Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората

Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!
21 яну 2017 15:28, Елка Василева
220
Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората
Бойко Борисов. Снимка: МС

Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв.

„Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът.

„Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“, добави Борисов.

Министър-председателят в оставка открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“.

Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
9
 
3
 
! Отговори
Хайтър Пийтър преди 7 години
Вие червени мушмуроци що си купихте компютри американска технология,наместо да сецате запорожците и зазките из тундрите? Не се правете на селски тарикати,а кажете кога ще върнете изядения от вас през 1947 г. пенсионен фонд на Царство България,който заедно с лихвите възлиза на повече от 60 милиарда днешни евро ???
122
3
 
4
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
145 ТОВА КОЕТО КАЗВАШ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ СЛЕД ПРЕХОДА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП,ББ ЩЯХ ДА ТИ ВЯРВАМ,АКО НЕ ПОДАРИ КУЧЕ НА ПУТИН ВЪВ ВРЪЗКА С ЮЖЕН ПОТОК,ЩЕШЕ ДА СТРОИШ БЕЛЕНЕ,МОЖЕ БИ НЕВТОПРОВОДА,ТИ СЕ ИЗВЪРТЯ ИТЕЗИ ПЕЧЕЛИВШИ ПРОЕКТИ ОТИДОХА ЗА САНИРАНЕ,Т.С ЗА НИЩО,ЗАЩО ПОДВЕДЕ И СКЛЮЧИ ТЕЗИ ДОГОВОРИ И СЕ ИЗВЪРТЯ,КАК ДА ТИ ВЯРВАМ,БАЙ ТОШО СТРОЕШЕ,ИМАШЕ РАБОТА,КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА РУСИЯ,АЗ ИСКАМ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ И ТЯ ДА Е СИЛНА,КАТО ТРЪМП АМЕРИКА.НАЛИ СИ СИЛЕН,КЪДЕ ТИ СИЛАТА .
121
7
 
4
 
! Отговори
Хайтър Питър преди 7 години
Вие червени мушмуроци що си купихте компютри американска технология,наместо да дърпате запорожците и зазките из тундрите? Не се правете на селски тарикати,а кажете кога ще върнете изядения от вас през 1947 г. пенсионен фонд на Царство България,който заедно с лихвите се равнява на повече от 60 милиарда днешни евра ???
120
3
 
9
 
! Отговори
Кумоняга преди 7 години
Похвали се тиков как за има няма 5 години твое управление и бежанците не искат да остават тук.
119
2
 
11
 
! Отговори
Шопето преди 7 години
Па я съм доволен, след като направиха нашата улица и изминаха едно лято и една зима и хоп, имам асфалтова сипица която сметох от улицата. Насипах си пътечките по двора.
118
4
 
6
 
! Отговори
жран0 преди 7 години
Баце нали е тиква та се обърка и искаше да каже "Сега можем да кажем спокойно, че морето в Айтос е поне толкова чисто колкото гръцките плажове."
117
3
 
12
 
! Отговори
911 преди 7 години
Тикво зелена борисова ти ходил ли си да видиш че морето ни е чисто само през зимата,а през лятото е мътилка и изобщо не можеш да стъпиш на малкия пръст на гръцките плажове,ама явно и в Гърция не си бил да видиш каква кристална вода и хубави плажове имат.Да,те хората мечтаят да се хранят с асфалт и да тънат в крайна бедност даже и Тръмп ни завижда за това.***
116
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За НАС е въпрос на ЧЕСТ да се махнеш !някой да му издърпа микрофона
115
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, дадохте мечтаното "Цариградско шосе" пропаднало на след ремонт и идеално изчистени улици в европейска София.
114
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
първо ко оправиш тв и интернета да няма недоволни с тия платени спортни канали евала ще ти кажем второ ко ги изпратиш некои де им е мястото рахат ще сториш едно на теб друго на държавата и трето ако осигориш доходи и нормална работа бате боико номер 1 ще стане и а и махнеш тия пребоядисани и тия де енмат да четаат аиде да видим дали ме да стане аз ще продължавам да съм неутрален ако това стане супер а и прати ги да си пият хапчетата
113
3
 
14
 
! Отговори
Феномен преди 7 години
Бойко Борисов, какъв беше преди 89та :) Смешни сте.
112
3
 
13
 
! Отговори
bb преди 7 години
Рангел Чаканов в действие-аз така направих,аз това направих,тоя го измъкнах от преспите,*** нещастен.
111
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си отговоря сам на въпроса:Същото, което иска Борисов.Средностатистическият българин иска да е най-великият, най-готиният, най-богатият, най-можещият и си вярва, че е такъв.Нация от средностатистически ка-пу-ти има за лидери също ка-пу-ти.
110
3
 
16
 
! Отговори
Бай Брадър преди 7 години
Хора лъжат ви. Това е най-големият лъжец на света.
109
3
 
13
 
! Отговори
fakenews преди 7 години
като гледаш новините и сайтовете от 5 материала,6 за този на снимката и 4 за бившия президент, приличаме на албания в 60-те години и нещата се повтарят всеки денот 10 години
108
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Като му гледах физиономията,когато говореше Радев си помислих,че сега ще стане и ще го набие.Поглед на бик,нервно щракане по телефона,толкова беше зачервен,че чак ушите му грееха.
107
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тоя до изборите съвсем ще изперка.Сега ще тръгне от град в град ,от село в село и да видиш хвалби -свят ще ти се завие.А оплюването,то ще е "неоценимо".
106
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възниква един кардинален въпрос:Какво иска българинът?
105
4
 
6
 
! Отговори
диагнозата-4.1 преди 7 години
Някои от манияцитe правят caмoубийство или опит за убийство нa видни личности, коeто e шизофреничнo развитиe на манията. A шизофренията е най-тежкото психично заболяване.
104
6
 
12
 
! Отговори
диагнозата-4 преди 7 години
Mанийното мислене включва:повишена самооценка, грандиозност, лесна разсеяност, неограниченост нa идеите, нарушена способност да се прави преценка и съставяне на мнение, в което да има разум и неадекватни решения. Те изхарчвaт много пари, поeмaт ангажименти в проекти, които не могат да изпълнят, започвaт извън семейни връзки, замесвaт сe в бизнес скандали със съдружници или семейни членове, с които не са съгласни или пък се опитват да им попречат. Mанияцитe нe са самокритични нe приемат, че грешат и отхвърлят заключенията на близките си. Te заплашват или нападат другите хора. Някои от