Борисов вини БСП в коварство, не били по-големи "убавци" от Цачева

В БСП били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни
Обновена: 22 яну 2017 10:40 | 22 яну 2017 10:40, Камелия Цветанова
126

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини социалистите в коварство, което е довело до победата на червения кандидат Румен Радев на изборите за президент.

Още по темата

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ", отчете той по време на Националната среща на ГЕРБ, която ще даде посоката на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори.

Борисов за пореден път благодари на шефката на парламента Цецка Цачева, която беше основен опонент на Радев за държавен глава.

"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.

"Тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", коментира лидерът на ГЕРБ.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" - така описа Борисов БСП и нейните сателити.

"Това е партията, която е убивала и взривявала, защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там", скочи отново лидерът на ГЕРБ.

"Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига "г-жа Лъжа", да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете, защото социалистите твърдят, че има опасност от загуба на пари от Брюксел.

"От БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Според него ситуацията е като в поговорката: "Крадецът казва, дръжте крадеца“.

"Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка и призова своите да не допуснат социалистите да са първа сила след предстоящите избори.

Освен това Борисов отсече, че не трябва да се мисли за коалиция след вота.

"Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", коментира той.

Той упрекна, че и в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени.

"Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
37
 
! Отговори
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ преди 7 години
Какви са тези клевети. каква е тази омраза, какво е това плюене? това е човек който иска цялата власт ЦЯЛАТА и понеже му се изплъзна злобее още повече.Този човек спазва максимата"разделяй и владей"Този човек ли ще обедини нацията?Ще се грижи за българите?Още повече държанието му е непристойно, не е държавническо със него няма да спечели симпатий. Ако искаме да сме в Европа нека се държим като европейци а не като на махленски събор!"уБАВЦИ"
78
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато змията умира, най-много хапе! Толкова злоба се изля от устата на този тик.воч!
77
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Бойко все някой му е крив......
76
0
 
23
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До 81 АнонименНе обиждай вълците, моля! Това е помиарче, т.с куче с нечист косъм! Вж. Поведението на помиара ББ в среда на вълци /чужди държавни глави, мъже/ и ще се смееш, ако не ти стане жал за българският народ какво жалко псе бе начело и ни представляваше / уж бранеше националните интереса, а всъщност подвиваше послушно опашка пред вълците/!
75
0
 
36
 
! Отговори
ОЩЕ НЕ Е разбрал преди 7 години
Ако той си представя Цачева като главнокомандващ българската армия и си мисли че е заради външността й значи Нищо не е разбрал! Това беше обида към българската армия!Обида към целият народ и то не за първи път.Предаставяте ли си днеска Цачева тресе крачка като " върховен главнокомандващ"- както тя се изрази. Не БСП обиди Цачева именно премиера я унищожи а заедно с нея и себе си!
74
0
 
39
 
! Отговори
Дулитъл преди 7 години
'' ОСТАВА ВИ ЕДНА СЕДМИЦА''
73
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само преди седмица беше много благодаря. Вълк в овча кожа.
72
0
 
38
 
! Отговори
тя преди 7 години
Видяхте ли го на церемонията ? - все едно беше някой от охраната. Типична външност на пазач!
71
0
 
34
 
! Отговори
тя преди 7 години
"Подли, брутални , безкомпромисни и конспиративни "- така описа Борисов БСП и нейните сателити! Смях , та вие Борисов сте един от тези сателити!
70
0
 
41
 
! Отговори
неподготвен преди 7 години
Той, Баце никога не е подготвен и за снега не беше и за зимата не беше... на калпава ракета космоса й крев .
69
0
 
31
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Коварство в БСП? Смешно е когото някой не вижда гредата в своите очи а сламката в другите! Мошника *** ББ обвинява БСП в нещо което е самият той макар, че коварството е високо ниво за простака Борисов! Вижте на днешната церемонията облечения в кожен шлифер /твърде тлъст за да е ССовец, така че е една мутра/ как потрива ръце точно като мошенниците замислили некакво коварство!пп Ах, тези издайнически жестове бре в мутро-тариката Борисов! :)) NB! От ББ очаквам всички най Подло, Коварно, Мръс
68
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен "от еврофондовете гробарите! Да се проверят фирмите"Че то се знае и без проверка Мутро-*** фирми блажат (още) от банкянския "ренесанс".
67
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце, като изкараш поне един пълен мандат, тогава може да даваш каквито и да е оценки.Вече никой не може да разбере по каква причина нормален човек може да гласува за герб.
66
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти си комунист лъжец и крадец, а аз съм комунист човек.
65
0
 
37
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Ааааа,по-големи убавци са,особено новия президент е далече по-добър убавец от твоята Цецка.А на теб нямаше ли кой да ти каже да си свалиш плетената шапка от главата,поне по време на церемонията.Или те беше страх да не ти изстине ТИКВАТА.Това е неуважение към церемонията и много лошо възпитание.
64
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега е времето на президента да направи една проверка на всички мангизи които са похарчили от еврофондовете гробарите! Да се проверят фирмите които са работели и икономисвали от материалите и надували цените! Да се провери качеството на материалите дебелината на настилките и как са определяни цените. Сигурен съм на 100 % че ще изкочи много голям заек не по скоро глиган. И всички в затвора да върнат мангизите които са откраднати от народа. Но едвали гарван тарвано око ще вади!
63
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха "след управление на БСП следва разруха" , след Тиквето 20млрд.евра ДЪЛГ при това раздаден като разлята кофа вода на плажаТой убавеца на баба Смърхел все некой му виновен от дедо Коледа до дедо Мраз.
62
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ТОЯ *** ЧОВЕК МОЗЪКЪТ МУ Е ЗАМРЪЗНАЛ НЯКЪДЕ ПРЕЗ 50-ТЕ ГОДИНИ, ВИЖТЕ С КАКВИ КЛИШЕТА, ОЗЛОБЛЕНИЕ И ОМРАЗА ГОВОРИ, ПРЕСЛЕДВА НАРОДНИТЕ ВРАГОВЕ, И ОЧАКВА ЧЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ?
61
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не били по-големи "убавци" от Цачеваза пореден път Цачева е обидена от Боце, обаче тя така се е вкопчила в службичката си, че не и причиЗа едните пари всички гробари, търпят на ралона обидите - правете си изводи
60
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха "след управление на БСП следва разруха" , след Тиквето 20млрд.евра ДЪЛГ при това раздаден като разлята кофа вода на плажаТой убавеца на баба Смърхел все некой му виновен от дедо Коледа до дедо Мраз.