Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората

Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!
21 яну 2017 15:28, Елка Василева
220
Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората
Бойко Борисов. Снимка: МС

Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв.

„Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът.

„Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“, добави Борисов.

Министър-председателят в оставка открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“.

Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите, всички много "обичат" тоя Бай Х.***. Чудя се от къде му идват толкова много проценти според социолозите!
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прибирай се в Банкя да си пазиш милиардите.Ние ще се оправим и без теб.Ти осъществи нашите мечти като подаде оставка.
101
19
 
2
 
! Отговори
Unufri преди 7 години
До 128: Покажи ми един документ, според който има изтеглени 20 милиарда заеми :) Вашите *** опорки край нямат :) Освен това искаш премиера да ти организира мероприятия в залата ли? Всичко наготово чакате, ей. Да живей комунизма :)
100
15
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До ох, дано ви прибере+Не се видиотявай,другарю Комунист, днес пенсията е 200 евро , но когато комунистите управляваха беше станала 3 евро !!!!!Помним,помним още вашето обещание за светлия комунизъм!!! А вие,драги комунисти,стегнете си багажеца и беж в Москва!
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Едни правят пленуми,а ние даваме мечтаното на нашите хоира".
98
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз получих от ГЕРБ повече от 20 милиарда дългове. За Орешарски 1 милиард беше много да тегли , но 20 -те са супер за бедния народ. Като на пролет Борисов отново изгуби изборите ще си събере багажа и ще изчезне при Плевела на запад. А народът ще плаща дългове. Стига с тези предизборни мероприятия. Защо ни направи в града зала като града не развива колективни спортове. Нито има културни мероприятия в нея.Просто кмета и премиера ще си поделят едни милиони.
97
3
 
21
 
! Отговори
123 преди 7 години
Този наистина сбъдна мечтите ми - подаде оставка.
96
3
 
14
 
! Отговори
а1 преди 7 години
Този човек трябваше да се ради преди 90 години!!!Щеше да бъде най-великият Първи Секретар на БКП!!!!!!Жалко, много жалко.....
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селата и градовете в провинцията се топят и изчезват.
94
4
 
14
 
! Отговори
67807 преди 7 години
Пречиствателните станции, въвеждане на канализация, смяна на тръбите за отходни води, смяна на водопроводите - това изискване на ЕС - имаше срокове, имаше пари за тези дейности, но понеже не се доразбрахте как да се проведе далаверата, повалихте всичко. Под заплаха от огромни глоби придвижвате на парче тук и там по нещичко, за да замажете безхаберието си. Кой българин е мечтал да живее като през Средновековието - да се грее на дърва, защото заплатата не му позволява прано или газ! Наглостта на т
93
3
 
15
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Давате -отнетото от пенсионерите ! Нямате ли капчица съвест?!?!
92
4
 
19
 
! Отговори
ох, дано ви прибере+ преди 7 години
16 000 000 000 милиарда дълг, тъй че американската банка известна като Международен Валутен Фонд , да държи пенсиите по 200 евро и хората вместо да си раждат деца да гледат бабите и дядовците си които изнемогват . Преди беше те да помагат, ДА СИ СПОМНИМ , сега младите на тях ! ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ, моето момче, не го забравяй .
91
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че бат ни Бойко панически се страхува да излезе от властта, защото се страхува за живота си. Ако изпълзят сенките от миналото му и срещу него се извърши покушение, ще бъде разчистване на сметки, а не политическа поръчка....
90
4
 
11
 
! Отговори
кърджалиец преди 7 години
Не съм искал Цвета,нито съм я сънувал!Но тя изпълни с живот всичките ни кошмари.
89
4
 
28
 
! Отговори
ЛУД УМОРА НЯМА преди 7 години
ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК ЗАГОВОРИ КАТО ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ИЛИ ПАСТОР МАРТИН ЛУТЪР КИНГ ЗА МЕЧТИТЕ НА ХОРАТА. СИГУРНО В ЛУДОСТТА НА МНОЖЕСТВЕНАТА СИ ЛИЧНОСТ, Е ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО СВЕТОВЕН ЛИДЕР И МАГЬОСНИК ЕДНОВРЕМЕННО. ТОЧНО ТОВА БЕШЕ МЕЧТАТА НА ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД - ДА НИ УПРАВЛЯВА *** МУТРА, КОЯТО ДА НИ ЛЪЖЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР,ЧЕ И КОГАТО СПИ, ДА ГРАБИ ТРУДА НИ, ДА НИ ЗАГРОБВА СЪС ЗАЕМИ И КОГАТО ИЗНЕМОГВАМЕ ОТ БЕДНОСТ И ЛИПСА НА ПЕРЕПКТИВА, ДА ГОВОРИ, ЧЕ СБЪДВА МЕЧТИТЕ НИ ДА СМЕ БЕДНИ И ЗАВИСИМИ?
88
3
 
23
 
! Отговори
диагнозата-3 преди 7 години
Обикновено манийният пациент не осъзнава, че има проблем. 3а хората отстрани манийното поведение изглежда неадекватно. Hай-близките на биполярния пациент разбират, че има проблем. Mаниякaлният може да изгубва връзка с реалността, да чува гласове и халюцинации или да има погрешни вярвания и налудности. Може да счита, че е известна, важна мегаломаннa личност.
87
3
 
26
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
АБЕ БОЙКО, ХУБАВО АМА ДА МИ ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСА. ЗА КАКВО УВЕЛИЧИХТЕ ПАРИТЕ ЗА САНИРАНЕ? КАК ТАКА ДЪРЖАВНИ ПАРИ СПОНСОРИРАМЕ ЧАСТНИ ИМОТИ? СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА. ЧРЕЗ ФИРМИЧКИ , КОИТО САНИРАТ СЕ ТОЧАТ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА. КОЕ МЕ КАРА ДА МИСЛЯ ТАКА ЛИ??? АМИ ОТ СИГУРНИ ИЗТОЧНИЦИ ЗНАМ , ЧЕ САМО В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА КАКА ТИ ЦЕЦКА НА ДЕН ХАРЧИТЕ ОКОЛО 500К ЛЕВА МИНИМУМ. ТА ВЪПРОСЪТ Е . ОТ КЪДЕ ИДВАТ ТОЛКОВА ПАРИ БЕ? СУБСИДИЯТА Е САМО ЗА ОБЩА ПОДРЪЖКА НА ПАРТИЯТА ОСТАНАЛОТО Е ОТ ФИРМИЧКИ.
86
3
 
24
 
! Отговори
АХ, ТИ НЕГОДНИКО преди 7 години
ПОЯВИ СЕ!!!! КЪДЕ БЕШЕ, БЕ ТИКВО. ЗАЩО ЦЯЯЯЛ ДЕН НИ ЛИШИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА ВИСОЧАЙШЕТО СИ ТУЛОВИЩЕ И ЗАТЛАЧЕНА МИСЪЛ? КАК МИ ЛИПСВАТ ЛЪЖИТЕ ТИ И ПРОСТОТИЯТА ТИ. НАРУШИ ИНТОНАЦИОННАТА СРЕДА НА МЕДИИТЕ. ДОРИ С ГРОЗНАТА ТИ НАПАДКА СРЕЩУ НИНОВА,НАРЕЧЕНА ОТ ТЕБ ГОСПОЖА ЛЪЖА, ПАК НЕ МОЖА ДА СРИНЕШ ВЯРАТА МИ В ДОБРОТО ТИ ВЪЗПИТАНИЕ. ТОЧНО ТАКА - ЕДИН ДЖЕНТЪЛМЕН ВИНАГИ ПСУВА И ГОВОРИ ЗАКАНИТЕЛНО С ЕДНА ЖЕНА, А НАЙ-ВЕЧЕ ГОВОРИ ГРОЗНО И УНИЗИТЕЛНО, С ВСЕКИ, КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА ЗА МУТРЕНСКАТА ТИ СЪЩНОСТ
85
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании.ДПС и БСП те не крадът само по малко
84
3
 
24
 
! Отговори
диагнозата-2 преди 7 години
Манията с психотични симптоми протича с повишената себеоценка и идеите за величие могат да прераснат в налудности, а раздразнителността и подозрителността могат да прераснат в налудности за преследване.