Борисов вини БСП в коварство, не били по-големи "убавци" от Цачева

В БСП били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни
Обновена: 22 яну 2017 10:40 | 22 яну 2017 10:40, Камелия Цветанова
126

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини социалистите в коварство, което е довело до победата на червения кандидат Румен Радев на изборите за президент.

Още по темата

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ", отчете той по време на Националната среща на ГЕРБ, която ще даде посоката на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори.

Борисов за пореден път благодари на шефката на парламента Цецка Цачева, която беше основен опонент на Радев за държавен глава.

"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.

"Тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", коментира лидерът на ГЕРБ.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" - така описа Борисов БСП и нейните сателити.

"Това е партията, която е убивала и взривявала, защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там", скочи отново лидерът на ГЕРБ.

"Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига "г-жа Лъжа", да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете, защото социалистите твърдят, че има опасност от загуба на пари от Брюксел.

"От БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Според него ситуацията е като в поговорката: "Крадецът казва, дръжте крадеца“.

"Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка и призова своите да не допуснат социалистите да са първа сила след предстоящите избори.

Освен това Борисов отсече, че не трябва да се мисли за коалиция след вота.

"Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", коментира той.

Той упрекна, че и в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени.

"Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
40
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Господин Тиква Лъжец не е чел дори до края Винетуту.
18
7
 
45
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Генерал Радев размаза неграмотния Борисов на президентските избори - Генерал Радев получи 60%. Неграмотният Борисов, едва катастрофалните 39%. Неграмотният Борисов трябва да уволни Цветанов заради провала.
17
6
 
41
 
! Отговори
още 4 дни търпение преди 7 години
КАК ПЪК ТИКВАТА НЕ ПРОЧЕТЕ ВТОРИ ТОМ НА СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА МЕЧКА, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ В КРАЯ УБИВАТ ВИНЕТУ?!
16
4
 
45
 
! Отговори
зяпнал от изненада преди 7 години
Бай, тия от коя партия беше докато мачкаше ушите на бившия и лидер????Не се учудвам, че си свръх нервен, все пак идва ден за разплата. Пък и Сретан чака ...
15
5
 
37
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ха-ха,големи хвалби отправи към БСП!А всъщност те направиха единствения възможен печеливш ход-да издигнат кандидат извън партията!Ако бяха предложили вътрешен човек,гаранция,че щяха да загубят!Но пък изборите щяха да са по-интересни,другите кандидати щяха да получат по-голяма подкрепа и можеше да видим по-разчупен балотаж.А Цецка.....Хайде да не я обиждаме излишно,то минала работа.
14
3
 
36
 
! Отговори
ЗАТОРА преди 7 години
Всеки след прецедента и Буда ще е в пъти по свестен!
13
7
 
43
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Борисов и Цветанов, на Вас не Ви омръзна да лъжите и заблуждаване народа на България! Вашите подчинени защо вършат обратно на казаното? Вие не го ли знаете? Те лъжат ли Ви?"Винаги сме залагали на честан и позитивна кампания. Това е нашият стил"? Ами още от първите избори, тук в Пловдив, филм се разпространяваше за ИЗБОРНИ фалшификации? Сега пак тук,Вашето УСПЕШНО нищожество е ОБВИНЯЕМ (в момента само за ЕДИН милион,но сигурно ще станат повече)? Защо на национално ниво,НЕЩО не ВЪРВИ в таз ТЕРИТОРИЯ? БСП ли Ви е виновна, или самите ВИЕ!
12
21
 
12
 
! Отговори
Unufri преди 7 години
Хайде тролчета, налазвайте :)
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййй, Убавец бе, Убавец ! Аман от Убавци !
10
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велики простотии. Този няма ни малко свян! Абе този не беше ли член на БКП - онази която е убивала? И не участваше ли в побоищата и репресиите срещу турското малцинство при възродителния процес?!!!
9
4
 
39
 
! Отговори
ABC преди 7 години
Бойко обясни кой му с*а в гащите.
8
5
 
40
 
! Отговори
=== преди 7 години
Е като описваш така комунистите не смяташ ли, че описваш и себе си - нали си още член на БКП - мисли тикво мисли - *** нема с кво - аре остават ти 4 дни......
7
5
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ах колко бил наивен другаря Борисов /да не забравяме че и той е бил с партиина книжка/ и нищо не е знаел за комунистическото коварство и техните престъпления! Само дето за тия работи се сеща чак когато реално не е на власт! Къде беще 2 мандата та не осъди нито 1 от тях за престъпленията им?! А загубата на последните избори са изцяло по негово вина. Само напълно самозабравил се може да предложи бабата на Алф за президент! На тоя генномодифициран картоф винаги другите са му виновни!
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов, хайде мръдни крачка напред. Стига си дъвчел избора на българския народ ! Цачева ще се окаже по-умна от теб.
5
3
 
42
 
! Отговори
УЖАС преди 7 години
МИ ТО САМО БОЛЕН МОЗЪК МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЦАЧЕВА Е УБАВИЦА...
4
1
 
32
 
! Отговори
добре,де! преди 7 години
Завършен интелигент! Така по-добре ли е за ***aka!
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завършен ***!
2
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ги чака катастрофа на изборите с този изхабен лидер!
1
3
 
49
 
! Отговори
ох, лелей! преди 7 години
Този човек не спира да дрънка глупости...