Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората

Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!
21 яну 2017 15:28, Елка Василева
220
Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората
Бойко Борисов. Снимка: МС

Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв.

„Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът.

„Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“, добави Борисов.

Министър-председателят в оставка открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“.

Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе хора,сестра му нали е лекар,защо не го заведе на психиатър?Не го ли вижда,че е изкрейзил?
62
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е.Давате мечтаното на своите хора,факт.Давате им обществени поръчки за магистрали,саниране,метро,ремонти и ремонт на ремонтите,всичко в което има далавера.Но всичко свърши.На ход е прокуратурата.
61
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 10г. не бях ходила на море и миналата 2016 бях в Китен. Прибрах се с бактериално заболяване ентерококос фекалис. Още не мога да се оправя от антибиотици и диети. Никога няма да стъпя на нашето Черно море. Патриотка съм. Обичам българското, но не мога да си причина същото преживяване. И след 10 годишно управление на ГЕРБ защо доходите са все още найниските в ЕС? Защо нашите родители с 40г. трудов стаж са с пенсии 200 лв. и им се подигравате с някакви си 2,4%, което е 5лв на година. Срамота!
60
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бибитко отново в медийна акция. По елементарен минпред не сме имали, нали?
59
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уточнете поименно на кои хора, няма да заеме много место.
58
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко,на мен знаеш ли какво ми даде?-Наказателно постановление за 1300 лв,тъй като не съм бил платил 2 лв.за парно отопление през 2012 год.Без дори да ме викат в съда.Това е ТВОЯТА "Топлофикация".Чудя се тия два лева за какво точно ги дължа,защото дори за осветление давам повече.Такава е цялата ти политика.Държавен рекет срещу гражданите,без право на защита.Затова си отивайте и повече не се връщайте.
57
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво дава? Винетки по 100 кинта, за пътища, по които не можеш да минеш зимата? И градски транспорт в София за 1,6 лв в студени автобуси? Не, Мерси! БЕГАЙ
56
3
 
25
 
! Отговори
баба зима преди 7 години
Да не ги дава от джоба си ?
55
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната лъжа на която разчитаха червените промити каскети беше хвърлена в кошчето...Стрували нашите магистрали по - скъпо от немските хахах клоуни, но в България е така г-жа лъжа избълва нещо и *** вярва...Толкова им се краде и искат властта, че едвам издържат чак треперят от вълнение при вида на фискалния резерв да речем хахах
54
3
 
12
 
! Отговори
KOE OT 5-TE преди 7 години
Пожарникар е специалист c 5 качества:1. Интегритет: Честност, надеждност, отговорност2. Физическа подготовка: Възможност за извършване на физически задачи3. Комуникация: Добри комуникативни умения, общителност4. Гъвкавост и адаптивност: Непретенциозност, възможност за работа под напрежение, компромиси, адаптивност и воля за преодоляване на пречките5. Посвещение: Отдаденост, гордост, сърцатост, желание, порив, компетентност, работна етика
53
5
 
25
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
На кои хора давате господин Борисов?Отидете и вижте самолетите пълни с млади семейства и бебешки колички които емигрират.Хората вече ги няма и нямат намерение да се връщат в обраната си родина.
52
7
 
23
 
! Отговори
поданик на РъБъ преди 7 години
мечтата ми е нито да те виждам, нито да те чувам , само че си като конска муха!
51
7
 
17
 
! Отговори
Море преди 7 години
Миналата година лазурния бряг и Италия, по-миналата Родос, ... Някак си хич не ме блазни родното море!
50
3
 
30
 
! Отговори
диагнозата преди 7 години
Мания с психотични симптоми представлява състояние, при което към симптомите на мания се прибавят и налудности (обикновено мегаломанни) или халюцинации (обикновено гласове, които говорят директно на пациента), а възбудата, повишената двигателна активност и летежът на мислите могат да достигнат такива крайности, че пациентът да стане неразбираем или недостъпен за обичаен контакт.
49
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои докато вдигат пленуми нашата работа е да вдигаме цените и данъците на хората , нищо друго не ни интересува , гарантирано от Гроб
48
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисля, че е психически годен...
47
2
 
37
 
! Отговори
Спиро преди 7 години
Точно така,бг плажове са по чисти от гръцките..Ти за това ли ходиш на Халкидики,в една от вилите на Златев..
46
4
 
43
 
! Отговори
ОФФ преди 7 години
БАЦЕ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ОЩЕ Е ОТ ГЕРБ КАКВО МИ ОБЯСНЯВАШ
45
3
 
30
 
! Отговори
А стига бре преди 7 години
Всяка година дават по тв репортажи от плуващи лай** във водите пред самия плаж... Всяка година от здравните инспекции докладват за замърсяванията на водата...Всяка година след сезона здравните кабинети са пълни с хора, които са хванали някакви инфекции и всичко това въпреки, че е сведено до минимум като информация все пак стига до хората, било чрез медийте, било от хилядите, които са били на "почивка" лятото бетонните плажове...И тоя нагляр ще има наглостта да сравнява тоя ад с гръцкото море?!?
44
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!":DDDD