Борисов вини БСП в коварство, не били по-големи "убавци" от Цачева

В БСП били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни
Обновена: 22 яну 2017 10:40 | 22 яну 2017 10:40, Камелия Цветанова
126

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини социалистите в коварство, което е довело до победата на червения кандидат Румен Радев на изборите за президент.

Още по темата

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ", отчете той по време на Националната среща на ГЕРБ, която ще даде посоката на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори.

Борисов за пореден път благодари на шефката на парламента Цецка Цачева, която беше основен опонент на Радев за държавен глава.

"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.

"Тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", коментира лидерът на ГЕРБ.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" - така описа Борисов БСП и нейните сателити.

"Това е партията, която е убивала и взривявала, защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там", скочи отново лидерът на ГЕРБ.

"Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига "г-жа Лъжа", да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете, защото социалистите твърдят, че има опасност от загуба на пари от Брюксел.

"От БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Според него ситуацията е като в поговорката: "Крадецът казва, дръжте крадеца“.

"Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка и призова своите да не допуснат социалистите да са първа сила след предстоящите избори.

Освен това Борисов отсече, че не трябва да се мисли за коалиция след вота.

"Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", коментира той.

Той упрекна, че и в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени.

"Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ха ха на тоя в устата му е все БСП, с таз мантра избори не се печелят
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ани (Ци)Цолова е в НОВА бе колега........
37
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мутрата прави избори да пълни касичката на ГРОБ на две години по 11 лв., нагрухтя се от изборите и сега ще купува римски гласовекакто винаги какво иска българина не го интересува, ще има пак магистралки и саниране за крадене, какво да ви обяснявам вие си знаете
36
1
 
30
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Той знае, комунист бе и комунист си остана.. лъже че е десен , някой му се вързват... а той си е същият... и тарикатлъка му, бай-тошовски и цялото му нелепо самохвалство, всичко е от там! Едно ми е любопитно - какво нелепо обвинение му е приготвил Цацаров,като го свалят от премиерството...
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а ти за хлеб и млеко ли излизашда ви имам шопските диалектисофианци малко приличате на американцитет.е. мислите са за най-великата нация
34
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 32Няма какво да гледаме!!70% от населението на София са провинциалисти.Станахте толкова много че като изляза на улицата не срещам вече софиянци.Всичко наоколо миека и киека. ОТВРАТ!
33
2
 
28
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Бойко е убавец. И бивш член на БКП. Какво да говорим повече.
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-голям комунист от Бойко, татко му, цялата му рода нямаБойко ке паднеГерб ке падне
31
2
 
30
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
С това его Боко никога няма да импонира на интелектуалците. Боли го ,че не спечели и сипе наляво и надясно лъжиКато се хвали със санирането що не каже, че е с нашите пари. Горанов призна, че парите от еврофондовете може да спрат, а 1.5година са закъснели за парите си 2020г. Сега другите са виновни.
30
2
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Още седмица...остана,генералът-президент да смени Бокича и да вземе цялата власт.Мале,малеее,как ще се събуди Тиквуний без да е на...власт,не знам.Ще бърза да пуска Битийвито и Цолова да му...снася новините от...първа ръка.
29
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ГЕРБ с Борисов напред! Хиляди пъти по-добре от провалената секта на Нинова и другите секти на аджамиите мераклии за властта, като самопровъзгласилия се "воевода" и други подобни!
28
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи престъпници от комунистите няма. Всички го знаят.
27
3
 
30
 
! Отговори
Прос Селендур преди 7 години
Едно си Бойко знае едно си Бойко бае...един път не каза сгреших или сбърках един път не пое вината си...все другите са му виновни а той света вода не напита...
26
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само моля софиянци да не твърдят, че провинцията е гербаджийскада си видят софийския кмет, софийските резултати за герб и да видят, че те са виновни за това недоразумение от ГЕРБ.Те го избират.Ние от провинцията ще сменим тази крадлива цветан василиева партия ГЕРБначело с *** Виннету
25
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сменихме Плевнелиевсега ще сменим и Бойко
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля престанете да показвате или цитирате тоя див банкянски ***.Унижавате нацията.....
23
3
 
30
 
! Отговори
ЗАТОРА преди 7 години
Цачева ше е история скоро
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам го сега по телевизията и ме е срам от него. Отишъл на смяната на президентите с мутренската шапка на главата с вратовръзка, той не се е измъкнал от образа на бодигард на Живков. Срам ме е, че този човек който не е мръднал една идея нагоре от онова време е наш министър председател. Тази скиорска шапка е неуважение към всичко.
21
4
 
45
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Борисов е тотален некадърник и неудачник. Борисов не може да изкара и един мандат. Всички в Европа се смеят и подиграват на Борисов, защото Борисов не мой да изкара и един мандат.
20
7
 
46
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Неграмотният Борисов бълва по цял ден само простотии пред малобройния си, функционално неграмотен, *** електорат от бедни, провинциални пролетарии. Генерал Радев наби с чимбери празната кратуна на Борисов и Борисов реве на умряло.