Борисов вини БСП в коварство, не били по-големи "убавци" от Цачева

В БСП били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни
Обновена: 22 яну 2017 10:40 | 22 яну 2017 10:40, Камелия Цветанова
126

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини социалистите в коварство, което е довело до победата на червения кандидат Румен Радев на изборите за президент.

Още по темата

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ", отчете той по време на Националната среща на ГЕРБ, която ще даде посоката на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори.

Борисов за пореден път благодари на шефката на парламента Цецка Цачева, която беше основен опонент на Радев за държавен глава.

"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.

"Тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", коментира лидерът на ГЕРБ.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" - така описа Борисов БСП и нейните сателити.

"Това е партията, която е убивала и взривявала, защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там", скочи отново лидерът на ГЕРБ.

"Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига "г-жа Лъжа", да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете, защото социалистите твърдят, че има опасност от загуба на пари от Брюксел.

"От БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Според него ситуацията е като в поговорката: "Крадецът казва, дръжте крадеца“.

"Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка и призова своите да не допуснат социалистите да са първа сила след предстоящите избори.

Освен това Борисов отсече, че не трябва да се мисли за коалиция след вота.

"Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", коментира той.

Той упрекна, че и в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени.

"Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
33
 
! Отговори
Човек от народа преди 7 години
Хората са прави да казват, че когато змията умира, най-много хапе! Толкова злоба се изля от устата на този тик.воч! Мога само да му призная факта, че всичкия този бълвоч, който изригна се отнася за ГЕРБ! Много добре се описа, само че трябваше да каже: Крадохме, крадохме, крадохме, та се оляхме! Та нали там са всички бивши неуспели комунисти, т.е, всички влашки потури! Хайде, Винету, преглътни горчивия хап и се махай от политическия живот! На хората им омръзна да слушат простотиите ти!
58
0
 
18
 
! Отговори
аналитик преди 7 години
Не издигайте Караянчева в Кърджали!От нея мирише на поражение и нечовешка злоба и отмъстителност!Не може най-мразената да представлява най-голямата партия.Ако отново я издигнете,загубата ви е сигурна,но какво от това.Поне веднъж проявете здрав разум!
57
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов нали говореше за симерние? къде е неговото смирение сега?
56
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешниците от герб се опитаха да омаловажат церемонията по встъпването на Радев като проведоха някаква безмислена сбирка рано сутринта за да слушат бръщолевенията на ББ, не им ли омръзнажа 10 години едни и същи тъпотии стил от мутренските години
55
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ"ББ ,а защо не се попиташ откъде се събра цялата тази негативна енергия?Ама за това се иска минимум разум ("акъл" по твоему), а откъде да се вземе?
54
5
 
35
 
! Отговори
shikone преди 7 години
Ти пък си най големия убавец :)
53
3
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Големи предатели са комунистите! Например партийният член Бойко Борисов сега плюе против партията която го създаде!
52
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бокича се вживява в трагичния образ на Хамлет,ама не знае,че там въпросът е бил друг!И че рано или късно идва краят!
51
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До socialenТой и от началото не я е чел колега!Гледал е филма,ама като знаем как се държи на обществени и културни мероприятия и тогава сигурно е дремел или си е бъркал в носа!!!
50
3
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Борисов не е в час или ограничен и не си вижда грешките.Аз гласувах за Радев зарди думите му "АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ЦЕЦКА ПОДАВАМ ОСТАВКА'това за мен е чист рекет значи аз нямам право да мисля и да реша за кой да гласувам държи се като мутра.За втори път прави предсрочни избори това струва милиони лева които всички ние плащаме заради неговото его.Ако той спечели пак ще са същите номера и пак ще има предсрояни избори.
49
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като гледам мутрата и се чудя ние ли с него или украинците с Прошенко, се излагаме повече пред света
48
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве, Бацето що не махна феса на церемонията, туй преклонения, почит, памет, протокол- хич не го базарят, брейй туй момче:)
47
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Воплите на мутрата все повече са пълни с безпомощна омраза. Змията най-много хапе преди да умре.
46
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До bhспоко 17 000 герберски ще ти ударят едно рамо
44
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Боко играе само с бухалката.....-:) е и с Пеевски де
43
21
 
9
 
! Отговори
гпшж преди 7 години
Комунистите имаха идеали, на БСП окото им е в пачките и грабенето
42
5
 
38
 
! Отговори
Строгов преди 7 години
Любимата ви Караянчева върна Кърджали в 16 век!Стотици съсипани човешки съдби,политически уволнения и назначения,толериране на бивши окръжни функционери на БКП и агенти на ДС.Знаете ли колко некадърници назначи на работа?И най-важното-омразата към Караянчева,постепенно започва да се трансформира в омраза към ГЕРБ!
41
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз пък- все някой му виновен, еее, аман от едни и същи лакардии!!
40
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП коварно издигнаха Цецка Цачева, която успя да обедини цяла България срещу ГЕРБ.