Борисов стяга партийните редици за предстоящия вот

Депутатите на ГЕРБ - номинирани до две седмици
Обновена: 22 яну 2017 07:45 | 22 яну 2017 07:45, Камелия Цветанова
60
Борисов стяга партийните редици за предстоящия вот
Снимка: Reuters, архив

Областните структури на ГЕРБ трябва да изпратят всичките си номинации за депутати най-късно до 5 февруари, съобщиха от партията на Бойко Борисов пред "24 часа".

Още по темата

В неделя лидерът и заместникът му Цветан Цветанов, който оглавява националния предизборен щаб, събират всички областни координатори, депутати, кметове и министри на Национален съвет в столицата. Той ще е достатъчно рано, за да включи след това Борисов в церемониите по встъпването на длъжност на новоизбрания и вече заклел се президент Румен Радев.

В началото на съвета Цветанов ще направи анализ на състоянието на структурите, разбира се - спрямо последните избори, на които ГЕРБ претърпя първата си загуба. След това ще даде указания как трябва да се действа.

"Най-важното е да сте постоянно сред хората. Не по партийните офиси, а сред хората", ще заръча дясната ръка на Борисов.

Втората част от обръщението на Цветанов ще е обобщение на резултатите от анкетата, която централата изпрати по имейлите на повече от 20 000 членове. И в която има три въпроса - кои да са приоритетите в кампанията (съответно и в управленската програма), с кого ГЕРБ може да управлява след изборите и кои са изключените партньори.

На всеки от тях активистите могат да дават по 5 отговора.

Естествено, най-много гласове като желан партньор е събрал Реформаторският блок.

След като Цветанов направи преглед на състоянието на областните и общински структури и даде указания за философията на предизборната кампания, по традиция думата ще вземе лидерът Бойко Борисов.

Премиерът в оставка със сигурност ще стегне редиците - всеки да дадат максимума на тези избори, защото всички са срещу ГЕРБ.

Доказала го и съпротивата на останалите парламентарно представени сили срещу исканите от ГЕРБ промени в Изборния кодекс.

"Само ние поискахме да въведем волята на народа с промяна в кодекса, никой не ни подкрепи", очаква се да изтъкне лидерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода и на третия път стомната се счупии. Така, че и да стяга и да не стяга ГРОБ са вече в историята и то не с добро. СБОГОМ И ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВЪРНАТ. Не си взеха поука от НДСВ, но това си е техен проблем. Мислеха си, че ще векуват във властта. Да ама не. На хората им писна да стоят със замразени заплати и пенсии, а цените на всичко постоянно да растат нагоре.НЕ ГИ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ И ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ГРОБАДЖИИТЕ.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омразата,която изпитват гражданите на Кърджали към Цвета Караянчева,започва да се трансвормира в омраза към ГЕРБ!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без Цвета Караянчева!Тя е *** и отмъстителна!Става за домашна прислужница,но не и за политик.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е държавата в кърджалийските села? Имаме болни хора, ако се наложи да дойде линейка, как ще стигне до нас село Габрово, община Черноочене.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мутрата прави избори да пълни касичката на ГРОБ на две години по 11 лв., нагрухтя се от изборите сега ще купува римски гласове
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ - ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!!! О,не - греша СБООООГОМ!!!
28
2
 
14
 
! Отговори
ЗА ПОСЛЕДНО преди 7 години
КАТО ГЛЕДАМ ОЗЛОБЕНАТА БРАДЯСАЛА ИЗКРИВЕНА ОТ ЗЛОБА МУТРА, КОЯТО ОТ "ВЪЗПИТАНИЕТО" СИ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ГУБИ, МИ ИДВА НА УМ СТИХОТВОРЕНИЕТО НА ГЕНИАЛНИЯТ БОТЕВ "БОРБА". НАКРАЯ ГЕНИЯТ КАЗВА:"И ВСЕКИМУ ДОБРО СТРУВА , САМО ЗНАЙТЕ ЗА ПАРАТА. КАТО ЧОВЕК- ЩО ДА ПРАВИ, ИЗЯДА СИ И МЕСАТА. ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ "ИЗЯДА" - СВЪРШИ СЕ, НО ЗЛОБАТА И ОТМЪСТИТЕЛНОСТТА НА БОКО МУТРАТА Е ИЗВЕСТНА. БОГ ДА ПАЗИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.
27
1
 
6
 
! Отговори
30033 преди 7 години
Инструктаж от БХ: от днес "мислите" и говорите като Доналд Тръмп!
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 февруари който иска да мааа филии с мас да се яви пред Б.Борисов за инструктаж !
25
4
 
10
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Не съм го слушал. Пак дежурните глупости нали? Правешкия говедар беше поне патриот. Ти Борисов си често употребявана от поляците дума. Какво прави Йорго? Морското ми свинче се казва Рошка. И никога не е прекръствана.
24
2
 
10
 
! Отговори
oeruio преди 7 години
Същите журналисти, които вчера цитираха БХ: "някои правят пленуми, ние пък строим" и плюеха пленумите, днеска са във възторг, защото пленумът тоя път е на гроб... Типично по нашенски, по български!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Райд и Доместос ще изтребят тия болестотворни микроби от ГЕРБ
22
2
 
12
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Днес нищожеството Р.Плевналиев напуска един пост на който бе издигнат от този дебеловрат селски хитрец от Банкя!
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХАХАХАХА..за старите крадци никога ! Между Герб,БСП и ДПС -няма разлика. Тяхните свади са за това кой по-вече е крал ! Българи не им вярвайте ,изберете си нови лица за да знаят старите крадци ,че един път крал ли си пак ще го направиш и ние не ги искаме а новите пък да знаят че който е крал веднъж няма място на върха втори път в тази оглозгана страна ! Връщането към старите бърдаци не е на хубаво !
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са се събрали айдуците бе ? Какво още заговорничат срещу народа ни ? На *** още ли му се управлява ? Ей пуста алчност бе ?
19
1
 
9
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Бойко Борисов, когато си запали партийната книжка от БКП пред парламента, и всичките гювечари след него ще гласувам за тях.
18
1
 
18
 
! Отговори
ХАХАХАХА.. преди 7 години
С КАКВА ЗЛОБА И ЯД ГОВОРИ Б.Б. ВСЪЩНОС НЕ ГОВОРИ А РЪСИ ТЪПОТИИ - СЛУШАХМЕ НИНОВА ВЧЕРА ТАКОВА ГОВОРЕНЕ НЕ СМЕ ЧУВАЛИ ОТ ГЕРБ ТЕ САМО ОПЛЮВАТ НЯКОЙ АКО Е КАЗАЛ НЯКАКВА ИСТИНА ЗА ТЯХ - ЖЕНАТА Е УМНА И ЗНАЕЩА СЕГА РЕШИХМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕЯ МИСЛИМ ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ СЪС ЗНАНИЯТА СИ НА БЪЛГАРИЯ - СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ СИ ДАВАХМЕ ГЛАСА ЗА СЕГАШНИТЕ КОИТО СИ ОТИВАТ И ДАНО БЪЛГАРИНА СЕ ОСЪЗНАЕ И НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ- МНОГО КУПЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ИМА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ТЕ ВЕЛИЧАЯТ Б.Б. ПО ТЕЛЕВИЗИИ И САЙТОВЕ-ПАРАТА
17
2
 
20
 
! Отговори
НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА преди 7 години
НАРОДЪТ ГО Е КАЗАЛ: ЕДИН ПЪТ СТОМНИЧКА ЗА ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНИЧКА ЗА ВОДА, ТРЕТИЯТ ПЪТ СЕ ЧУПИ. НАРОДЪТ Е МЪДЪР И ОТ ОПИТА СИ ЗНАЕ КАКВО КАЗВА. ТАКА ЧЕ И ДА СТЯГА, И ДА НЕ СТЯГА - ВСЕ ТАЯ.КАКВОТО ОКРАДЕ, ОКРАДЕ - И ЗА ТОВА ЩЕ СИ ПЛАТИ, НО ДО ТУК БЕШЕ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ЦЕЦО СЕ ИЗХАБИ, И ХВАТКИТЕ МУ СЕ ИЗТЪРКАХА. ТАКА ЧЕ, НЯМА НАЧИН. ИНАЧЕ ЩЕ СВЪРШИМ. НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ
16
17
 
6
 
! Отговори
хахо преди 7 години
Като сте толкова отворени всички по-надолу, гласувайте си за партизанчетата и ще си получите нова 3-на коалиция, нов Кой, нов Орех и за разкош Дпс или Дост
15
1
 
8
 
! Отговори
Стягане? преди 7 години
Разпускай тая ***!