5 г., 5 правителства. Мандатът на Плевнелиев в снимки

Вижте най-важните моменти в мандата на президента
Обновена: 22 яну 2017 17:56 | 22 яну 2017 13:30, Красимир Ангелов
41

Росен Плевнелиев е разцелуван от възрастен симпатизант дни преди втория тур на президентските избори. Снимка: Булфото

5 правителства се смениха в мандата на президента Росен Плевнелиев. От тях 2 бяха служебни.

Протести, избори, международни срещи, спортни емоции... Екипът на Dnes.bg събра за вас в снимки най-важните моменти в мандата на четвъртия български президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
АСЕН преди 7 години
Изпратихме го с освиркване .Жалко, че сме добър народ, трябваше с дъжд от развалени домати и яйца.Некадърен, болен психически , без капчица съжаление към българския беден народ: такъв ще го запомни историята .
27
0
 
5
 
! Отговори
най-важното! преди 7 години
Все по-малко ще четем за Росен Плевнелиев.Ще остане само споменът за един объркан, дето не спря да говори без да мисли.
26
1
 
7
 
! Отговори
чехльо преди 7 години
Стига вече с тоя ***, да го оставим да потъне обратно от септичната яма от която изпълзя
25
1
 
10
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Моето скромно определение за г-н Плевнелиев е следното: "Безполезен за народа и държавата индивид, представляващ амаерикански пуд.ел, мислещ се за ястреб, а също и неоснователно префърцунен фукльо, изживяващ се на паркетен аристократ и фалшив ментор и покровител на демокрацията, напълно откъснат от реалността и наболелите проблеми на обществото"! Казах!
24
1
 
7
 
! Отговори
Гален преди 7 години
Основно *** по снимките!!! А тоя Паси така да не мога да го дишам..... унищожи армията ни, с което после се тупаше по гърдите.
23
1
 
7
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
На снимка 25: "Трима кре.ени си правят селфи"!
22
0
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Времето на всяко нещо изтича,на Плевналиев-също и то още преди почти 2 години.Останалото бе една агония....Все пак щеше да е любопитно да го видим като кандидат за втори мандат-може би щеше да доближи третото място,а може би не.
21
0
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Снимки 18 и 25-гнус от класа.
20
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руският човек на президентския пост в България,който пусна руските МИг-ове над България,да прелетят за Сирия-Румен Радев,няма скоро да може да се снима с европейските лидери и с шефа на НАТО.САЩ ,едва ли ще му обърнат внимание.
19
1
 
18
 
! Отговори
хайде чао преди 7 години
Не можа да каже какво празнуваме на националния ни празник горкият, но щял да работи за величието на Америка?! Такъв *** не сме имали.
18
4
 
26
 
! Отговори
УжасТ преди 7 години
Този е най-големият срам причиняван на България от мафиотската структура ГЕРБ. Дори Гоце е прекрасен Президент, сравнен с това нещо.
17
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кога спецпрокуратурата ще го арестува ?? "Ето за това няма кадърни хора в управлението, за това умните и успешните хора бягат от политиката и се геледат бизнеса, за това ще ви управляват червенушки без 1 ден трудов стаж някъде, те мислят за вас за безните, как да ви сложат ново данъче и да дадат да бедните! Не можахте 5 години да простите, че един успешен мениждър със западно мислене и възпитание ви стана Президент! Това изречение е доказателсвото за опростачване на българския народ!
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Най ми стана тъпо като каза че сме държава със силна и уважавана от НАТО армия.Имаме 2 самолета, руски, които не могат да излетят - *** !!!!"Шушумиги армията не ви е само ВВС както повия ви падар-шапкар се опитва да прокара...
15
33
 
7
 
! Отговори
НАЙ преди 7 години
НАЙ-умния и ерудиран и УСПЕШЕН президент на България до сега!
14
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 години лаф след лаф, гаф след гаф.
13
5
 
9
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Народ и олигархия единни. Щастливи времена :)))
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най ми стана тъпо като каза че сме държава със силна и уважавана от НАТО армия.Имаме 2 самолета, руски, които не могат да излетят - *** !!!!
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пропуснали сте снимките, на които Баце му дърпа ухото и му бие чембери.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама верно ли ,че третата клетка за тоалетна в Брюксел за хора,които се определят като от третия пол-тези които в един момент са жени ,в друг-мъже, щели да я премахват!
9
2
 
28
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Всъщност не с Плевналиев си отива една епоха,а Плевналиев си отива с нея!Светът се променя главоломно в последните години и такива като него-ръсещи само дълбокомислени клишета "интелектуалци" не са нужни!Времето изисква решителни мъже,които без колебание да направят необходимото на момента,а не меки китки,които с месеци ще се чудят дали това,което трябва да се стори веднага съответства на някакви ценности!Това важи за цяла Европа,не само за нас!