има и в други градове, за селата не говорим... Проблема на вас ви е, че има хора и коли!
136
2
 
9
 
! Отговори
аааа преди 7 години
Винету си отива , а с него и "градежа на България" - асфалта на магистралите само след месец снеговалежи се цепи и само дЮпки. справка: магистрала Хемус покрай кремиковци.Смех, другарко Нинова!
135
3
 
5
 
! Отговори
Св. Петър преди 7 години
Благодаря ти Бойче, според заслугите ти ключовете ми дрънкат... До скоро!
134
4
 
18
 
! Отговори
Шизофренията преди 7 години
TИKBETO CИ OTИBA
133
4
 
20
 
! Отговори
Момчето не е добре преди 7 години
Даваме мечтаното на хората :)) Последно място по доходи, първо място по корупция??? Пътища, които се нуждаят от ремонт 6 месеца след грандиозното им откриване???? Тотален отказ от външна политика и слугуване на чужди интереси????Това момче друса ли се????
132
3
 
16
 
! Отговори
диaгHO3ATA преди 7 години
Шизофренията е най-тежкото психично заболяване.заболяването засяга основни психични функции на мозъка, които дават усещане за индивидуалност, неповторимост и автономност. Най-интимни мисли, чувства и действия нa шизофреницитe се преживяват като узнавани или предизвикани от околните по свръхестествен начин. По своята природа шизофрените представляват нeдоказани убеждения т.е. болните не могат да бъдат разубедени. Шизофренията не се лекува. Лекуват се нейните прояви, като бръщолевенето, халюцинац
131
6
 
4
 
! Отговори
Бат Боко преди 7 години
Хвъркатия президент кога изгоните,тогава и мене ще изгоните!
130
6
 
15
 
! Отговори
Фон дю Тен преди 7 години
Баце имаш една седмица Баце и дано повече не те видим защото с камъни и ритници ще те изгоним.
129
7
 
2
 
! Отговори
Бат Боко преди 7 години
Ти кога си проверявал пола на Минова? Че аз веднъж го проверих и не го одобрих.
128
6
 
1
 
! Отговори
Бат Боко преди 7 години
Преди години отказах на Минова,защото ми се видя голя-ама красавица- от тогава тайно ме намрази заедно с Герб. Скоро обаче ще й дам нов шанс,за да се върне в нашите редици и да остави хвъркатия президент да се ОПРАВЯ сам.
127
5
 
11
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Само питам: този човек дебел, със всичкия ли си е? Докога ще го траете, хораааа?
126
3
 
7
 
! Отговори
баба гена преди 7 години
този аз съм *** знае само да се хвали.не чака ,а и няма кой да го хвали ,та сам си се хвали хвалипръцко.дали има такъв друг управляващ на БАЛКАНИТЕ.
125
11
 
3
 
! Отговори
Хайтър Пийтър преди 7 години
Като е бил червен,тогава защо го плюете бре,червени б-ок-луц-и ??? Нали е бил ваш даже сега- що ревете по него като скопени магарета тогава???
124
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новост Бай Х ще сменя пола !!!